Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Bo på Europas høyeste hotell i Benidorm

 • Solreiser
 • 7, 10 eller 14 netter
 • Benidorm
pris fra kr 4 759
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Ved stranden i Benidorm: 7, 10 eller 14 netter i det høyeste hotellet i Europa med frokost, fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Sandefjord, Ålesund, Kristiansand eller Tromsø. Pris er p.p. i rom for 2.

Ferier under den spanske solen ved stranden i livlige Benidorm! Ditt 4-stjerners hotell er Europas høyeste og inviterer til forfriskende dager i svømmebassenget i gangavstand fra stranden. Under svaiende palmer med lyden av bølger som slår mot stranden, nyter du en solferie ved Middelhavet. Lad opp batteriene på Costa Blanca!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter i dobbeltrom på Gran Hotel Bali
 • Frokost hver morgen (halvpensjon kan legges til ved bestilling)
 • Fly t/r Alicante fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Sandefjord, Ålesund, Kristiansand eller Tromsø
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Benidorm - den perfekte badebyen

Benidorm sjarmerer deg med sitt milde klima, livlige atmosfære, avkoblende stranddager, en stor mengde underholdning. For deg som vil pirre smaksløkene er denne ferien perfekt med Benidorms store utvalg av restauranter i bykjernen. Gå på shopping i sentrum, les en god bok på solsengen på stranden eller ved bassenget, og nyt ferien til det fulle! Gjør deg klar til en ekte spansk strandferie!

Gran Hotel Bali

 • Hotel
 • Benidorm, Spania
Just hanging in the pool

Det firestjerners Gran Hotel Bali er Europas høyeste hotell. Med sine 52 etasjer har hotellet fantastisk utsikt over Benidorm og solkysten. Hotellet har et romslig og herlig bassengområde der du kan tilbringe noen skjønne soltimer. Det finnes dessuten flere andre fasiliteter å ta del i på hotellet, hva sier du til en spabehandling for eksempel? Hotellet serverer også en god frokost hver morgen og restauranten serverer internasjonale retter.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +8
Les mer
Room

Standard dobbeltrom

3 personer | Rom

De behagelige dobbeltrommene er utrustet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, aircondition, minibar (mot avgift), safe, TV og hårføner samt eget bad.

Få mest mulig ut av ferien din

Hva skal til for at du får feriefølelsen? Les her for noen forslag:

 • Ta en dagstur til fjellbyen Polop - en idyllisk destinasjon for deg som vil reise på en dagsutflukt blant sitronlunder og vingårder.
 • Vandre rundt i de sjarmerende spanske nabolagene og sett deg ned på en tapasbar med noe godt i glasset.
 • Begynn dagen tidlig med en gåtur langs strandpromenaden eller gjør litt yoga på stranden.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Reisen kan kun bestilles av minst 2 personer.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 3 voksne og 1 barn tom 11 år (eller 2 voksne og 2 barn per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
Barn 2-11 år får avhengig av reisedato.

Rabatt på en 3. person

En 3. person per rom får rabatt avhengig av dato og lengde på opphold.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis i fellesrommene.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Gran Hotel Bali ligger i Benidorm, ca 5 min. gange fra stranden. Hotellet ligger også nær flere restauranter, barer og en mengde shoppingmuligheter. Alicantes flyplass ligger ca. 56 km fra hotellet. Transport er inkludert i dette tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret