• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Fargerike og kulturelle Malta

 • Solreiser
 • 5, 7, 10 eller 14 netter
 • Sliema
6 Vurderinger
pris fra kr 3 039
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 15 ganger

Oppdag vakre Malta på ferie i 5, 7, 10 eller 14 netter med frokost, flytransport og fly!

Sol fra lyseblå himmel, fotspor i gyllen sand og sarongen din som blafrer lett i havbrisen...Malta er en feriedestinasjon for deg som ikke kan få nok av Middelhavets klare vann, unike naturopplevelser og en smeltedigel av historie, kultur og språk! Maltas mattradisjoner er grunn til et besøk i seg selv, så sett deg ned på en restaurant ved vannkanten og nyt utsikten over blått hav så langt øyet kan se. Denne øystaten er perfekt for en solferie!

Tilbudet inkluderer:
 • Plaza Hotel Sliema: 5, 7, 10 eller 14 netter
 • Med frokost
 • I noen tilfeller tilkommer 1 natt ekstra på flyet, se flytiden i bestillingsprosessen
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r Malta (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Malta

Reis til Malta på din neste solferie! Vandre rundt i billedskjønne fiskerlandsbyer, smak delikatesser på de mange livlige barene og restauranter, som serverer herlige retter på sesongbaserte råvarer. Ta en forfriskende dukkert i det varme Middelhavet eller kos deg ved bassenget. Ta deg også en båttur rundt øya eller utforsk områdets marine liv fra en glassbåt. Legg også en tur til Valetta, hvor du kan se folkelivet og besøke attraksjoner som St. John-katedralen og byens mange barokke palasser og frodige hager.

Plaza Hotel Sliema

 • Hotel
 • Sliema, Malta
Plaza Regency Hotel pool

Velkommen på Place Regency Hotels, et stort og moderne hotell som ligger på Maltas berømte Sliema-promenade. Hotellet er helt unikt, fordi det faktisk er to hoteller som er forbundet med en gangbro. Det ligger rett ved Middelhavet og byr på alt du kan ønske deg: to barer, et pizzeria, en restaurant og en deilig solterrasse med svømmebasseng.

 • +5
Les mer
Standard room (Plaza standard inland)

Dobbeltrom

Det flotte dobbeltrommet ditt er elegant innredet og har TV, telefon, klimaanlegg og eget baderom med bad, toalett og hårtørker.

Våre tips
Se på kart
 • En romantisk kveldstur

  Ballutta Bay er en livlig boulevard med barer og restauranter ved vannkanten, og perfekt for en kveldstur. Nyt utsikten mot havet mens du nyter den gode maltesiske maten.

  Utsiktspunkt Balluta Bay Utsiktspunkt
 • Lunsj ved havet

  Mint er et populært lunsjsted som serverer fersk juice, paier, salader og kaffe. Dette er stedet for deg som ønsker deg en sunn lunsj med ferske, sesongbaserte råvarer i koselige omgivelser ved havet.

  Kaffebar Mint Kaffebar
 • Riviera Beach

  Stranden ligger rett sør for Golden Bay-stranden og kjennetegnes lett av sin røde sand. Den er like populær blant maltesere som besøkende, spesielt på grunn av sin roligere atmosfære. For å komme til stranden må du gå ned 200 trappetrinn før du kan nyte din dag i solen.

  Strand Għajn Tuffieħa Bay Strand

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt: € 0,50 p.p.p.n. (maks € 5 per person per opphold)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 4 personer per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
Barn 2-12 får 50% rabatt på hotellet

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Transport

Vær oppmerksom på at ventetiden for transport mellom flyplass og hotell kan være opptil 1 time.

Beliggenhet

Plaza Regency Hotels ligger rett ved Middelhavet på Maltas Sliema-promenade. Kjøreturen fra flyplassen tar cirka 20 minutter. Transport er inkludert i tilbudet.

Adresse
Plaza Regency Hotels
Sliema 1601
Malta

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret