• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Safari i Tanzania og ferieparadis på Zanzibar

Rundreise 13 netter Tanzania

per person fra kr 17 269
basert på 2 personer

Reis på en unik rundreise i Zanzibar og i Tanzania inkl. halvpensjon, all transport og spennende utflukter og fly t/r. Pris er p.p. i rom for 2.

Klar for å oppfylle en livslang reise om safari i Afrika? Se zebraene beite på savannene, løver kose seg i solen og elefantene luske i buskene - garantert en unik opplevelse! På din inkluderte safari i Selous Game Reserve får du med litt hell oppleve "The Big Five" samt mange andre eksotiske dyr. Etter en fantastisk reise på Tanzanias savannner tar du ferien til et nytt nivå med avslapping på Zanzibars kritthvite sandstrender.

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Reef & Beach Resort i Jambiani
 • 3 netter på Africa Safari Camp i Selous Viltreservat
 • 4 netter på Paradise Beach Resort i Marumbi på Zanzibar
 • 1 natt på Shaba Boutique Hotel i Zanzibar by
 • 1 eller 2 netter på flyet (avhengig av flyavgang)
 • Halvpensjon (eller oppgradering til helpensjon) på alle hoteller unntatt Shaba Boutique Hotel
 • Fly t/r Zanzibar fra Oslo, Bergen eller Trondheim
 • Innenlandsflyvning t/r fra Zanzibar til Selous Viltreservat
 • All transport på reisen
 • Utflukt til landsby på rundreisens 4. dag nær Selous Viltreservat
 • Båtsafari på rundreisens 4. dag nær Selous Viltreservat
 • Vandring i bushen på rundreisens 4. dag i Selous Viltreservat
 • Safari i Selous Vilttreservat på rundreisens 5. dag
 • 15 kg innsjekket bagasje
 • 8 kg håndbagasje
Rundreise med Safari og strand i Tanzania

Forestill deg en reise der du kan dra på safari i Afrikas ørken Serengeti, og slappe av ved en paradisisk strand. Dette er med andre ord en 2 for 1 type reise, hvor du kan kose deg i skyggen av et palmetre med en piña colada i hånden den ene dagen og gå i zebraenes fotspor den andre dagen. Du har 12 dager til å nyte ditt livs reise!

 1. Dag 1 - 3: Karibuni Zanzibar - velkommen til Zanzibar!

  Når du lander i Zanzibar, vil du bli omfavnet av varme, eksotiske dufter og et fantastisk landskap. Du starter ferien på den vakre paradisøya, Zanzibar. Øya, som er like deler muslimsk og kristen, er et imponerende eksempel på den nasjonale samhørigheten, som finnes blant det tanzanianske folkeslaget. Zanzibar byr på et hav av kultur, musikk- og spisesteder, og det er alltid liv i gatene og pulserende stemning. Zanzibar er en rik øy, som har et overskudd som går til infrastruktur og velferd i hovedlandet. På øya finner du de skjønne paradisstrender. Du blir hentet flyplassen og kjørt i cirka en time til ditt første hotell Reef & Beach Resort. Her tilbringer du 3 netter på det flotte hotellet, som ligger på en lang sandstrand i den sørlige delen av Zanzibar. Hotellet serverer fersk fisk, skalldyr og indiske retter, som du kan glede deg til å smake.

  Vennligst merk at Zanzibar er en tropisk øy med et stort tidevannsområde, som ved lavvann teller godt over 800 meters strandlinje på østkysten, som gjør at forskjellen mellom høy- og lavvann er stor, og derfor forandrer utsikten seg konstant.

  Zanzibar International Airport -> Reef & Beach Resort 62.3 km

  pool

  Reef & Beach Resort

  Hotel Tanzania, Tanzania

  Rett ved havet ligger det paradisiske Reef & Beach Resort, hvor du kan se frem til å sole deg på den 3 kilometer lange sandstranden, dyppe deg i svømmebassenget og sippe drinker i bassengbaren. Hotellet, som også har en restaurant og en WiFi-lounge ligger i et deilig turistfritt område i Zanzibars nest største by Makunduchi. Rommene har aircondition og eget bad med en typisk zanzibarisk innredning.

  Les mer
 2. Dag 4 - 6: Safari i Selous Vildtreservat

  På 4. dag av rundreisen blir du kjørt tilbake til flyplassen, hvor du tar et innenriksfly til fastlandet. Her kan du glede deg til å besøke Afrika Safari Club i Selous Viltreservat på Safari Tour (Afrikas største viltreservat). Hotellet har svømmebasseng og restaurant, hvor du får servert dine måltider. De neste dagene er satt av til å oppleve "The Big Five", som er samlebetegnelsen på Østafrikas viktigste safariattraksjoner; elefanter, løver, leoparder, den afrikanske bøffelen og nesehornet. Safari er en utrolig og rørende opplevelse, som vil gi deg en fornemmelse av Tanzanias rike 'ville' fauna og flora. Du har i alt 3 inkluderte utflukter på rundreisens 4. dag, som byr på en utflukt til en mindre landsby, hvor du får bekjentskap med det tradisjonelle landlivet for bønder og småvirksomhetseiere, og ser de typiske leirhusene med tak laget av palmeblader. Heretter vil du være med på en betagende båtsafari på Rujii-elven, samt en guidet 'bush walk' (safari til fots) med en engelsktalende parkguide. Her kommer du helt tett på den afrikanske savannen og får uforglemmelige minner med til Norge.

  På din rundreises 5. dag byr den inkluderte utflukten på en fantastisk safari i jeep i Selous Viltreservat, hvor hele dagen går med på å utforske den enorme parkens eksotiske dyre- og plantearter. Denne utflukten er en helt klassisk østafrikansk safari, hvor du får den fulle opplevelsen av den tanzanianske savannens dyreliv.

  På rundreisens 6. dag har du mulighet til å bestille en ekstra safariutflukt for å lære Afrikas biodiversitet enda bedre å kjenne. Turen varer ca. 8 timer og er en opplevelse for livet, hvor du vil bygge videre på det du har erfart i løpet av de siste dagenes inkluderte utflukter.

  Reef & Beach Resort -> Africa Safari Camp Selous Game Reserve

  © Africa Safari Camp room

  Africa Safari Camp

  Hotel Tanzania, Tanzania

  Africa Safari Camp ligger i det vestlige Tanzania nær Selous Game Reserve. Du overnatter i en leir i bushen, rett ved en sjø som tjener som et vannhull for elefanter, aper og leoparder. Leiren består av åtte 'mudhuts', seks bungalower, en bambushytte og en restaurant samt et svømmebasseng. Du sover enten i en 'mudhut' eller en bungalow. Begge er utstyrt med bad, toalett, vifte og en stick til oppladning av mobiltelefoner og kameraer.

  Les mer
 3. Dag 7 - 11: Paradisiske Zanzibar

  På rundreisens 7. dag flyr du tilbake til Zanzibar, hvor de neste 5 dagene er reservert trand, sol og spennende utflukter. Her sjekker du inn på Paradise Beach Resort etter ca. 45 minutters kjøretur. Ditt 4-stjerners hotell er det perfekte stedet for ren avslapning i flotte omgivelser, hotellet har et stort svømmebasseng og 700 meters hvit sandstrand.

  Hvis du har lyst til å lære øya bedre å kjenne i løpet av dine 5 dager på Zanzibar, kan du tilkjøpe en eller flere utflukter. Bestilling av utflukter gjør du på stedet i Tanzania.
  Du kan for eksempel bli med på en halvdagsutflukt i krydderets tegn, hvor du også besøker den sjarmerende Stone Town og får et innblikk i hvorfor Zanzibar også kalles "Krydderøya". Du får muligheten til blant annet å se, hvordan vanilje, kanel og muskatnøtt gror, og du kan benytte leiligheten til å kjøpe en av Zanzibars spesialiteter — nelliker — med hjem, og gjøre juleappelsinene til et ferieminne! I Stone Town besøker du bl.a. Darajani-markedets spennende virvar av farger og dufter. Det endelige tidspunktet avtales ved ankomst på Zanzibar. Varighet: Ca. 2 timer.

  Du kan også bli med på på øysafari (heldagsutflukt) til øya Kwale, som er omgitt av krystallklart vann, og her kan du slappe av og snorkle. Du ser vakre laguner omgitt av mangrover, de skjønneste strender og en unik verden under vannet. Turen inkluderer en frokost av ferske skalldyr eller fisk. Det endelige tidspunktet avtales ved ankomst på Zanzibar. Varighet: Ca. 8-10 timer.

  Har du lyst til å snorkle en halv dag og ikke hele dagen, kan du tilkjøpe en utflukt til øya Mnemba, hvor du vil utforske det fortryllende korallrevet rundt øya. Korallrevet er beskrevet som et av de 10 vakreste korallrevene i verden, som gjør opplevelsen ideell for undervannsentusiaster. Varighet: Ca. 5 timer.

  Vil du ha et autentisk innblikk i dyrelivet på Zanzibar og se mer av Zanzibars fantastiske natur, kan du tilkjøpe et besøk i Jozani-skogens imponerende flora og fauna. Jozani er et fredet skogsområde, som er på UNESCOs verdensarvsliste, hvor beboerne i skogen blant annet inkluderer Red Columbus-apen. Din guide snakker engelsk og turen varer ca. 2 timer.

  Africa Safari Camp Selous Game Reserve -> Paradise Beach Resort

  © Paradise Beach Resort pool

  Paradise Beach Resort

  Hotel Tanzania, Tanzania

  Flotte Paradise Beach Resort ligger ved stranden med ikke mindre enn tre svømmebassenger og to boblebad. Gjennom hotellet kan du leie sykler, kjøpe massasjebehandlinger eller sette avgårde og snorkle i det klare havet. Det er skjønne hengekøyer på hotellområdet, så du kan slappe av, før du nyter et godt måltid i den hyggelige hotellrestauranten. Rommene er innredet i klassisk Zanzibar-stil med Makuti-tak laget av kokospalmetrær, aircondition, safe, altan og eget bad. Hotellet har gratis WiFi.

  Les mer
 4. Dag 12: I hjertet av Stone Town

  Din siste natt på rundreisen foregår på det vakre Shaba Boutique Hotel i Zanzibar Town. Takket være hotellets sentrale beliggenhet kan du utforske byen til fots og kjøpe souvenirer med hjem til familie og venner.

  På rundreisens 12. dag står du opp til frokost, før du pakker kofferten og gjør deg klar til å ta den 20 minutters kjøreturen til flyplassen. Din magiske rundreise i Tanzania har nådd sin slutt — det er på tide å ta farvel med uforglemmelige Mama Africa, den vennlige lokalbefolkningen, den fantastiske naturen, ville dyr og paradisiske strender. Tanzania er et av de stedene i verden, hvor begeistringen vokser for hver dag du reiser der. La deg fortrylle av den eventyrlige verdenen Tanzania har vist deg — og bestill straks billetter til ditt neste besøk, for det er ingen tvil om at du vil ha lyst til å komme tilbake!

  Paradise Beach Resort -> Shaba Boutique Hotel 35.6 km

  © Shaba Boutique Hotel outside

  Shaba Boutique Hotel

  Hotel Zanzibar Town, Tanzania

  Det hyggelige boutiquehotellet ligger i hjertet av historiske Stone Town. I nærheten finner du mange restauranter og butikker, og stranden er kun 200 meter unna. Shaba Boutique Hotel har seks rom innredet i typisk Zanzibar-stil med store tresenger og eget bad samt hårføner.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt: 3 USD per person per natt
 • Innreisegebyr: Cirka 11 USD per person
 • Inngang til Selous Viltreservat: 77 USD per person
 • Drikkevarer under måltidene samt alle måltider, som ikke er nevnt i tilbudet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Double Room (11N)
Min 3 personer og maks 4 personer i et Quadruple Room (11N)

Enkeltreisende

kr 11 724 per opphold på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0 år gamle: bor gratis
Barn fra 1-11 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen

Rabatt på en 3. eller 4. person

En 3. eller 4. gjest vil få en rabatt avhengig av reisedato.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi på alle hoteller

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Halvpensjon eller helpensjon

Halvpensjon: Frokost- og kveldsmat ekskl. drikkevarer
Helpensjon: Frokost, lunsj og middag

Vennligst merk at det ikke finnes restauranter nær hotellene (med unntak av Shaba Boutique Hotel)

Bemerk vennligst at du kun får frokost på Shaba Boutique Hotel

Informasjon om gruppereiser

Denne rundreisen er en individuell tur, men du kan komme til å reise sammen med en gruppe. Dette avhenger av antall bestillinger på den gitte dato. Vennligst merk at de andre reisende i gruppen ikke nødvendigvis er norske.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke Tanzania. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Tanzania. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.tanemb.se/

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Tanzania og Zanzibar. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Direkte innenlandsflyvning fra Zanzibar til Selous

- Innenlandsflyvning t/r fra Zanzibar til Selous Viltreservat med følgende flyselskap: Coastal, Tropical eller Fly Zanzibar
- 8 kg håndbagasje og 15 kg innsjekket per person
- I regntiden (april-juni) kan det hende at du kjører i jeep fra Dar Es Salaam til Selous Viltreservat

Valgfrie utflukter (legges til på stedet)

Disse utfluktene velger du og betaler for på stedet:
- Halvdagsutflukt: "Krydderiøen" Zanzibar
- Halvdagsutflukt: Jozani-skoven
- Halvdagsutflukt: Snorkling ved Mnemba
- Heldagsutflukt: Snorkling ved Kwale
- Heldagsutflukt: Ekstra safari i Selous Viltreservat

Hoteller på Zanzibar

For reiser til slutten av april 2018, vil reisende kun bo i Paradise Beach Resort (ikke Reef & Beach som i reiseruten).
Ved ankomst etter april 2018 bor reisende i Reef & Beach igjen.)