Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

5*-hotell i sentrum av Málaga

 • Storbyferie
 • Málaga
pris fra kr 10 139
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt solen i den spanske storbyen Málaga for 3, 4 eller 5 netter i 5-stjerners hotell inkludert daglig frokost, fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Sandefjord, Haugesund, Kristiansand, Kristiansund, Narvik, Tromsø eller Molde og transport t/r flyplass og hotell. Pris er p.p. i rom for 2.

Reis til en by med strand, sol og en sjarmerende atmosfære som enhver metropol kan misunne! Fødebyen til legendariske Pablo Picasso yrer av livlige bakgårdsrestauranter, luksuriøse handlegater og muséer i verdensklasse. Beundre gamlebyens eventyrlige arkitektur og vandre i de smale smugene rundt den billedskjønne bykatedralen. Tilbring noen timer i noen av byens muséer, og nyt en drink i solnedgangen ved den trendy marinaen Málaga. La storbyreisen gå til glamorøse Málaga!

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4 eller 5 netter i Hotel Vincci Seleccion Posada del Patio*****
 • Frokost hver morgen
 • Bruk av svømmebasseng
 • Fly t/r Málaga fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Sandefjord, Haugesund, Kristiansand, Kristiansund, Narvik, Tromsø eller Molde
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Feriebyen Málaga

Mellom foten av fjellene Montes de Málaga og Middelhavet ligger denne spanske storbyperlen. Málaga ligger perfekt til ved kysten med en gyllen strand som frister med et svalende bad. I tillegg tilbyr byen en sofistikert storbyatmosfære med en glamorøs marina og muséer som kan konkurrere med verdens mest kjente. Vandre til byens stolthet, det berømte slottet Castillo Gibralfaro, og nyt den majestetiske utsikten over historiske kirketårn og gule tak i gamlebyen i en elegant symfoni med moderne leilighetskomplekser. Legg merke til hvordan fjellene, stranden og havet lager de perfekte kulissene.

Vincci Selección Posada del Patio

 • Hotel
 • Málaga, Spania
lobby

Dette vakre fem-stjerners hotellet ligger i hjertet av Málaga. Det er kort gange til flere severdigheter og kun en ca. 15 minutters gåtur til stranden. Hotellet har et basseng på taket med utsikt over byen. Om morgenen venter en god frokost på deg i restauranten Le Diner hvor du også kan nyte god middelhavsmat til middag. I den elegante baren The Wall kan du avslutte dagen med en velsmakende cocktail. Hotellet er ca. 750 m fra Picasso museet og 600 m fra Malaga katedralen. Transport til og fra hotellet er inkludert i dette tilbudet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Les mer
Vincci Selección Posada del Patio

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Ditt dobbeltrom er romslig og moderne innredet. Du hviler øynene i en god dobbeltseng og har også en tv, aircondition, en safe, minibar og gratis WiFi. På badet finner du gratis toalettartikler, en dusj eller bad og en hårføner.

room3

Enkeltrom

1 personer | Rom

Dette rommet er for deg som ønsker å bo alene under oppholdet i Malaga. Du hviler øynene i en god dobbeltseng og har også en tv, aircondition, en safe, minibar og gratis WiFi. På badet finner du gratis toalettartikler, en dusj eller bad og en hårføner.

TravelBirds tips til Málaga

Du bor sentralt i Málaga og kan enkelt komme deg til mange av severdighetene. Dette er ikke en vanlig spansk turistby, så få med deg alt av kultur, historie og tradisjon på bytur.

 • El Pimpi kan ved første øyekast se ut som en hektisk turistfelle, dekorert i typisk spanske rødtoner, innredet med møbler av tre, og vegger dekket med bilder av kjendiser som har vært på besøk, vintønner og tørket skinke til hengs ved kjøkkenet. Kapre et bord så snart ett er ledig (her er det første mann til mølla). På menyen finner du enkle kalde og varme tapasretter på menyen, og et stort utvalg av vin og øl. Legg merke til en av de signerte vintønnene, her har byens superstjerne Antonio Banderas lagt igjen en hilsen!
 • Picasso i Málaga: Den spanske mesteren Pablo Picasso er født og oppvokst i Málaga. Her er det selvsagt et museum dedikert til hans verk, som ligger kun 750 meter unna hotellet ditt. Her kan du beundre mer enn 200 verk. Bygningen i seg selv er også imponerende i seg selv!
 • Carmen Thyssen museum ligger ca. 270 meter og er en ekte perle i sentrum av byen. Bygningen er et gammelt maurisk palass, men innenfor er det et utstillingslokale som er overraskende moderne. Samlingen fokuserer på andalusisk kunst, landskapene og atmosfæren kommer fra det tidligere Andalusia.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per dobbeltrom
Maks 1 voksen per enkeltrom

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Hotellet er ca. 750 m fra Picasso museet og 600 m fra Malaga katedralen. Transport til og fra hotellet er inkludert i dette tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret