Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Reiseguide inkludert

Julereise til eventyrbyen Amsterdam

 • Storbyferie
 • Amsterdam
pris fra kr 4 989
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg en nydelig førjulsreise til vintervakre Amsterdam. Denne julereisen inkl. 4* hotell med frokost, og fly t/r fra Ålesund, Kristiansand, Trondheim, Bergen, Oslo eller Stavanger. Pris er p.p. i rom for to.

Eventyrlige Amsterdam forvandles til et idyllisk vinterland i førjulstiden. Er du heldig fryser kanalene over, og du kan skøyte deg gjennom byens 165 kanaler, langs historiske kanalhus og under opplyste broer. En magisk vinter med julemarkeder, koselige gater og sinterklaas feiring, på denne reisen vil du lære alt om det nederlandske utrykket "Gezellig". Amsterdam er i tillegg kåret til en av Europas beste shoppingbyer, dette er det perfekte stedet for å finne alle julegavene som skal under treet i år! God førjulstur til Amsterdam!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter på Hampton by Hilton Amsterdam Centre East
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Amsterdam fra Ålesund, Kristiansand, Trondheim, Bergen, Oslo eller Stavanger
Juleshopping i Amsterdam

Kom i julestemning i Amsterdam travle og koselige handlegater. Kalverstraat, som alltid er like pent pyntet til jul et enormt utvalg av butikker. Sørg også for å oppleve det vakre kjøpesenteret Bijenkorf, som er Amsterdams svar på Londons Harrods. Bijenkorf ligger midt i byen, ved flotte Dam Square, her kan du også beundre palasset og se det majestetiske juletreet foran slottet. Nederlenderne har alt tilrettelagt for at du skal komme i den beste julestemningen.

I Amsterdam kan du finne åpne julemarkeder fra 18. November og utover.

Hampton by Hilton Amsterdam Centre East

 • Hotel
 • Amsterdam, Nederland
Room

Dette moderne hotellet ligger en 3-minutters spasertur fra det nærmeste trikkeholdeplasset, og ca 4 km fra kunst på Rijksmuseum, Van Gogh museet og Stederlijk museet. En gratis frokostbuffé serveres i en luftig og moderne spisestue. Andre fasiliteter inkluderer en døgnåpen snackbar, et døgnåpent treningsrom og et forretningssenter, samt sykkelutleie og gratis WiFi.

 • +-4
Les mer
Room

Twin- eller dobbeltrom

2 personer | Rom

Alle rommene er utstyrt med komfortable senger, klimaanlegg og elegante bad med regndusj. Dessuten vil du finne en 40-tommers HDTV og gratis WiFi. Ekstra romfasiliteter inkluderer kaffe- og tekoker og strykejern med strykebrett.

TravelBird Tips!
 • Rijksmuseet - Bygnningen til Rijksmuseet er spektakulær i seg selv. Dette er det nederlandske nasjonalmuseet og den historiske bygningen som åpnet i 1808 er spesielt dedikert til utsøkt kunst fra Amsterdam, og Nederland.
 • Hver vinter forvandles den store fontenen foran Rijksmuseet, til en nydelig skøytebane, omgitt av vakre julelys. På med strikkegenser og skøyter og føl den fantastiske byromantikken på isen! Det er også her du finner det anerkjente IAMSTERDAM- skiltet.
 • Prøv deg på det nederlandske vinterkjøkkenet. Stikk innom en av de koselige tradisjonelle spiseriene: stamppot boerenkool er en ekte vinterklassiker.
 • Trikk 26 reiser mot Central Station Area og trikk 10 mot Museumpleijn, Rembrandt Square og Leidseplein- område.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom og 1 barn opptil 2 år per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Hampton by Hilton Amsterdam Centre East ligger i Zeeburg-distriktet i Amsterdam, en 22-minutters kjøretur fra Schiphol lufthavn.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret