• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Østenfor sol og vestenfor måne

 • Rundreise
 • 16 netter
 • Malaysia, Thailand, Singapore
pris fra kr 16 189
 • per person fra
 • basert på 2 personer

15 netters rundreise fra Kuala Lumpur via Singapore til Thailand. Reisen inkluderer hoteller, frokost, all transport og fly.

Asia - en verdensdel som står på alles bucketliste, og med god grunn! Turkist hav, lange strandlinjer, et tropisk klima, mystiske regnskoger, fargerike blomster, frodige fjell, eksotisk dyreliv, spennende historie og styrtrik kulturarv... listen av hvorfor du bør besøke denne fantastiske delen av verden kunne gått videre i evigheter. På denne unike reisen fra kulturrike Malaysia, via futuristiske Singapore til paradisiske Thailand, opplever du noen av Asias beste høydepunkter!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Metro Hotel Bukit Bintang (i Kuala Lumpur)
 • 2 netter på Hotel ibis Singapore on Bencoolen (i Singapore)
 • 2 netter på Sugar Marina Resort (i Phuket)
 • 2 netter på Phi Phi Erawan Palms Resort (i Koh Phi Phi)
 • 3 netter på Vogue Resort & Spa Ao Nang (i Krabi)
 • 2 netter på Bangkok City Hotel (i Bangkok)
 • 1 natt på nattbussen fra Krabi til Bangkok
 • Frokost hver morgen
 • All transport på reisen
 • Fly fra Singapore til Phuket (med Tiger Air)
 • Fly fra Norge til Kuala Lumpur
 • Returfly fra Bangkok til Norge
Rundreise i Sør-øst Asia

Du utforsker tre land i den fascinerende verden av Sørøst-Asia: Malaysia, Singapore og Thailand. Forbered deg på en intens og mangfoldig kulturopplevelse! Først besøker de to imponerende metropolene: Kuala Lumpur og Singapore. Før du møter de paradisiske strendene av Thailand, hvor du blant annet vil få oppleve Phuket og Koh Phi Phi. Rundreisen avsluttes i Thailands fargerike hovedstad: Bangkok.

 1. Dag 1 - 3: Kuala Lumpur

  Velkommen til Malaysia. Den pulserende hovedstaden Kuala Lumpur er første stopp på reisen. Den malaysiske stoltheten er en smeltedigel av kulturer og pryder seg med de berømte Petrona Twin Towers i skylinen. Her finnes den unike muligheten til å se en av de store moskéene, en slående vakker kirke eller et hinduistisk tempel innen fem minutters spasertur fra hverandre - for et mangfoldig land! Malaysia har et variert og rikt kjøkken. Reis på et kulinarisk eventyr og prøv noen lokale spesialiteter.

  På dag 2 kan du glede deg til en spennende utflukt. På ettermiddagen besøker du med en engelsktalende guide alle høydepunktene i byen.

  På dag 3 kan du velge å delta i en valgfri dagstur til historiske Malacca. Denne kystbyen ligger ca 150 km fra den malaysiske hovedstaden. Du reiser fra hotellet kl 09:30 og kommer til Malacca etter ca 2 timer og 30 minutter. Du besøker blant annet St. Peters kirke, en kinesisk kirkegård, den gamle portugisiske byen, Porta de Santiago, det røde torg, Kristuskirken, Cheng Hoon Tengt-tempelet og de antikke gatene.

  Sepang/KL International Airport -> Metro Hotel Bukit Bintang 57.5 km

  room

  Metro Hotel Bukit Bintang

  • Hotel
  • Kuala Lumpur, Malaysia
  room

  Dette komfortable hotellet ligger i Kuala Lumpur, bare 500 meter fra Berjaya Times Square og 700 meter fra Jalan Bukit Bintang. Hotellet tilbyr en døgnåpen resepsjon, gratis Wi-Fi og en restaurant som serverer både lokale og internasjonale retter. Under oppholdet får du en daglig frokost og i hotellets bar kan du avslutte en begivenhetsrik dag.

  Hotellets dobbeltrom er innredet med dobbeltseng og eget bad med dusj, hårføner og gratis toalettartikler. I tillegg har rommet klimaanlegg, safe (mot avgift), te- og kaffefasiliteter og TV.

  Les mer
 2. Dag 4 & 5: Singapore

  På dag 4 er det på tide å ta farvel med Malaysia, og med en luksuriøs buss reiser du videre til nabolandet Singapore. Etter en kjøretur på ca 4,5 timer kommer du til Singapore Bus Station. Herfra vil du bli kjørt til hotellet med en transfer. Etter at du har sjekket inn på hotellet, kan eventyret begynne.

  Singapore er en veldig velstående by, noe du kan se overalt. Byen har noen av verdens reneste og peneste gater, som slynger seg mellom skinnende skyskrapere og innovativ arkitektur. Singapore er både fascinerende og imponerende! I tillegg til glitrende og ultramoderne bygninger, finner du i det gamle sentrum en fargerik blanding av landets koloniale fortid og asiatiske kultur. Langs bredden av Singapore River finner du mange flotte terrasser, restauranter og butikker. Vi anbefaler et besøk til Singapore Zoo, Gardens by the Bay, Sentosa Island og for å få en utsøkt utsikt bør du heise deg opp i en av de utallige skyskraperne.

  Metro Hotel Bukit Bintang -> Ibis Singapore on Bencoolen Bencoolen Street Singapore 361.5 km

  exterior 1

  Hotel Ibis Singapore on Bencoolen

  • Hotel
  • Singapore, Singapore
  exterior 1

  Hotellet ligger beleilig til innen gangavstand fra Temple of Mercy og Sim Lim Square. Det er også en t-banestasjon med gode forbindelser til forskjellige steder i byen innen gangavstand fra hoetllet. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi, og frokost blir servert hver dag. En restaurant finnes også på stedet som serverer asiatisk og europeisk mat og en koselig bar. Rommene er moderne og har tregulv, en ibis Sweet Bed, te- og kaffefasiliteter og en flatskjerm-TV.

  Les mer
 3. Dag 6 & 7: Phuket

  På dag 6 bytter du folkemengdene av storbyene for et rolig og himmelsk paradis. Etter frokost i Singapore vil du bil hentet på hotellet og kjørt til Singapore Airport, for å ta flyet til himmelske drømmeaktige Phuket.
  Forbered deg på brede, fløyelsmyke og kritthvite sandstrender, dansende palmer, azurblå bukter og vakre regnskoger. I de kommende dagene vil du kunne nyte denne tropiske himmelen.

  Dagen etter ankomst kan du utforske Phuket med en valgfri utflukt (som kan legges til i bestillingen). Etter frokost vil du passere noen av de vakreste og største strendene på øya: Patong, Karon, Kata og Rawai. Husk for all del og ta kameraet med deg. Deretter besøker du gamlebyen i Phuket. På Khao Rang Hill kan du nyte utsikten over byen. Deretter vil du se Wat Chalong, det vakreste og mest berømte buddhistiske tempelet på øya.

  Ibis Singapore on Bencoolen Bencoolen Street Singapore -> Sugar Marina Resort - Art 1361.0 km

  outside

  Sugar Marina Resort****

  • Hotel
  • Karon, Thailand
  outside

  Bare 500 meter fra Karon Beach finner du dette moderne hotellet. Patong Beach ligger ca 8.3 km unna. Hotellet har et svømmebasseng, treningsstudio og flere restauranter. Gratis frokost vil bli servert hver morgen,
  Rommene er elegante og moderne innredet, og har klimaanlegg, minibar, TV og bad med regndusj og badekar.

  Les mer
 4. Dag 8 & 9: Koh Phi Phi

  Fra et paradis til et annet, i dag reiser du videre til den anerkjente øya Ko Phi Phi. Klokka 07.00 blir du plukket opp på hotellet og kl 08:30 reiser du med båt til Laem Tong Harbour. Denne øya består egentlig av to små øyer som er forbundet med hverandre via en smal stripe av land. Den vestlige kysten av øya er veldig populær blant turister. Øyens østkyst er fjernere og roligere med den samme fantastiske naturen. Fordi denne siden fortsatt ikke er så oppdaget, kan du finne magiske øde strender her. Noen must-sees er Phi Phis utsiktspunkt, Maya Beach og Camel Rock i Nui Bay.

  Sugar Marina Resort - Art -> Phi Phi Erawan Palms Resort

  pool

  Phi Phi Erawan Palms Resort

  • Hotel
  • Ao Nang, Thailand
  pool

  Hotellet har en vakker beliggenhet midt i naturen og med utsikt over havet. Det tilbyr et utendørsbasseng og en koselig strandbar. Her kan du nyte deilig Thai og europeisk mat i friluft. Hotellets rom er romslige, typisk thai og dekortert med tremøbler, i tillegg til klimaanlegg, balkong, kaffe- og tekoker og minibar. Badet er utstyrt med dusj og toalett.

  Les mer
 5. Dag 10 - 13: Krabi (Ao Nang)

  På den tiende reiser du tilbake til fastlandet med båt. Denne gangen er vakre Krabi ditt reisemål, som ligger på vestkysten av Sør-Thailand. Igjen, finner du et lyrisk landskap som ligner et tropisk glansbilde. Kystlinjen er stiplet med bratte steinvegger, grønne mangrover og paradiske sandstrender. Under oppholdet i Krabi er Ao Nang Beach innen gangavstand. Du fyller dagene dine akkurat som du vil. Vi anbefaler en dag til snorkling eller dykking hvor du oppdager en fascinerende og utrolig verden omgitt av fargerike fisker og koraller. Ta også en tur til de merkelige fjellformasjonene, eller lei en en scooter for å utforske Ao Nang. Besøk også den mer fjerne Railay omgitt av jungel, kalkstein bergarter og Andamanhavet og ta en dukkert Emerald Pool, et naturlig svømmebasseng med slående blått vann (ca 30 kilometer fra Krabi Town) og se den ville Than-Bok-Khorani National Park med dens vakre fosser. På dag 13 tar du bussen til Bangkok om kvelden. Det blir en overnatting på nattbussen.

  Phi Phi Erawan Palms Resort -> Vogue Resort & Spa Ao Nang

  outside

  Vogue Resort & Spa Ao Nang****

  • Hotel
  • Ao Nang, Thailand
  outside

  Dette fine feriestedet ligger midt i en tropisk hage og i gangavstand fra Ao Nang-stranden. Det har et svømmebasseng, en rekke spisesteder (serverer tradisjonelle thailandske retter), et hottub og et treningsstudio. De elegante rommene på hotellet har en TV, DVD-spiller, bad med badekar og balkong med utsikt over hagen.

  Les mer
 6. Dag 14 - 16: Bangkok

  Etter noen harmoniske dager i Thailands vakreste natur, er det dekket for en fargerik storby, og siste destinasjon på turen: Bangkok. Et besøk til Thailand kan ikke være komplett uten å se denne byen.
  Begi deg ut på kulinariske eventyr mellom byens unike markeder. Bangkok er kjent for sitt enorme tilbud av spennende gatemat. Bli kjent med smakene av Thailand. La deg imponere av byens gylne templer, buddhaer og grønne palme- og plante oaser som ligger midt i byen. Meng deg med lokalbefolkningen og hopp på en tuktuk som tar deg gjennom hele byen.

  Etter 2 netter i Bangkok er det på tide å ta farvel med Sørøst-Asia. Med en koffert med fullt av vakre minner, flyr du tilbake til Norge.

  Vogue Resort & Spa Ao Nang -> Bangkok City Hotel Bangkok Thailand 788.2 km

  room

  Bangkok City Hotel

  • Hotel
  • Bangkok, Thailand
  room

  Dette nye hotellet ligger i Bangkoks businessdistrikt på Petchaburi Road. Hotellet ligger nær byens skytrain som gjør at du raskt og enkelt kan nå resten av Bangkok. Den berømte backpackergaten Khao San Road ligger 3,6 km unna og Bangkoks sjarmerende Chinatown ligger 3,3 km unna. I ditt rom med aircondition har du gratis WiFi, TV og minibar tilgjengelig samt et bad med dusj og toalett.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 og 1 barn opptil 1 per rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

kr 6 401 på hotellprisen

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Malaysia. Kontakt Malaysias ambassade i Sverige for mer informasjon: +46-8-4408-400

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret