Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Ved stranden i Thailand

 • Solreiser
 • Kammala
pris fra kr 10 769
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Strandferie på 4*-Resort: 12 eller 14 netter på strandnært hotell med frokost, transport og fly t/r!

Strender, turkist hav og sol fra blå himmel - den perfekte ferie i det thailandske paradiset Phuket venter på deg! Nyt alt denne 4 *-resorten har å by på og vandre langs de gylne sandstrendene, besøk historiske templer, opplev den frodige regnskogen, eller bare kos deg i det forfriskende bassenget - unn deg en etterlenget solferie i eksotiske strøk!

Tilbudet inkluderer:
 • 12 eller 14 netter (+1 natt på flyet) i en Deluxe-Suite på Swissôtel Resort Phuket Kamala Beach
 • Frokost hver dag
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r Phuket (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Ferieparadis i Phuket

Slapp av under palmene med en leskende kokosnøtt i hånden, ta et svalende bad i Andamanhavet og kjenn varm, kritthvit sand mellom tærne mens solen stråler stolt på himmelen. Spesielt vakkert på øya er det unike landskapet med de mange fjellformasjonene, med frodig, grønn skog. Det klare, turkise vannet er også ideelt for snorkling: Dykking og undervannsverdenen er rik og her kan du oppdage hundrevis av tropiske fisker og planter. Phuket er også kultur og historie: Se templer som Wat Chalong, nyt thailandske retter som er vanskelig å uttale og besøk en ny strand hver dag.

Swissôtel Resort Phuket Kamala Beach

 • Hotel
 • Kammala, Thailand
pool

Moderne, familievennlig og variert - det er Swissôtel Resort Phuket Kamala Beach! Innredet med fargerik design har du her et perfekt sted for både unge og gamle. Barna kan hygge seg i Kid World mens de som vil slappe i solen kan kose seg ved det store lagunebassenget. Restauranten og baren serverer internasjonale retter og deilige cocktails. For kulturelskere er det også et matlaginskurs der du kan lære å lage autentisk thaimat. Beliggenheten er ideell for å utforske Phuket. Hotellet ligger ca. 5 minutters gange fra Kamala Beach, og har døgnåpen resepsjon.

 • +-2
Les mer
bedroom close

Ettroms suite

Deluxe rommene er romslige og opptil 43 m² med stor plass til å boltre seg på. De stilige møblerte suitene er en åpen invitasjon til å slappe av etter en dagsutflukt eller en lang dag i solen. Fasiliteter inkluderer flatskjerm-TV, DVD-spiller, skrivebord, sittegruppe, safe, telefon, aircondition, kaffe- og te fasiliteter, minibar og et luksuriøst bad med dusj, hårføner og badekåpe. Hvis du reiser med barna, kan opptil 2 senger for barn settes i rommet.

Når du ikke vil være på stranden...

 • "Monument for to heltinner" - minnesmerket for heltinnene Thao Thep Kasattri og Thao Sisuntho som klarte å motstå angrepet fra burmesiske styrker i 1785. De samlet folket og tok initiativ til at kvinner tok på seg soldatuniformer for å få motstandshæren til å tro at hæren deres var større enn i virkeligheten, slik at de mistet motet.
 • Wat Chalong Temple - dette er det største og mest kjente av de 29 buddhistiske templene i Phuket. Tempelet er til ære for to munker som i sin tid hjalp folket gjennom sine spesielle kunnskaper om medisin og legekunst.
 • Festivaler - Thailand er også kjent for sine mange festivaler. I september/oktober, arrangerer de vegetarfestivalen hvor "renselse av kroppen" er hovedtemaet. I november finner Loy Kratong Festivalen sted, og du kan se et unikt hav av lys på alle farvann. Er du heldig nok til å tilbringe vinteren i Thailand, må du selvfølgelig ikke gå glipp av den kinesiske nyttårsfeiringen i februar.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn 11 år Deluxe Suite.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
Barn 2-11 år får rabatt på hotellet
Barn 12-17 år regnes som voksne

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Pass- og visuminformasjon

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 1 måned etter innreisedato til Thailand.

Helse- og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger ca. 300 meter fra Kamala beach. Flyplassen ligger ca. 26 km unna (ca. 35 minutter med bil). I dette tilbudet er flyplasstransport inkludert.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret