• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Sydenferie med all-inclusive på Tenerife

 • Solreiser
 • 7, 10 eller 14 netter
 • Puerto de la Cruz
9 Vurderinger
pris fra kr 5 709
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 26 ganger

Nyt 7, 10 eller 14 netter på øya som varmer året rundt! Med denne solskinnspakken får du hotell med all-inclusive, transport og fly t/r.

Vinter, vår, sommer eller høst, det spiller ingen rolle når du drar, på Tenerife vil solen alltid kysse deg. Enten du ønsker at din neste ferie skal inneholde total avkobling ved bassenget, spektakulære natureventyr, eller livlige bargater, garanterer Tenerife alt av harmonisk avslapping, nydelig natur og massevis av moro!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Hotel Blue Sea Puerto Resort
 • All-inclusive
 • Fly t/r Tenerife (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Sen utsjekking
Puerto de la Cruz

På denne ferien bor du i hjertet av fantastiske Puerto de la Cruz, som ligger på nordsiden av øya. Denne delen av Tenerife tilbyr flotte, fargerike gater, varm spansk kultur og et pulserende natteliv. Porto de la Cruz er i tillegg berømt for sine unike vulkanstrender, den historiske havnen og det praktfulle Batería de Santa Bárbara fortet som har stått siden 1700-tallet. I Porto de la Cruz kan du også nyte det herlige saltvannsbassenget, Lago Martiánez.

Blue Sea Puerto Resort

 • Hotel
 • Puerto de la Cruz, Spania
Hotel

På dette 4-stjerners hotellet kan du virkelig nyte ferien. Med fantastisk beliggenhet, flott berglandskap så langt øyet kan se og tilgang på diverse spabehandlinger, tyrkisk bad, massasje og badstue (mot betaling). Benytt deg av de to utendørsbassengene hvis du vil kjøle deg ned i varmen, eller et innendørsbasseng dersom du ønsker det. Hotellet har også underholdningsrom med biljard, og restauranten og baren står klar til å gi deg en kulinarisk opplevelse ved alle måltider, all-inclusive med dette tilbudet. Blue Sea Puerto Resort er med andre ord det perfekte hjemmet for din avslappende solferie på sjarmerende Tenerife.

 • +7
Les mer
Room

Dobbeltrom

Rommet du bor på er et flott og moderne dobbeltrom. Her har du alle fasiliteter tilgjengelig for at du skal føle deg ivaretatt fra start til slutt. Rommet har satellitt-TV (mot betaling), minibar, telefon, aircondition og bad med badekar eller dusj og hårføner. WiFi er gratis i alle fellesområder og tilgjengelig på rommet mot betaling. Len deg tilbake, slapp godt av og gled deg til å våkne uthvilt og klar for din neste feriedag.

TravelBird Tips!

 • Teide nasjonalpark ligger sør for Puerto de la Cruz. Her kan du bruke hele dagen i urørt natur. Spaser i fjellet og utforsk et eventyr av sjeldne plante- og dyrearter.
 • Visste du at Puerto de la Cruz er hjem til en av de eldste botaniske hagene i Spania? En fargerik og romantisk verden, byens botaniske hage fra det 18. århundre tilbyr alt av eksotiske planter og trær.
 • Puerto de la Cruz har også sitt eget slott, nemlig det vakre steinslottet, Castillo San Felipe. Dette lille steinslottet var en gang en av Tenerifes fire forsvarsborger. I dag er det en yndig liten del av rik spansk arv.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom.

Enkeltreisende

kr 2 718 - kr 8 513 på hotellprisen

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-12 år får 50% rabatt på hotellet.
Barn 13-17 år regnes som voksne.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

All inclusive

- Frokost, lunsj og middag (à la carte eller buffet)
- Varme og kalde snacks fra 11:00 - 19:00
- Drikke (både med og uten alkohol) fra 10:30 til 24:00

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Den vakre stranden Martianez er et lite kvarters gange unna og den stemningsfulle lille byen Puerto de la Cruz ligger rundt 3 km unna. Transport er inkludert i tilbudet, så du vil bli hentet på flyplassen og kjørt til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret