Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

En oase av ro i hjertet av Marrakech

 • Storbyferie
 • Marrakech
pris fra kr 3 519
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag Marrakech og bo 3, 4, 5 eller 7 magiske netter i en autentisk riad med frokost, fly og transport.

Begi deg ut på en fargerik reise i Marrakech' livlige gater og ta inn duften av eksotisk te, smakfulle krydre og deilige marokkanske retter. Fryd øynene på fargesterke håndvevde tepper, elegant utsmykket arkitektur, slapp av i et hammam, unn deg et eventyr i en varmluftsballong, opplev ørkenen fra kamelryggen eller besøk et vakkert fossefall - la eventyret begynne i stemningsfulle Marrakech!

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4, 5 eller 7 netter i dobbeltrom på Riad Dar Grawa
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r Marrakech (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Te og kaker ved ankomst
Ytterligere tilvalg
 • Luftballong og kameltur
 • Besøk til monumentene med guide (minimum 2 personer)
 • Buggytur i palm groves
 • Utflukt til Ouzoud fossefallene
En fryd for sansene i Marrakech

Forelsk deg i Marrakech' uimoståelige sjarm, gjestfrihet og magi! Ta i bruk alle sanser mens du utforsker denne byen som er en smeltedigel av kulturer, duftende matmarkeder og avslappende hammam. Ved foten av Atlas-fjellene ligger denne byen omgitt av røde palasser og lange rekker med souker, ligger en av Marokkos uforglemmelige opplevelser, Marrakech. Byen ble grunnlagt nesten 1000 år siden ved grensen til Sahara, og markedsbyen er en av de viktigste byene i regionen Maghreb. Oppdag Marrakech med barnlig lyst blant de spennende soukene, slangetemmerne og takterrassene, før du våger deg inn på et ekte hammam, setter deg i en varmluftballong eller drar på kameltur.

Riad Dar Grawa

 • Hotel
 • Marrakech, Marokko
zwembad

Luksuriøst, romslig, design og autentisk. Det er ordene som kan beskrive denne splitter nye riaden (åpnet i 2016). Dette paradiset ligger i hjertet av Medina nær sjarmerende butikker, markeder og souker. Etter en begivenhetsrik dag er denne riaden det perfekte stedet å slappe av. Her er det kun 6 rom. Skjem deg bort med frokost på terrassen på Restaurant Dar Grawa. Dette inkluderer nybakt brød, egg, yoghurt, frukt og appelsinjuice. Men for en ekte marokkansk middag eller et asiatisk måltid er restauranten midt i blinken. Du kan finne et lite basseng på taket av riaden hvor du kan ta en forfriskende dukkert. Avslutt dagen med en deilig cocktail på terrassen under stjernene.

 • +1
Les mer
Room

Dobbeltrom

Du sover på et praktfullt rom innredet i tråd med omgivelsene dine - ekte marokkansk! Her har du en god dobbeltseng. Rommene har en flatskjerm-TV med satelitt, cd-spiller, bad med badekar, aircondition, WiFi, hårføner og toalettartikler.

room3

Trippeltrom

Rommet ditt er innredet i marokkansk stil med varme farger og har tre gode senger. Rommene har en flatskjerm-TV med satelitt, cd-spiller, bad med badekar, aircondition, WiFi, hårføner og toalettartikler.

Tilvalg

Ønsker du flere opplevelser? Ta en titt på disse:

 • Luftballong og kamel (hele dagen inkludert frokost og transport.) Når du står på bakken er Marrakech en perle, men en omvisning fra luften er helt unik. Se folkemengdene i labyrinten under deg og nyt den fantastiske utsikten over Atlasfjellene. Etter den vakre turen nyter du en fersk Berber frokost (brød, frukt, pannekaker og myntete). Etter at føttene dine har landet på bakken, vil du bli tatt med til ørkenen på en kamel og opplever hvordan lokalbefolkningen kjører gjennom ørkenen.
 • Omvisning til monumentene (Halvdagstur inkludert transport). På denne turen får du høre unike fakta av en lokal guide i Marrakech. Denne guiden tar deg til alle perlene og de hemmelige stedene. Turen kan kun bookes av minimum 2 personer.
 • Dagstur til Ouzoud vannfallene (Hele dag inkl. transport): reis bort fra varmen i byen og gjør en dagstur til disse 110 meter høye fossefallene.
 • Utflukt gjennom landskapet (Halvdag inkludert transport, utstyr og guide): Gå på en firehjuling på oppdagelse gjennom den marokkanske landsbygda! Din guide vil gi deg forklaringer på de tradisjonelle landsbyene og palmelundene i ørkenen. Før avreise, lærer du deg å holde din buggy under kontroll, slik at du kan cruise gjennom de hyggelige tørre elveleiene og vulkanske landskapene.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt EUR 2,50 per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer per dobbeltrom.
Min og maks 3 personer per trippeltrom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
Barn 2-11 år får 50% rabatt på hotellet
Barn 12-17 år regnes som voksne

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Visum- og passinformasjon

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Marokko.

Helse- og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger sentralt i Marrakech. Souken ligger kun 600 meter av Riad Dar Grawa. Flyet Marrakech-Menara er ca. 5 kilometer unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret