• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

I hjertet av Marrakech

Storbyferie 7 netter Marrakech

per person fra kr 5 669
basert på 2 personer

Oppdag Marrakech og bo 7 magiske netter i en luksuriøs, autentisk riad med frokost hver dag, fly t/r og transport t/r mellom flyplass og hotell.

Begi deg ut på en fargerik reise i Marrakech' livlige gater og ta inn duften av eksotisk te, smakfulle krydre og deilige marokkanske retter. Fryd øynene på fargesterke håndvevde tepper, elegant utsmykket arkitektur, slapp av i et hammam, unn deg et eventyr i en varmluftsballong, opplev ørkenen fra kamelryggen eller besøk et vakkert fossefall - la eventyret begynne i stemningsfulle Marrakech!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter i dobbeltrom på Riad Dar Grawa
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r Marrakech (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Te og kaker ved ankomst
Ytterligere tilvalg
 • Luftballong og kameltur
 • Besøk til monumentene med guide (minimum 2 personer)
 • Buggytur i palm groves
 • Utflukt til Ouzoud fossefallene
En fryd for sansene i Marrakech

Forelsk deg i Marrakech' uimoståelige sjarm, gjestfrihet og magi! Ta i bruk alle sanser mens du utforsker denne byen som er en smeltedigel av kulturer, duftende matmarkeder og avslappende hammam. Ved foten av Atlas-fjellene ligger denne byen omgitt av røde palasser og lange rekker med souker, ligger en av Marokkos uforglemmelige opplevelser, Marrakech. Byen ble grunnlagt nesten 1000 år siden ved grensen til Sahara, og markedsbyen er en av de viktigste byene i regionen Maghreb. Oppdag Marrakech med barnlig lyst blant de spennende soukene, slangetemmerne og takterrassene, før du våger deg inn på et ekte hammam, setter deg i en varmluftballong eller drar på kameltur.

Riad Dar Grawa

Hotel Marrakech, Marokko
zwembad

Luksuriøst, romslig, design og autentisk. Det er ordene som kan beskrive denne splitter nye riaden (åpnet i 2016). Dette paradiset ligger i hjertet av Medina nær sjarmerende butikker, markeder og souker. Etter en begivenhetsrik dag er denne riaden det perfekte stedet å slappe av. Her er det kun 6 rom. Skjem deg bort med frokost på terrassen på Restaurant Dar Grawa. Dette inkluderer nybakt brød, egg, yoghurt, frukt og appelsinjuice. Men for en ekte marokkansk middag eller et asiatisk måltid er restauranten midt i blinken. Du kan finne et lite basseng på taket av riaden hvor du kan ta en forfriskende dukkert. Avslutt dagen med en deilig cocktail på terrassen under stjernene.

Les mer
Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du sover på et praktfullt rom innredet i tråd med omgivelsene dine - ekte marokkansk! Her har du en god dobbeltseng. Rommene har en flatskjerm-TV med satelitt, cd-spiller, bad med badekar, aircondition, WiFi, hårføner og toalettartikler.

room3

Trippeltrom

3 personer | Rom

Rommet ditt er innredet i marokkansk stil med varme farger og har tre gode senger. Rommene har en flatskjerm-TV med satelitt, cd-spiller, bad med badekar, aircondition, WiFi, hårføner og toalettartikler.

Tilvalg

Ønsker du flere opplevelser? Ta en titt på disse:

 • Luftballong og kamel (hele dagen inkludert frokost og transport.) Når du står på bakken er Marrakech en perle, men en omvisning fra luften er helt unik. Se folkemengdene i labyrinten under deg og nyt den fantastiske utsikten over Atlasfjellene. Etter den vakre turen nyter du en fersk Berber frokost (brød, frukt, pannekaker og myntete). Etter at føttene dine har landet på bakken, vil du bli tatt med til ørkenen på en kamel og opplever hvordan lokalbefolkningen kjører gjennom ørkenen.
 • Omvisning til monumentene (Halvdagstur inkludert transport). På denne turen får du høre unike fakta av en lokal guide i Marrakech. Denne guiden tar deg til alle perlene og de hemmelige stedene. Turen kan kun bookes av minimum 2 personer.
 • Dagstur til Ouzoud vannfallene (Hele dag inkl. transport): reis bort fra varmen i byen og gjør en dagstur til disse 110 meter høye fossefallene.
 • Utflukt gjennom landskapet (Halvdag inkludert transport, utstyr og guide): Gå på en firehjuling på oppdagelse gjennom den marokkanske landsbygda! Din guide vil gi deg forklaringer på de tradisjonelle landsbyene og palmelundene i ørkenen. Før avreise, lærer du deg å holde din buggy under kontroll, slik at du kan cruise gjennom de hyggelige tørre elveleiene og vulkanske landskapene.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt EUR 2,50 per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer per dobbeltrom.
Min og maks 3 personer per trippeltrom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
Barn 2-11 år får 50% rabatt på hotellet
Barn 12-17 år regnes som voksne

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Internett

Gratis WiFi.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Visum- og passinformasjon

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Marokko.

Helse- og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Beliggenhet

Hotellet ligger sentralt i Marrakech. Souken ligger kun 600 meter av Riad Dar Grawa. Flyet Marrakech-Menara er ca. 5 kilometer unna.