Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Rundreise og eventyr i England og Wales

 • Rundreise
 • Storbritannia
pris fra kr 11 279
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli med på en uforglemmelig reise i britisk historie, kultur og natur. Dette eventyret inkluderer 6 netter på forskjellige Bed & Breakfast hotell, leiebil under hele oppholdet, samt billetter til den vakre togreisen gjennom Snowdon Mountain. Rundreisen inkluderer fly t/r fra Sandefjord Torp, Trondheim eller Oslo Gardermoen. Pris er p.p. i rom for 2.

Årets rundreise går fra England til Wales. Gjennom maleriske landskap og tradisjonelle landsbyer, tar denne reisen deg tilbake til en mytisk fortid, rundt eventyrlige slott og praktfull natur av brusende elver og ville marker. Langs historiske landeveier opplever du sjarmen av Chester, mystikken av Snowdonia, melodien av Pembroke og mye mer! Gled deg til å avdekke den magiske verdenen av vakre Wales og Nord-England!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på Fernlea Cottage B&B (eller lignende) i Nord-Wales
 • 2 netter på Ivy House B&B (eller lignende) i Snowdonia Nationalpark
 • 1 natt på Rosedene Guesthouse (eller lignende) i Camarthen
 • 1 natt på Illshaw Heath Farm Guest Lodge (eller lignende) i Birmingham
 • Frokost hver morgen
 • Leiebil under hele oppholdet
 • 1 Snowdon Mountain Railway billett per person
 • Fly t/r Manchester fra Oslo Gardermoen, Trondheim eller Sandefjord Torp
Wales & England

Wales og England - land av sanne legender og mystiske myter: King Arthur, druider og Merlin - alle nærme knyttet til det magiske landskapet. La deg forføre av sangen til bølgene som synger over gylne strender, og forelsk deg i den eventyrlige atmosfæren over smaragdgrønne evighetsåser som strekker seg så langt øyet ser. Denne rundreisen er fordelt over 6 netter, og tar deg fra Manchester gjennom Wales, og avslutter i Birmingham. Med egen leiebil, setter du ditt eget tempo. Fordyp deg i det tradisjonelle walisiske kjøkkenet, og bli kjent med landets ville natur og varme kultur.

Reiserute

Dag 1 & 2: Chester / North Wales

I dag starter det første kapittelet i ditt helt egne eventyr. Du har all grunn til å smile fra øre til øre, for du har et vell av spennende opplevelser i vente.
Like etter landing i Manchester, kan du allerede plukke opp leiebilen og kjøre mot den første destinasjonen på reisen, nemlig his… Les mer

Fernlea Cottage Bed & Breakfast  eller lignende

Dag 3 & 4: Snowdonia Nationalpark

I dag går reisen videre til magiske Snowdonia, "Eryri" på velsk. Snowdonia er Wales største nasjonalpark, og strekker seg over hele 2131 kvadrat kilometer. Dette enestående naturområde består av brusende elver, dype skoger, fortryllende åser og glitrende innsjøer. Snowdonia ligger ca. … Les mer

Ivy House B&B  eller lignende

Dag 5: Camarthen / Pembroke

Etter frokost er det dekket for et av reisens største høydepunkter: Snowdon Mountain Railway. Denne historiske banen er Storbritannias eneste tannstangbane, og lokomotivtoget er operert og eid av Heritage Great Britain. Fra det øyeblikket du forlater stasjonen, begynner toget oppover mot skyene,… Les mer

Rosedene Guesthouse  eller lignende

Dag 6 & 7: Birmingham

Når du kommer sør fra Wales og tilbake til engelske Birmingham, har du flere rutealternativer: Du kan enten kjøre direkte, langs kysten og dermed unne deg et stopp i Wales bedårende hovedstad, Cardiff. Eller du kan ta den lengre ruten, og nyte det fantastiske landskapet i Brecon Beacons nasjonal… Les mer

Illshaw Heath Farm Guest Lodge  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Innlosjering

På denne reisen bor du i uspesifiserte, men koselige B&B, som er typisk for disse landene. Skulle en eller flere av de overnevnte enhetene ikke være tilgjengelig, vil du bli innkvartert i en annen tilsvarende B & B av samme standard som de overnevnte, med maks 4 mils avstand. Den eksakte adressen av hotellene blir sendt til deg sammen med dine reisedokumenter, etter at du har bestilt.

Enkeltreisende

Enkeltreisende kan bestille enkeltrom.

Romkapasitet

Maks 2 voksne (1 ekstra person kan legges til på forespørsel)

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn opptil 2 år bor gratis på hotellet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Alle enheter tilbyr gratis WiFi

Parkering

Alle enheter tilbyr gratis parkering (avhengig av tilgjengelighet)

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret