Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Karibisk cruise: Cuba, Cayman og Jamaica

 • Cruise
 • Cuba
pris fra kr 26 759
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev Cuba, Cayman Islands og Jamaica med 13 netter på hoteller og cruise. Inkl. diverse måltider, tur i en klassisk cubansk bil og fly t/r.

Begi deg ut på et karibisk cruise til noen av verdens vakreste steder! Nyt den sjarmerende atmosfæren i fargerike Havanna, besøk Karibiens beste strand på Cayman Islands, og la deg fortrylle av reggaerytmer og øylivet på Jamaica. På cruiset nyter du livets late dager i svømmebassenget eller på takterrassen i solen, føler deg som en adelig på kapteinens gallaaften og skjemmer deg bort med underholdning ombord. Bli med på en uforglemmelig ferie i Karibien!

Tilbudet inkluderer:
 • Dagstur til Cayman Islands på dag 6
 • Dagstur til Jamaica på dag 7
 • Halvdagstur til Santiago de Cuba på dag 8
 • 3 netter på Hotel ROC Presidente i Havana med frokost hver morgen + 1x middag på ankomstdagen
 • 7 netter ombord på MS Berlin med helpensjon (innsidelugar har den rimeligste prisen)
 • 3 netter på Hotel Naviti Varadero i Varadero med all-inclusive
 • Fly t/r Havanna (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Klassisk oldtimertour i Havanna med sjåfør
 • Gallaaften: 'Captain's cocktail
 • Bruk av sauna, basseng, treningsstudio, solsenger og rekke andre fasiliteter ombord
 • Transport mellom flyplass og hotell + mellom hotell og cruiseterminal
På eventyr i Karibien

Få med deg noen av Karibiens vakreste øyer på dette cruiset! Du starter i Cubas livlige hovedstad, Havanna, hvor du har god tid til å bli kjent med byens historiske kjerne, kultur og folkeliv. Etter 3 netter stiger du ombord på cruiseskipet MS Berlin, som vil være ditt hjem i de 7 neste nettene. Du seiler i det karibiske hav, og skal tilbringe en dagsutflukt på vakre Cayman Islands og en dag på spennende Jamaica, en halv dag i kulturbyen Santiago de Cuba, før reisen går videre tilbake til Havanna igjen. Reisen avsluttes på en luksuriøs resort i vakre Varadero, hvor du vil tilbringe dine tre siste netter med all-inclusive. Se under for en komplett reiserute, dag for dag:

Merk at innsidelugar er det rimeligste valget, kontakt kundeservice dersom du ønsker hjelp med bestilling.

Reiserute

Dag 1 - 4: Havanna - cubanske rytmer!

Velkommen til Cuba og fargerike Havanna, hvor latinske rytmer spiller opp til sang og dans, den lidenskapelige lokalbefolkningen vrikker hoftene på salsabarer, og pastellfargede kolonialhus fargelegger de idylliske gatene!

Dag 1: Du lander i den kubanske hovedstaden, Havanna, og blir møt… Les mer

ROC Presidente Havana

Dag 5: Seil i det karabiske hav!

Dag 5: I dag seiler du på det azurblå, karibiske havet på vei mot drømmedestinasjoner som Cayman Islands og Jamaica! Du vil være ombord i drømmeskipet hele dagen. Her kan du hoppe i det forfriskende bassenget, få deg litt trim i det moderne treningstudioet, eller kanskje leie en bok fra det eleg… Les mer

Havana Port

Dag 6: Cayman Islands

På dag 6 stiger du i land på Cayman Islands største øy Grand Cayman og hovedstaden George town, rett sør for Cuba. Disse øyene er kjent for sine vakre strender, sjarmerende stemning og krystallklare hav! Oppdag hvorfor denne øya er høyt elsket av både lokale, innflyttere og besøkende ved å utfor… Les mer

Dag 7: Jamaica

På dag 7 er det vakre Jamaica som ligger for tur! Tripp i land til rytmene av reggae, løp ned til stranden, finn deg et sete på en sjarmerende strandbar og ta en slurk av en rom og cola! Båten ankommer Montego Bay kl. 10 og du har dagen til å utforske området. Jamaicas nest største by er et herl… Les mer

