Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Rundreise og eventyr i England og Wales

 • Rundreise
 • 6 netter
 • Storbritannia
pris fra kr 11 279
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli med på en uforglemmelig reise i britisk historie, kultur og natur. Dette eventyret inkluderer 6 netter på forskjellige Bed & Breakfast hotell, leiebil under hele oppholdet, samt billetter til den vakre togreisen gjennom Snowdon Mountain. Rundreisen inkluderer fly t/r fra Sandefjord Torp, Trondheim eller Oslo Gardermoen. Pris er p.p. i rom for 2.

Årets rundreise går fra England til Wales. Gjennom maleriske landskap og tradisjonelle landsbyer, tar denne reisen deg tilbake til en mytisk fortid, rundt eventyrlige slott og praktfull natur av brusende elver og ville marker. Langs historiske landeveier opplever du sjarmen av Chester, mystikken av Snowdonia, melodien av Pembroke og mye mer! Gled deg til å avdekke den magiske verdenen av vakre Wales og Nord-England!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på Fernlea Cottage B&B (eller lignende) i Nord-Wales
 • 2 netter på Ivy House B&B (eller lignende) i Snowdonia Nationalpark
 • 1 natt på Rosedene Guesthouse (eller lignende) i Camarthen
 • 1 natt på Illshaw Heath Farm Guest Lodge (eller lignende) i Birmingham
 • Frokost hver morgen
 • Leiebil under hele oppholdet
 • 1 Snowdon Mountain Railway billett per person
 • Fly t/r Manchester fra Oslo Gardermoen, Trondheim eller Sandefjord Torp
Wales & England

Wales og England - land av sanne legender og mystiske myter: King Arthur, druider og Merlin - alle nærme knyttet til det magiske landskapet. La deg forføre av sangen til bølgene som synger over gylne strender, og forelsk deg i den eventyrlige atmosfæren over smaragdgrønne evighetsåser som strekker seg så langt øyet ser. Denne rundreisen er fordelt over 6 netter, og tar deg fra Manchester gjennom Wales, og avslutter i Birmingham. Med egen leiebil, setter du ditt eget tempo. Fordyp deg i det tradisjonelle walisiske kjøkkenet, og bli kjent med landets ville natur og varme kultur.

 1. Dag 1 & 2: Chester / North Wales

  I dag starter det første kapittelet i ditt helt egne eventyr. Du har all grunn til å smile fra øre til øre, for du har et vell av spennende opplevelser i vente.
  Like etter landing i Manchester, kan du allerede plukke opp leiebilen og kjøre mot den første destinasjonen på reisen, nemlig historiske Chester.
  Denne Nord-Engelske perlen var en av Englands mektigste byer, både under middelalderen og romertiden. Sørg for å se de imponerende romerske murene som omkranser byen, og det fantastiske romerske fortet som vokter kjernen. De historiske bymurene ble bygget da dette var Castra Devana, den største romerske festningen i hele Storbritannia. Chesters hjerte er videre fylt av vakker, viktoriansk arkitektur og sentrumets gater utgjør et gigantisk kors. I dag er Chester en sjelden blanding av rik historie og kosmopolitisk chic.
  Sjekk inn på ditt tradisjonelle B&B, og ta opp jakten på å finne din engelske favorittpub. Chester er perfekt for å nyte det autentiske britiske, og vi anbefaler å prøve en smakfull fish & chips middag med en ekte britisk "lager" på siden.

  Fernlea Cottage Bed & Breakfast eller lignende

  • Hotel
  • Cheshire West and Chester, Storbritannia

  Fernlea Cottage Bed and Breakfast har en yndig hage med utsikt over landskapet. Denne landlige English Cottage- style boligen tilbyr gratis parkering og gratis Wi-Fi på alle områder. De nøytralt innredede rommene på Fernlea Cottage gir deg utsikt over landskapet, flatskjerm-TV og skrivepult. Rommene har eget bad med dusj eller badekar, hårføner og badekåpe. Du står opp til en koselig kontinental frokost hver morgen.

  Les mer
 2. Dag 3 & 4: Snowdonia Nationalpark

  I dag går reisen videre til magiske Snowdonia, "Eryri" på velsk. Snowdonia er Wales største nasjonalpark, og strekker seg over hele 2131 kvadrat kilometer. Dette enestående naturområde består av brusende elver, dype skoger, fortryllende åser og glitrende innsjøer. Snowdonia ligger ca. 1 - 1,5 timers kjøring fra Chester.
  Mens du kjører kan du nyte tilværelsene av det ville landskapet og de idylliske landsbyene som karakteriserer Wales. Legg ut på minnerike fotturer, terrengsykling eller ta med leiebilen og utforsk området. La deg imponere av de praktfulle slottene som er spredt rundt fjellet. Conwy Castle, Beaumaris Castle, Harlech Castle og Caernarfon Castle som alle er listet på UNESCOs verdensarvsliste, er bare noen av de enestående slottene du kan besøke. Lev deg tilbake i tid blant historiske landeveier og mystiske skoger.

  Ivy House B&B+front

  Ivy House B&B eller lignende

  • Hotel
  • Storbritannia, Storbritannia
  Ivy House B&B+front

  Koselige Ivy House B&B ligger i Dolgellau, Wales. Rommene er fult utstyrt med TV, vannkoker og gratis WiFi. De private badene tilbyr gratis toalettsaker, hårføner og dusj eller badekar. Ivy House B&B har en trivelig fellesstue, og frokost vil bli servert hver morgen.

  Les mer
 3. Dag 5: Camarthen / Pembroke

  Etter frokost er det dekket for et av reisens største høydepunkter: Snowdon Mountain Railway. Denne historiske banen er Storbritannias eneste tannstangbane, og lokomotivtoget er operert og eid av Heritage Great Britain. Fra det øyeblikket du forlater stasjonen, begynner toget oppover mot skyene, en fortryllende opplevelse. Fra eventyr til historie: dette er den beste måten å se landet av alver, kjemper og konger.
  Fjellet er rikt på alpine blomster, sjeldne dyrearter og utrolige daler, drysset med ruiner som hvisker historien om et langvarig samfunn, i århundrer holdt de walisiske prinsene råd her.
  Har kameraet klart med en gang toget begynner å bevege seg, kort tid etter at toget forlater Llanberis stasjon, krysser dere Afon Hwch-elven, hvor du vil få en fantastisk utsikt over fossen som faller ned i evighetskløften. Toget passerer enestående severdigheter som Car Esgob, Bishops Field og Hebron Chapel før toppoppstigningen mot den høyeste fjelltoppen begynner.

  Etter noen vakre dager i det walisiske høylandet, går reisen videre mot en mer sørlig delen av landet. Med ca. 2,5 timers kjøring, kommer du til Camarthen eller Pembroke. I begge disse småbyene kan du nyte ekte landsbysjarm drevet av trivelige og jordnære mennesker. Spaser langs sjarmerende gater og sørg for å prøve en himmelsk walisisk scone på en av landsbyenes yndige kafeer. Havner du i Camarthen, anbefaler vi også å prøve den autentiske walisiske puben "The Plume of Feathers" som er Wales minste pub.

  Rosedene Guest House+front

  Rosedene Guesthouse eller lignende

  • Hotel
  • Pembrokeshire, Storbritannia
  Rosedene Guest House+front

  Idylliske Rosedene Guesthouse er et vennlig og komfortabelt B&B, satt i den lille landsbyen, Hodgeston, nærme den vakre nasjonalparken. Alle soverommene er i første etasje, og har eget flislagt bad med dusj og toalett. Hvert rom er smakfullt innredet og fult utstyrt med flatskjerm TV og gratis WiFi. Hotellet har en koselig hage med en møblert terrasse. En god frokost vil bli servert hver morgen.

  Les mer
 4. Dag 6 & 7: Birmingham

  Når du kommer sør fra Wales og tilbake til engelske Birmingham, har du flere rutealternativer: Du kan enten kjøre direkte, langs kysten og dermed unne deg et stopp i Wales bedårende hovedstad, Cardiff. Eller du kan ta den lengre ruten, og nyte det fantastiske landskapet i Brecon Beacons nasjonalpark.
  Du tilbringer den siste natten av turen på et hotell i, eller i nærheten av sprudlende Birmingham. Denne engelske rosen er kjent for sine romantiske kanaler som slanger seg gjennom byen, langs trendye og tradisjonelle kafeer og barer. Birmingham er også kjent for sine unike shoppingmuligheter, stilige kunstgallerier og håndlagede smykker. Skal du få unna litt førjulsshopping på turen, bør du gjøre det her. I Birmingham sentrum, finner du garantert de mest spennende skattene å legge under juletreet.
  På dag 7, starter du dagen med en ekte "engelsk frokost", før du kjører videre til Manchester for å ta flyet hjem med en koffert fylt av eventyr.

  Illshaw Heath Farm B&B+front

  Illshaw Heath Farm Guest Lodge eller lignende

  • Hotel
  • Hockley Heath, Storbritannia
  Illshaw Heath Farm B&B+front

  Illshaw Heath Farm Guest Lodge ligger i Hockley Heath, innen 1 km fra Blythe Valley Business Park og 5 km fra sentrum av Solihull. Dette lille koselige hotellet er satt i et historisk steinhus, og tilbyr moderne fasiliteter som gratis WiFi. Hotellet har fått fantastiske vurderinger fra andre reisende for sin autentisitet og gode beliggenhet.

  Les mer
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Innlosjering

På denne reisen bor du i uspesifiserte, men koselige B&B, som er typisk for disse landene. Skulle en eller flere av de overnevnte enhetene ikke være tilgjengelig, vil du bli innkvartert i en annen tilsvarende B & B av samme standard som de overnevnte, med maks 4 mils avstand. Den eksakte adressen av hotellene blir sendt til deg sammen med dine reisedokumenter, etter at du har bestilt.

Enkeltreisende

Enkeltreisende kan bestille enkeltrom.

Romkapasitet

Maks 2 voksne (1 ekstra person kan legges til på forespørsel)

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn opptil 2 år bor gratis på hotellet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Alle enheter tilbyr gratis WiFi

Parkering

Alle enheter tilbyr gratis parkering (avhengig av tilgjengelighet)

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret