• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Kuala Lumpur, Singapore og Thailand

 • Rundreise
 • 16 netter
 • Malaysia, Thailand, Singapore
pris fra kr 16 679
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

15 netters rundreise fra Kuala Lumpur via Singapore til Thailand. Reisen inkluderer hoteller, frokost, all transport og fly.

Asia - en verdensdel som står på alles bucketliste, og med god grunn! Turkist hav, lange strandlinjer, et tropisk klima, mystiske regnskoger, fargerike blomster, frodige fjell, eksotisk dyreliv, spennende historie og styrtrik kulturarv... listen av hvorfor du bør besøke denne fantastiske delen av verden kunne gått videre i evigheter. På denne unike reisen fra kulturrike Malaysia, via futuristiske Singapore til paradisiske Thailand, opplever du noen av Asias beste høydepunkter!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Metro Hotel Bukit Bintang (i Kuala Lumpur)
 • 2 netter på Hotel ibis Singapore on Bencoolen (i Singapore)
 • 2 netter på Sugar Marina Resort (i Phuket)
 • 2 netter på Phi Phi Erawan Palms Resort (i Koh Phi Phi)
 • 3 netter på Vogue Resort & Spa Ao Nang (i Krabi)
 • 2 netter på Bangkok City Hotel (i Bangkok)
 • 1 natt på nattbussen fra Krabi til Bangkok
 • Frokost hver morgen
 • All transport på reisen
 • Fly fra Singapore til Phuket (med Tiger Air)
 • Fly fra Norge til Kuala Lumpur
 • Returfly fra Bangkok til Norge
Rundreise i Sør-øst Asia

Du utforsker tre land i den fascinerende verden av Sørøst-Asia: Malaysia, Singapore og Thailand. Forbered deg på en intens og mangfoldig kulturopplevelse! Først besøker de to imponerende metropolene: Kuala Lumpur og Singapore. Før du møter de paradisiske strendene av Thailand, hvor du blant annet vil få oppleve Phuket og Koh Phi Phi. Rundreisen avsluttes i Thailands fargerike hovedstad: Bangkok.

Reiserute

Dag 1 - 3: Kuala Lumpur

Velkommen til Malaysia. Den pulserende hovedstaden Kuala Lumpur er første stopp på reisen. Den malaysiske stoltheten er en smeltedigel av kulturer og pryder seg med de berømte Petrona Twin Towers i skylinen. Her finnes den unike muligheten til å se en av de store moskéene, en slående vakker kirk… Les mer

Metro Hotel Bukit Bintang  eller lignende

Dag 4 & 5: Singapore

På dag 4 er det på tide å ta farvel med Malaysia, og med en luksuriøs buss reiser du videre til nabolandet Singapore. Etter en kjøretur på ca 4,5 timer kommer du til Singapore Bus Station. Herfra vil du bli kjørt til hotellet med en transfer. Etter at du har sjekket inn på hotellet, kan eventyre… Les mer

Ibis Singapore on Bencoolen Bencoolen Street Singapore  eller lignende

Dag 6 & 7: Phuket

På dag 6 bytter du folkemengdene av storbyene for et rolig og himmelsk paradis. Etter frokost i Singapore vil du bil hentet på hotellet og kjørt til Singapore Airport, for å ta flyet til himmelske drømmeaktige Phuket.
Forbered deg på brede, fløyelsmyke og kritthvite sandstrender, dansende … Les mer

Sugar Marina Resort - Art  eller lignende

Dag 8 & 9: Koh Phi Phi

Fra et paradis til et annet, i dag reiser du videre til den anerkjente øya Ko Phi Phi. Klokka 07.00 blir du plukket opp på hotellet og kl 08:30 reiser du med båt til Laem Tong Harbour. Denne øya består egentlig av to små øyer som er forbundet med hverandre via en smal stripe av land. Den vestlig… Les mer

Phi Phi Erawan Palms Resort  eller lignende

Dag 10 - 13: Krabi (Ao Nang)

På den tiende reiser du tilbake til fastlandet med båt. Denne gangen er vakre Krabi ditt reisemål, som ligger på vestkysten av Sør-Thailand. Igjen, finner du et lyrisk landskap som ligner et tropisk glansbilde. Kystlinjen er stiplet med bratte steinvegger, grønne mangrover og paradiske sandstren… Les mer

Vogue Resort & Spa Ao Nang  eller lignende

Dag 14 - 16: Bangkok

Etter noen harmoniske dager i Thailands vakreste natur, er det dekket for en fargerik storby, og siste destinasjon på turen: Bangkok. Et besøk til Thailand kan ikke være komplett uten å se denne byen.
Begi deg ut på kulinariske eventyr mellom byens unike markeder. Bangkok er kjent for sitt… Les mer

Bangkok City Hotel Bangkok Thailand  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt (vanligvis 2,50 EUR per rom per natt)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 1 per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: bor gratis
Barn fra 2-12 år gamle: får en rabatt på 25% rabatt per opphold
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

kr 6 939 på hotellprisen

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Malaysia. Kontakt Malaysias ambassade i Sverige for mer informasjon: +46-8-4408-400

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret