Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Weekend i Warszawa med guidet busstur

 • Storbyferie
 • Warszawa
pris fra kr 8 559
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Velkommen til Warszawa! 2, 3, 4 eller 5 netter i egen leilighet midt i sentrum. Inkl. guidet omvisning av byens beste høydepunkter, og fly t/r!

Warszawa er er den polske hovedstaden og landets kulturby. Byens kreative hjerte er beundret av kunstere, komponister og forfattere fra hele verden. Den trendye bydelen Praga blomstrer av kunstgallerier, alternative butikker og teatre, og den eklektiske arkitekturen av nytt og gammelt side ved side, gir byen en levende følelse og et helt unikt utseende. Gjør deg klar for en kulturell tur du ikke vil gå glipp av!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter i leilighet på Oxygen Residence Apartments
 • Fly t/r (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Guidet busstur gjennom Warszawas høydepunkter
Warszawa - by av kontraster

Warszawa overrasker med sine rike kontraster. I det ene øyeblikket spaserer du blant historiske bygninger, smale middelalderske gater og barokke palass, mens du i det neste øyeblikket, befinner deg blant moderne skyskrapere og store boulevarder. Nyt en polsk en på en av de koselige utekafeene i gamlebyen, unn deg selv en "bli ny" opplevelse med rimelige massasjer og trendye frisørsalonger til superpriser, og fortap i Warzawas fantastiske shoppingmuligheter!

Oxygen Residence

 • Leilighet
 • Warszawa, Polen
Oxygen Residence

Oxygen Residence er et kompleks av leiligheter i konferansesenteret i Warszawa. Selve bygget er en balansert kombinasjon av moderne arkitektur med et varmt og koselig interiør. Komplekset ligger praktisk til: 300 meter unna nærmeste trikkeholdeplass og i gangavstand til flere av byens store severdigheter.

 • +-4
Les mer
Oxygen Residence - Room

Dobbeltrom

2 personer | Studio

Du blir innlosjert i en moderne leilighet bestående av et åpent soverom med stue og kjøkkenkrok med mikro, elektrisk komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Leiligheten har også tilgang til eget bad med toalettsaker, hårføner, håndklær, tørketrommel, badekar og dusj. Leilighetene har også LCD-TV med kabel.

TravelBird Tips!

 • Frokostmarkedet - Tenk at byen har sitt eget frokost marked! Hver helg når været er fint, nyter hundrevis frokostmarkedet i Żoliborz. Her finnes et mangfold av frokost- og brunsj boder, du finner garantert drømmefrokosten her! Den generelle opplevelsen gir følelsen av en munter storbypiknik.
 • Restauracja Polka - En autentisk restaurant av kjendiskokken Magda Gessler. Atmofæren her er folksy med blomstrete tapet og rustikke trebord. Innredningen fremhever høykvalitetsversjoner av tradisjonell polsk mat. Bestill et bord tidlig for å sikre deg et bord med utsikt over slottsplassen.
 • Mango er et stilfullt vegansk spisested med moderne interiør og hyggelig uteservering. Utmerkede menyelementer varierer fra veganske burgere til mango plate av hummus, falafel, aubergine, oliven, paprika og harissapasta som serveres med pitabrød.
Utflukt og guidet tur med buss!

Med på denne reisen får du en flott guidet busstur gjennom byens aller beste høydepunkter. På reisens 2. dag, vil du bli pukket opp på hotellet av minibussen, og kjørt tilbake til hotellet på slutten av turen. Guiden vil ta deg med til blant annet, Royal "Lazienki" Park, det kongelige kvarteret, Warszawas gamleby (listet på UNESCOs verdensarvsliste), gotiske St. John's Cathedral, den historiske jødiske delen av byen og mye mer! Den spennende turen starter mellom 9:45 og 10:15, og varer ca. 3 timer.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Depositum på 100 PLN (ca. 220 NOK), som betales i resepsjonen (kun mulig med kredittkort)
 • Transport mellom flyplass og hotell (kan legges til ved bestilling)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for leiligheten.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per leilighet.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Resepsjon

Resepsjonen er åpen mellom kl. 06:30 og 22:30, Wronia 45. Ønsker du å ankomme senere? Sjekk inn i resepsjonen på Platinum Residence i stedet (Grzybowska 61B).

Depositum

Ved ankomst må du betale et depositum på 100 PLN (ca. 220 NOK) i resepsjonen. Merk at bare kredittkort aksepteres.

Rullestolbrukere

Leilighetene er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling: 39 PLN per dag (cirka 85 NOK).

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Når du har mottatt dine reisedokumenter, vennligst trykk på de blå lenkene under “Dine reisedokumenter” for å skrive dem ut.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Leilighetskomplekset Oxygen Residence har en fin beliggenhet, sentralt i Warszawa, med gangavstand til flere av byens attraksjoner, samt gode forbindelser med offentlig transport. Fra Warszawas største flyplass, Warsaw Chopin Airport, tar det omtrent 20 minutter med drosje å komme seg til leilighetene.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret