Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert
 • Aktivitet inkludert

Reisenyhet i Italia: Maleriske Torino

 • Storbyferie
 • Torino
pris fra kr 4 179
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Forelsk deg i Torino i Piemonte: 3, 4 eller 5 netter på sentralt hotell med frokost, leiebil, guidet bytur og fly t/r!

Ta en dash av Paris, ekkoet av alpene, og en pinch av Wiens statelige boulevarder og art nouveaukafeer, så får du oppskriften på Torino. Denne historiske perlen et utsmykket i vakre gater, dekorert med barokke bygninger og renessanse arkitektur. I tillegg til Torinos maleriske landskap av snødekkede fjelltopper som omkranser byen, er det tre distinkte elementer som kjennetegner sjarmen av Torino: det utsøkte kjøkkenet, verdens første salgbare sjokolade og selvfølgelig, Italias mest ikoniske bil, Fiat. Oppdag fantastiske Torino i år!

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4 eller 5 netter på Best Western Plus Executive Hotel****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Torino (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Guidet gåtur og omvisning i Torino
Skjønnheten Torino

I Torino finner du alt du kan forvente deg av en klassisk italiensk skjønnhet: elegante palasser, livlige torg, koselige kafeer, historiske gater og lidenskapelige mennesker. Den store forskjellen i forhold til andre byer i Italia, er at Torino ennå ikke har blitt erobret av turister. Byens enestående monumenter og museer kan utforskes uten å stå timevis i kø, og byens fantastiske handlegater er trivelige, men ikke travle.

Best Western Plus Executive Hotel and Suites

 • Hotel
 • Torino, Italia
Best Western Plus Executive Hotel and Suites

Det pene og sentrale hotellet tilbyr gratis frokost og en 24-timers åpen resepsjon. Andre fasiliteter inkluderer en bar og salong, treningsrom, boblebad og badstue samt et basseng på taket med en møblert takterrasse. Sikker underjordisk parkering er tilgjengelig på stedet.

 • +-4
Les mer
Best Western Plus Executive Hotel and Suites

Standard dobbeltrom

2 personer | Rom

De polerte rommene og suitene har gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og kaffe- og tekoker, minibar og romservice. Rommene har i tillegg private bad med toalett, dusj eller badekar.

TravelBird Tips!

 • Den gamle Fiat-fabrikken, kan du fortsatt besøke og garanterer en spennende opplevelse for bilentusiaster.
 • Den landlige kinoen Lumiere presenterte den første italienske filmfremvisning. Du vil lære alt om dette og mer i byens populære Film Museum. Åpent daglig fra kl. 09:00 til 20:00, stengt på tirsdager.
 • La deg overraske av byens unike lokale delikatesser! Torinos spesialiteter inkluderer blant annet vitello tonnato og Bagna cauda.
Din utflukt

Utforsk Torinos sentrum med en lokal guide på en 2-timers lang vandringstur som tar deg gjennom byen. Med en liten gruppe på maks 15 reisende, besøker dere byens høydepunkter, samtidig som du vil få høre om byens spennende historie og utfolding. På turen vil dere utforske blant annet Mole Antoneliiana, Piazza Carignano, Via Po, og mye mer. Turen går av sted på reisens 2. dag, og du møter guiden din på Piazza CLN ca. kl. 10.30.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt (betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 år per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-2 år bor gratis på hotellet

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er tilgjengelig

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Dette klassiske hotellet ligger bare noen skritt fra Marconi metrostasjon, 3,4 km fra Nationalmuseet og 3,7 km fra katedralen i Torino.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret