• Fly inkludert
  • Overnatting inkludert

Ferieparadiset Phuket

Solreiser 11, 12, 13, 14, 15 eller 16 netter Kammala

per person fra kr 12 059
basert på 2 personer

Strandferie på 4*-Resort: 12 eller 14 netter på strandnært hotell med frokost, transport og fly t/r fra Oslo, Sandefjord eller Ålesund. Pris er p.p. i rom for 2.

Strender, turkist hav og sol fra blå himmel - den perfekte ferie i det thailandske paradiset Phuket venter på deg! Nyt alt denne 4 *-resorten har å by på og vandre langs de gylne sandstrendene, besøk historiske templer, opplev den frodige regnskogen, eller bare kos deg i det forfriskende bassenget - unn deg en etterlenget solferie i eksotiske strøk!

Tilbudet inkluderer:
  • 12 eller 14 netter (+1 natt på flyet) i en Deluxe-Suite på Swissôtel Resort Phuket Kamala Beach
  • Frokost hver dag
  • Transport t/r mellom flyplass og hotell
  • Fly t/r Phuket fra Oslo, Sandefjord eller Ålesund
Ferieparadis i Phuket

Slapp av under palmene med en leskende kokosnøtt i hånden, ta et svalende bad i Andamanhavet og kjenn varm, kritthvit sand mellom tærne mens solen stråler stolt på himmelen. Spesielt vakkert på øya er det unike landskapet med de mange fjellformasjonene, med frodig, grønn skog. Det klare, turkise vannet er også ideelt for snorkling: Dykking og undervannsverdenen er rik og her kan du oppdage hundrevis av tropiske fisker og planter. Phuket er også kultur og historie: Se templer som Wat Chalong, nyt thailandske retter som er vanskelig å uttale og besøk en ny strand hver dag.

Swissôtel Resort Phuket Kamala Beach

Hotel Kammala, Thailand
pool

Moderne, familievennlig og variert - det er Swissôtel Resort Phuket Kamala Beach! Innredet med fargerik design har du her et perfekt sted for både unge og gamle. Barna kan hygge seg i Kid World mens de som vil slappe i solen kan kose seg ved det store lagunebassenget. Restauranten og baren serverer internasjonale retter og deilige cocktails. For kulturelskere er det også et matlaginskurs der du kan lære å lage autentisk thaimat. Beliggenheten er ideell for å utforske Phuket. Hotellet ligger ca. 5 minutters gange fra Kamala Beach, og har døgnåpen resepsjon.

Les mer
bedroom close

Ettroms suite

3 personer | Suite

Deluxe rommene er romslige og opptil 43 m² med stor plass til å boltre seg på. De stilige møblerte suitene er en åpen invitasjon til å slappe av etter en dagsutflukt eller en lang dag i solen. Fasiliteter inkluderer flatskjerm-TV, DVD-spiller, skrivebord, sittegruppe, safe, telefon, aircondition, kaffe- og te fasiliteter, minibar og et luksuriøst bad med dusj, hårføner og badekåpe. Hvis du reiser med barna, kan opptil 2 senger for barn settes i rommet.

Når du ikke vil være på stranden...

  • "Monument for to heltinner" - minnesmerket for heltinnene Thao Thep Kasattri og Thao Sisuntho som klarte å motstå angrepet fra burmesiske styrker i 1785. De samlet folket og tok initiativ til at kvinner tok på seg soldatuniformer for å få motstandshæren til å tro at hæren deres var større enn i virkeligheten, slik at de mistet motet.
  • Wat Chalong Temple - dette er det største og mest kjente av de 29 buddhistiske templene i Phuket. Tempelet er til ære for to munker som i sin tid hjalp folket gjennom sine spesielle kunnskaper om medisin og legekunst.
  • Festivaler - Thailand er også kjent for sine mange festivaler. I september/oktober, arrangerer de vegetarfestivalen hvor "renselse av kroppen" er hovedtemaet. I november finner Loy Kratong Festivalen sted, og du kan se et unikt hav av lys på alle farvann. Er du heldig nok til å tilbringe vinteren i Thailand, må du selvfølgelig ikke gå glipp av den kinesiske nyttårsfeiringen i februar.
Velg en avreisedato
Ekskludert
  • Reise og/eller kanselleringsforsikring
  • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn 11 år Deluxe Suite.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
Barn 2-11 år får rabatt på hotellet
Barn 12-17 år regnes som voksne

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Pass- og visuminformasjon

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 1 måned etter innreisedato til Thailand.

Helse- og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Beliggenhet

Hotellet ligger ca. 300 meter fra Kamala beach. Flyplassen ligger ca. 26 km unna (ca. 35 minutter med bil). I dette tilbudet er flyplasstransport inkludert.