Dag 8: Santiago de Cuba

Cruiset gjør et stopp på Cubas sørspiss, i byen Santiago de Cuba kl. 8. Dette er Cubas nest største by og regnes som kulturhovedstaden. I denne lidenskapelige og livlige atmosfæren ble flere musikksjangere født, fra salsa til son, og Don Facundo Bacardí la sitt første romdistilleri her. Med sin … Les mer

Dag 9 & 10: Tilbake til Havanna

Igjen er du tilbake i hovedstaden! Dag 9: Rundt kl 12:00 ankommer du havnen i Havanna. Her kan du velge å forbli ombord og nyte en siste dag med skipets flotte fasiliteter eller du kan velge å dykke tilbake til den fargerike hovedstaden for å utforske mer av denne flotte byen! Du bor 1 natt ombo… Les mer

Dag 11 - 14: Varadero

Det idylliske bildet av hvite sandstrender, svaiende palmer og rolige cocktailer som serveres i kokosnøtter er faktisk en virkelighet i Varadero. Her, i dette paradiset, vil du tilbringe dine siste dager på Cuba. Her kan du dykke blant rike korallrev, utforske mystiske huler, spasere blant eksot… Les mer

Naviti Varadero
Helpensjon og valgfrie drikkepakker på cruiset

Reisen din inkluderer helpensjon på dekket med opptil 6 måltider daglig. Det begynner med middag på avreisedag og slutter med frokost ved ankomst i Havanna. Kaffe- og te etter lunsj og middag, samt i automater i restauranten. Gallaaften med kapteinen inkluderer en cocktail.

Du kan kjøpe til tre drikkepakker ved bestilling:

 • Soft Drinks drikkepakke: Inkluderer vann med kullsyre eller vanlig vann, brus, juicer til lunsj og middag.
 • Vin og øl drikkepakke: inkluderer husets rødvin, husets hvitvin, wine spritzer og fatøl til lunsj og middag.
 • All Inclusive drikkepakke: Inkluderer husets brennevin, husets rødvin, husets hvitvin, wine spritzer, husets champagne, Happy Hour cocktails, drinker blandet med husets sprit og ikke alkoholisk drikke, mineralvann, juice, kaffe og te.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Måltider som ikke er nevnt ovenfor
 • Drikke utenom kaffe og te ombord på skipet (du kan legge drikke til som ekstra tilvalg under bestillingsprosessen)
 • Visum
 • Driks (se ytterligere informasjon)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Oppgradering til utvendig lugar

Oppgradering til Standard utvendig superior lugar er mulig ved henvendelse til kundeservice.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).
Merk at innsidelugar har den rimeligste prisen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for reisen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom og lugar

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Det finnes få steder WiFi er tilgjengelig på Cuba, noen steder kan WiFi kjøpes mot betaling.
Ombord på skipet kan WiFi kjøpes for ca € 0,30 per minutt, skipet har i tillegg et bibliotek med 4 datamaskiner.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Visum- og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke Cuba. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.embacuba.no

Nordmenn trenger ikke visum for innreise til Cayman Islands.
Nordmenn trenger ikke visum for innreise til Jamaica.

MERK: Etter cruiset, trenger du et returvisum (Cuba turistkort) til Cuba for å bli sluppet inn. Dette turistkortet kan kjøpes ombord på cruiseskipet for rundt € 25, - P.P. Disse kostnadene ansees som personlige kostnader.

Passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter ankomst i Cuba. For oppdatert informasjon om reisedokumenter, anbefaler vi deg å besøke staten og ambassadens nettside.

Helse- og vaksineinformasjon

Se regjeringens hjemmeside for mer informasjon om innreise og helse.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Valuta og betaling

Cuba har to forskjellige valutaer, CUC og den cubanske pesos. Turister kan bare bruke CUC. Du kan utveksle kroner og euro for CUC på flyplassen og i banken

MERK: Merk at på Cuba kan du bare ta ut penger med kredittkort som Visa eller Mastercard.

Ombord på cruiseskip er valutaen EUR. Du kan også betale med kredittkort (VISA, Mastercard eller American Express)

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Flyplasstransport skjer i form av gruppe overføringer
Til og fra cruiseskip overføringer er privat transport
Turen med vintage bil i Havana er privat

Driks

Daglig driks på € 7, - settes automatisk på regningen din ombord på skipet, men du har muligheten til å avbryte tipsen, øke eller redusere det, hvis ønskelig.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret