Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Ferie blant lavendelåkrene i Provence

 • Solreiser
 • L'Isle-sur-la-Sorgue
pris fra kr 6 699
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag vakre Provence på ferie i en egen leilighet med plass til 4 personer! Bo 4, 7 eller 14 netter på det 4-stjerners Provence Country Club med leiebil og fly t/r fra Oslo, Bergen, Trondheim, Sandefjord, Ålesund, Haugesund, Kristiansand, Kristiansund, Molde, Harstad, Bodø og Tromsø. Pris er p.p. i rom for 2.

Våkne opp til lilla lavendelåkre som forsvinner i horisonten og den varme solen som kjennetegner Sør-Frankrikes sjarmerende atmosfære og naturidylliske omgivelser. Dette er paradiset for den som forguder fransk gastronomi, for her smaker du franske delikatesser og nydelig lokallaget rødvin. Skulle du lengte etter et svalende bad, er svømmebassenget ikke langt unna, med solsenger og parasoller ved kanten. Med leiebil er du fri til å oppdage landsbyer, vingårder og markeder i omgivelsene, i ditt eget tempo. Ta med deg noen du liker og fyll ferieleiligheten din med latter, kos og ren livsglede!

Tilbudet inkluderer:
 • 4, 7 eller 14 netter i leilighet til 4 personer på Provence Country Club****
 • Fly t/r Nice fra Oslo, Bergen, Trondheim, Sandefjord, Ålesund, Haugesund, Kristiansand, Kristiansund, Molde, Harstad, Bodø og Tromsø
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Fri benyttelse av utendørs svømmebasseng (sesongåpent og avhengig av værforhold)
 • Parkering (avhengig av tilgjengelighet)
Vakre Provence i Sør-Frankrike

Drømmen om å eie et hus i Sør-Frankrikes rolige, naturskjønne omgivelser står på manges ønskeliste, og med denne reisen kan du oppfylle drømmen om Provence for en uke eller to i egen leilighet! Få en smakebit på alt denne kultur- og tradisjonsrike regionen har å by på. Ta inn den avslappede Middelhavsatmosfæren, lattermilde franskmenn og gå deg vill blant bodene på de mange markedene i små, hyggelige landsbyer. Besøk de mange vingårdene og kjøp med deg noen deilige dråper, før du tar deg en fottur i de fortryllende landskapene. Glem fjellsko og anorakk, i Provences gylne åkre er lette klær som blåser i sommerbrisen og sommersko det eneste du trenger!

Provence Country Club

 • Leilighet
 • Saumane-de-Vaucluse, Frankrike
Terrasse exterior

Provence Country Club ligger i rolige omgivelser, og ser ut mot golfbanen Saumane i hjertet av Provence i typiske Provence hus. Her har du fri tilgang til svømmebassenget, to tennisbaner og et treningsstudio. På Clubhouse Restaurant kan du nyte en tradisjonell, fransk middag på en av de to terrassene. I høysesongen er det også en bar og et bakeri åpent. Gratis WiFi finner du i resepsjonsområdet og WiFi-tilgang i leiligheten kan tilkjøpes på stedet. Provence Country Club ligger ved Luberon i Sør-Frankrike. En 5 minutters kjøretur fra L’Isle-sur-la-Sorgue og Avignon er 28 km unna. Fra flyplassen i Nice er det ca. 2,5 time med bil til leilighetene.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
Les mer
Livingroom couch

Leilighet for 4 personer

4 personer | Leilighet

Leilighetene er omgitt av golfbanen og har en terrasse eller balkong. De har også et fullt utstyrt kjøkken, oppvaskmaskin, kjøleskap og mikrobølgeovn. Det er gratis WiFi i fellesområder, men mot betaling i leilighetene.

Tips til turer i nærområdet

Sett deg i leiebilen og utforsk de vakre omgivelsene!

 • Saumane-de-Vaucluse: Din landsby er en liten perle i seg selv. La deg beta av slottets majestetiske arkitektur på byens slott, de smale maleriske gatene og den sørfranske landsbyidyllen.
 • Salon-de-Provence: Brostensbelagte gater, klassisk provencalsk skjønnhet og en verdensberømt såpeproduksjon er hva du finner her.
 • Pélissanne: Landsbyen er berømt for sine to vingårder samt sitt historiske klokketårn - ideelt til et glass vin i aftensolen!
 • Arles: Byen som byr på severdigheter som et gammelt amfiteater, middelalderhus og et av landets aller beste matmarkeder lørdag morgen.
 • Parc Naturel Regional de Camargue: Naturreservat med eksotiske dyre- og plantearter blant andre den berømte camargue-hest, sorte tyret og lyserøde flamingoer.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Måltider (frokost kan kjøpes på stedet for 10€ per person per dag)
 • Turistskatt: 1,20 € per person per dag (betales på stedet)
 • Depositum: 260 € per leilighet (betales på stedet og refunderes ved utsjekking)
 • Sluttrengjøring: 28-112 € per opphold (avhengig av leilighetstype)
 • Laken og håndklær (kan leies på stedet)
 • Se i ytterligere informasjon for flere ting som er ekskludert*
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for leiligheten og leiebilen, og én flybillett.

Romkapasitet

4-personersleilighet: Maks. 4 personer

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Det er mulig å ta med gratis eller låne en babyseng. Kontakt vår kundeservice for å arrangere dette.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi i lobbyen. I leilighetene kan du betale en avgift for WiFi (betales på stedet).

Parkering

Gratis parkering (avhengig av tilgjengelighet).

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

* Ekstra tjenester (betales på stedet)

Sengetøy: 8 € per person per uke
Badehåndklær 4 € per håndkle
Håndklær: 3 € pr håndkle
Badematte: 3 € per matte
Sengetøy (laken og håndklær): 10 € per person
TV: 7 € per dag eller 35 € per uke
Oppredde senger ankomst: 25 € per leilighet
Frokost: 10 € per person per dag
Daglig rengjøring: 19 € per dag
Safe: 10 € per uke
Rengjøringsmidler: 6 € per sett

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Fra flyplassen i Nice er det ca. 2,5 time med bil til leilighetene.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret