Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Slottsferie & vinopplevelse i Frankrike

 • Solreiser
 • Monestier
pris fra kr 8 789
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt en elegant slottsferie i franske Monestier. Bo 2, 3, 4 eller 5 netter på Chateau des Vigiers med frokost, vinsmaking, og leiebil under under hele oppholdet. Tilbudet inkluder fly t/r fra Ålesund, Stavanger, Trondheim, Bergen, Oslo Gardermoen eller Kristiansand. Pris er p.p. i rom for 2.

I naturskjønne Dorogne, i hjertet av en frodig vingård, ligger et eventyrlig slott fra 1600-tallet. Her kan du nyte din neste ferie. Du bor i luksuriøse omgivelser, og nyter luksuriøse fasiliteter som dampbad, boblebad, svømmebasseng og tennisbane. Besøk de søte "Skjønnheten og udyret" landsbyene i nærområdet og la deg sjarmere av den franske bonderomantikken, mens du fordyper deg i kongelige tilværelser. Gled deg til en enestående ferie i Frankrike.

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4, 5 eller 7 netter i superior dobbeltrom på Vigiers Relay eller deluxerom på Château des Vigiers ****
 • Frokost hver morgen i slottets elegante restauranter
 • Fly t/r Bordeaux fra Ålesund, Stavanger, Trondheim, Bergen, Oslo Gardermoen eller Kristiansand
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Vinopplevelse og1 x vinsmaking per person per opphold
 • Fri tilgang til slottets spa-og velværefasiliteter (badstue, dampbad, boblebad, treningsrom, utendørs svømmebasseng fra mai til september, tennisbane og biljardrom)
 • En velkomstgave på rommet ankomst
Dordogne

Med en prestisjefylt fortid og 2000 år med vinlaging tradisjoner, kommer noen av Frankrikes aller beste viner herfra. De himmelske vingårdene i området har et eksepsjonelt utvalg av druetyper og smaker. Av de mest kjente finner du blant annet AOC Bergerac og Côtes de Bergerac, Pécharmant, Rosette, Monbazillac, Saussignac og Ravel. I tillegg til vakre vingårder og edle dråper, kan du nyte harmonien og skjønnheten av Dorogne. Forelsk deg i den romantiske atmosfæren rundt slottet, nyt små idylliske landsbyer, historiske severdigheter og den herlige livstilen.

Château des Vigiers

 • Hotel
 • Monestier, Frankrike
breakfast

Dette vakre slottshotellet ble bygget på 1600-tallet og i majestetisk fransk stil. Hotellet ligger 28 km fra Bergerac. "Shabby-chic" og elegante rom tilbyr antikke møbler, kostnadsfri Wi-Fi og flatskjerm-TV. Hotellets luksuriøse fasiliteter inkluderer blant annet en bar, et rustikk-elegant brasserie med terrasse og en anerkjent restaurant med en vinkjeller. Det finnes også et biljardrom, en 27-hulls golfbane og et treningsstudio, samt et spa, et hamam, et boblebad og et basseng. Det oppmerksomme flerspråklige personalet på Château des Vigiers vil være glad for å hjelpe deg med å planlegge besøk til de vakre nærliggende byene St Emilion, Sarlat og Lascaux.

 • +-4
Les mer
SupRoom

Relais dobbeltrom

2 personer | Rom

De luksuriøse rommene er elegant innredet med antikke møbler, utsmykket i vakre detaljer. Rommet er i tillegg utstyrt med en dobbeltseng eller 2 enkle senger, private bad med dusj eller badekar, klimaanlegg, TV, pult og minibar.

Room Deluxe

Klassisk dobbeltrom ved slottet

2 personer | Rom

De luksuriøse rommene er elegant innredet med antikke møbler, utsmykket i vakre detaljer. Rommet er i tillegg utstyrt med en dobbeltseng eller 2 enkle senger, private bad med dusj eller badekar og hårføner, klimaanlegg, TV, pult og minibar.

TravelBird Tips!

Du har leiebil under hele oppholdet, og i nærheten av hotelllet kan du finne:

 • Château de Beynac er et slott som ligger i kommunen Beynac-et-Cazenac. Dette slottet er et av de best bevarte og mest kjente i regionen. Middelalderkonstruksjonen, med sitt strenge utseende, ligger høyt oppe på en klippe som dominerer både byen og nordbredden av Dordogne-elven.
 • Cabanes du Breuil, tar deg tilbake til 1800-tallet og viser deg driften av en gård som ligger på stedet kjent som Calpalmas i Saint-André-d'Allas. La deg fascinere av de soppformede bygningene som er dekket tørre steiner.
 • La Roque-Gageac i Nouvelle-Aquitaine er absolutt verdt et besøk. Den idylliske byen er plassert langs Dordogne-elven, og landsbyen ligger på den anerkjente franske listen Les Plus Beaux Villages de France ("De vakreste landsbyene i Frankrike").
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca. 1,10 € per person per natt som betales på stedet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har 2 rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Gratis parkering (avhengig av tilgjengelighet)

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Obs!

Bassenget er åpent hver dag fra mai 15 til 15 september 07:00 til 22:00
Du må være minst 18 år for å delta i vinsmakingen

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Dette vakre slottshotellet ble bygget på 1600-tallet og i majestetisk fransk stil. Hotellet ligger 28 km fra Bergerac. Fra flyplassen i Bordeaux tar det ca 1 og en halv time å kjøre.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret