Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Rundreise: Skottlands kulturskatter

 • Rundreise
 • 7 netter
 • Storbritannia
pris fra kr 6 739
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag dette hemmelighetsfulle landet i leiebil! Inkludert 7 eller 9 netter på 5 eller 6 B&B, samt frokost, fly t/r, leiebil og mer!

Få land er like stolte av sin kultur, historie, natur og folkesjel som Skottland! Med spennende legender, en historie full av intriger og tradisjoner som går langt tilbake i tid er skotsk kultur helt unik. Med egen leiebil lar du deg bergta av ruvende klipper og fortryllende fjellandskap, speilblanke innsjøer, koselige landsbyer og sjarmerende Glasgow og Edinburgh. Lær om de fascinerende historiene i landet hvor menn danser i skjørt, gyllen whiskey vugger i glasset og eventyrlige slott åpner sine dører for deg!

Tilbudet inkluderer:
 • 1 eller 2 netter i Bamflatt Farm B&B eller liknende ved Glasgow
 • (Ved rundreisen på 9 netter): 1 natt i Fascadail House B&B eller liknende ved Inveraray
 • 1 eller 2 netter in Balcarres B&B eller liknende ved Fort William
 • 1 eller 2 netter in An-Sealgair B&B eller liknende ved Inverness
 • 1 natt i Pitcullen Guest House B&B eller liknende ved Perth og Pitlochry
 • 2 netter i Lumsdaine House B&B eller liknende ved Edinburgh
 • Frokost hver dag
 • Utflukt til whiskydistilleriet Blair Athol Distillery i Pitlochry
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Fly t/r Edinburgh (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Rundreise: velg 7 eller 9 netter

Sett deg i bilen og ta inn alt det vakre Skottland har å by på! Ruten begynner i Glasgow og ender opp i Edinburgh. Velg mellom et eventyr på 7 eller 9 netter. Reiseruten under beskriver rundreisen på 9 netter, men ruten som er aktuell for reisen på 7 netter står også beskrevet. Bestiller du reisen på 7 netter bor du 2 netter i Glasgow-regionen, 1 natt i Fort William-regionene, 1 natt i Inverness-regionen (Loch Ness), 1 natt i Perth/Pitlochry- regionen og 2 netter i Edinburghs omgivelser.

Merk at overnattingsstedene under er eksempler på hvor du kommer til å overnatte, og du bor i omgivelsene av de oppgitte byene eller landsbyene, opptil 40 km unna. Etter bestillingen mottar du en oversikt over overnattingsstedene.

Reiserute

Dag 1: Glasgow og omgivelsene

Sett deg i leiebilen du henter ved ankomst i Edinburgh og sett kursen mot din første koselige bed&breakfast i området rundt Glasgow, Skottlands største by! Denne sjarmerende kulturbyen er en naturlig start på rundreisen din, og du velger selv om du ønsker å tilbringe 1 eller 2 netter her. I … Les mer

Bamflatt Farm B & B  eller lignende

Dag 2: (Ved 9 netters reise) Inveraray og The Trossachs National Park

Har du bestilt reisen på 9 netter? Da går turen i dag mot Loch Lomond & The Trossachs National Park, hvor du overnatter i Inverarays omgivelser. Her kan du besøke den søte byen Inveraray og Inveraray Castle. Dette staselige slottet kan fans av Downton Abbey 'Duneagle Castle', som fa… Les mer

Fascadail House B&B  eller lignende

Dag 3 & 4: Fort William

I skyggen av Ben Nevis, som med sine 1345 meter er det høyseste fjellet i Storbritannia, ligger Fort William. Dette stedet på kysten av Loch Linnhe, er den ideelle basen for deg som gjerne vil gå i fjellene. Begi deg ut på en tur fra Fort William og velg mellom to stier til toppen av Ben Nevis. … Les mer

Balcarres  eller lignende

Dag 5 & 6: Inverness og omgivelsene

Om ettermiddagen på dag 5 kjører du ennå videre mot nord i retning av Inverness, Høylandets hovedstad. Få med deg alt av den berømte innsjøen Loch Ness og ta en nøye titt på vannet... hvem vet om du får et glimt av det mystiske sjømonsteret 'Nessie'! På dag 6 er det mer du kan oppdage. K… Les mer

An-sealgair  eller lignende

Dag 7: Dunkeld, Perth, og whiskeydistilleri i Pitlochry

Om morgenen reiser du etter frokost igjen sørover mot Perth. Underveis anbefaler vi å stoppe i Dunkeld for lunsj og et besøk til katedralen. Dersom du har valgt reisen på 9 netter drar du også på besøk til det tradisjonelle whiskeydistilleriet Blair Athol Distillery (inngang er inkludert i dette… Les mer

Pitcullen Guest House  eller lignende

Dag 8 - 10: Mystiske Edinburgh

På dag 8 kan du endelig utforske Edinburgh! Dette er en perfekt by å utforske til fots, så begynn med å vandre ned de mystiske gatene. Besøk National Museum of Scotland (med Dolly, det første klonede dyret i verden) og oppdag den hippe bydelen Stockbridge og den autentiske møllerlandsbyen Dean V… Les mer

Lumsdaine House Bed & Breakfast  eller lignende

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Opel Corsa, Vauxhall Corsa eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuelle parkeringsavgifter og avgift
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 i et Dobbeltrom
Maks 1 voksen og 1 barn opptil 2 i et Enkeltrom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 i et Tvillingrom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

kr 2 852 på hotellprisen

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Parkering

Du kan parkere gratis ved de fleste B&B. Dersom det ikke er gratis, er dette ikke inkludert i tilbudet.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret