Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Solfylte Albir på Costa Blanca

 • Solreiser
pris fra kr 4 529
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Gyllen sandstrand og svaiende palmer i Albir ved kysten i Alicante! Bo 7 eller 10 netter på hotell med halvpensjon og fly t/r!

Det lille strandstedet Albir på Costa Blanca lokker med gyllen strand og hele 300 soldager i året! En herlig destinasjon for deg som vil koble av, sole deg og bade i en livlig atmosfære. Ditt hotell med svømmebasseng ligger ca. et kvarters gange fra Playa Albir, og er et perfekt utgangspunkt for en solferie!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 10 netter i standard dobbeltrom på Hotel Rober Palas
 • Halvpensjon (helpensjon velges ved bestilling)
 • Fly t/r Alicante (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Kyststedet Albir ved Costa Blanca

Velkommen til en ekte solferie med sol fra knallblå himmel, svalende bad ved stranden og solkysset hud, i det lille og hjemmekoselige turiststedet Albir i Alicante! Byens fine strand lokker besøkere som vil nyte den spanske kysten i fred og ro utenfor de livligere kyststedene. I sentrum finner du mange restauranter, kaféer og butikker og en strandpromenade pyntet med palmer på begge sider for koselige turer med utsikt mot havet.

Rober Palas

 • Hotel
 • Alicante, Spania
pool

Velkommen til dette 3-stjerners hotell, beliggenhet i sentrum av turiststedet Albir på Costa Blanca, ca 63 km fra Alicantes flyplass. Hotellet er moderne og har et utendørs svømmebasseng åpent mellom mai og oktober. Her finnes til og med en restaurant, en snackbar samt en bar. I nærheten av hotellet finner du mange butikker og restauranter. Resepsjonen hjelper gjerne til med tips på aktiviteter i området.

 • +4
Les mer
room

Standard dobbeltrom

Rommene er moderne og behagelige med satellitt-TV, telefon, aircondition samt bad med hårføner. Et lite kjøleskap kan leies via resepsjonen ved behov.

Tips til omgivelsene

 • Nyt solfylte feriedager på byens viktigste strand, Playa de Racó de l’Albir, som strekker seg over 600 meter og tilbyr en herlig utsikt over fjellene.
 • Vandre langs promenaden Paseo de las Estrellas som minner litt om Hollywoods Walk of Fame - i Albir arrangeres faktisk en filmfestival hvert år i juli!
 • Vil du dra i vei på en byutflukt? Fra nærliggende Benidorm går busser mot vakre Valencia (reisetid ca 2 timer én vei + ca 7 minutter reisetid fra Albir til Benidorm med en annen buss)
Oppgrader til helpensjon

Halvpensjon: frokost og middag ekskludert drikke (inkludert i tilbudet)
Helpensjon: frokost, lunsj og middag ekskludert drikke (du kan oppgradere til helpensjon ved bestilling)

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
Barn 2-11 år får 50% rabatt på hotellet
Barn/voksne fra 12 år får 20% rabatt på hotellet

Internett

Gratis WiFi.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Spa og svømmebasseng

Wellnessavdeling (mot avgift) med jacuzzi, bastu, solarium og treningsstudio.

Utendørs svømmebasseng er åpent mellom mai og oktober fra kl. 9:00 til 20:00.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Hotellet ligger ca 63 km fra Alicantes flyplass. Transport er inkludert i dette tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret