Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Kanariøyene inviterer på all-inclusive

 • Solreiser
 • 7 netter
 • Balito
pris fra kr 6 329
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Gran Canaria inviterer på besøk! Tilbring 7 eller 14 netter i egen leilighet med all-inclusive, fly t/r og transport.

Solfylte, kritthvite strender og et azurblått hav karakteriserer denne ferien! Du nyter all-inclusive og lange dager ved bassenget eller stranden, så slipp alle hverdagsproblemer for en uke eller to og bli med oss til Gran Canaria! Med sol og varme til alle årstider lover Kanariøyene en drømmeferie!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter på Marina Elite Resort
 • All-inclusive*
 • Fly t/r Gran Canaria (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplassen og hotellet
En solfylt ferie på Gran Canaria...

Vær tidlig ute og bestill en solferie på Gran Canaria for høsten, vinteren eller våren! Disse spanske øyene er en fryd å være for deg som ønsker å forlenge sommeren! Nyt din egen leilighet i kort gange fra havet og den lange stranden på en velfortjent ferie. På denne reisen krydrer vi også med all-inclusive slik at du slipper å tenke på noe! Bordet er dekket, solen skinner og havet står klart for et svalende bad i det klare, blå havet. Velkommen til solsikre Gran Canaria!

Marina Elite Resort

 • Hotel
 • Balito, Spania
Pool

Marina Elite Resort ligger i den lille feriebyen Patalavaca, ikke langt fra Balito Strand, med flott havutsikt og to oppvarmede utendørs svømmebasseng. Mot et gebyr kan du spille tennis og squash eller slappe av i saunaen. For barn på 4-12 år er det miniklubb med forskjellige aktiviteter. Her har du buffetrestaurant, snackbar og bassengbar.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Les mer
Living room and kitchen

Ettromsleilighet

3 personer | Leilighet

Leiligheten er ca. 44 m² og utstyrt med to enkeltsenger og en sovesofa. Her er det et åpent kjøkken med kjøleskap, kokeplater og mikrobølgeovn, og her er dessuten en stue med satellitt-TV. Leiligheten har eget bad med dusj eller badekar, og som prikken over i'en har du egen altan. Standardleiligheten har ikke utsikt mot havet.

salon

Ettromsleilighet Superior

3 personer | Leilighet

Leiligheten er ca. 44 m² og utstyrt med to enkeltsenger og en sovesofa. Her er det et åpent kjøkken med kjøleskap, kokeplater og mikrobølgeovn, og her er dessuten en stue med satellitt-TV. Leiligheten har eget bad med dusj eller badekar, og som prikken over i'en har du egen altan. Superior-leilighetene har utsikt mot havet.

Gran Canaria - tips!

 • Isla de Anfi er en liten, kunstig øy ved Calle Anfi del Mar ca. 3 km fra hotellet, i det lille sentrumet. Gå en liten tur blant palmetrær, nyklippet gress og blomster før du tar deg en kaffe eller cocktail ved Maroa Club de mar.
 • Ta en pause fra strandlivet og besøk Puerto Rico! Havnen tilbyr mengder av spennende båtreiser, samtidig som koselige barer og restauranter venter rett over gaten. Nyt vinterferien i din egen takt!
 • Ta på solbrillene, ta med romanen du lenge har ønsket å avslutte og slå deg ned på den solfylte stranden. Når solen varmer, tar du et bad i havet, eller finner deg et sted i skyggen.
*Skjema for all-inclusive

Frokost kl. 08:00 -10:00
Snacks kl. 11:00 -12:30
Lunsj kl. 13:00 -15:00
Ettermiddagskaffe kl. 16:00 -17:00
Middag kl. 18:00 -21:00
Drikke kl. 11:00 -23:00

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne per leilighet.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-6 år bor gratis på hotellet
Barn 7-12 år varierende rabatt avhengig reisedato

Internett

Gratis WiFi på hotellet

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

All inclusive

Følgende måltider serveres i restauranten:

Frokost 08:00-10:00
Lunsj 13:00-15:00
Middag 18:00-21:00

Drikke inkluderer fritt valg av alkoholfri drikke, øl, vin, sangria eller cocktail.
Snacks er tilgjengelig i bassengbaren mellom kl. 11:00-12:30 & 16:00-17:00

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Marina Elite Resort ligger i den lille feriebyen Patalavaca, ikke langt fra Balito Strand og ca. 50 km fra flyplassen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret