• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

La deg bergta av Irlands vakre landskap

 • Rundreise
 • 12 netter
 • Storbritannia, Irland
pris fra kr 8 349
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Eventyrlig rundreise gjennom Irland. Opplev Dublin, Cork, Kerry, Belfast, Galway og mer! Inkludert forskjellige B&B med frokost, leiebil og fly t/r!

På denne reisen opplever du kremen av Irland. Med sine grønne evighetsåser, vakre kystlinjer, mystiske slott og trivelige byer er Irland et land som burde stå på alles liste. Lev deg inn i landets spennende historie, mens du reiser i langs vakre landskap av klipper og fjell, møter landsbyenes herlige mennesker og får med deg høydepunktene av Dublin, Cork, County Kerry, Limerick, County Galway, County Donegal, County Derry og Belfast...Gled deg til en enestående irsk opplevelse!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter i nærheten av Dublin
 • 1 natt på et Bed & Breakfast i nærheten av Cork
 • 2 netter på et Bed & Breakfast i nærheten County Kerry
 • 1 natt på et Bed & Breakfast i nærheten av Limerick
 • 2 netter på et Bed & Breakfast i nærheten av County Galway
 • 2 netter på et Bed & Breakfast i nærheten av Donegal
 • 1 natt på et Bed & Breakfast i nærheten av Londonderry (Nord-Irland)
 • 1 natt på et Bed & Breakfast i Belfast (Nord-Irland)
 • 1 natt på et Bed & Breakfast i nærheten av Dublin
 • Frokost hver morgen
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Fly t/r Dublin (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Rundreise i Irland

På denne rundreisen, som er fortelt over totalt 12 netter, vil du få oppleve det beste av Irland. Reisen starter i Dublin, hvor du vil tilbringe både første og siste natten av reisen. Fra Dublin reiser du videre til Cork, Kerry, Limerick, Galway, Donegal, Berry, Belfast og deretter tilbake til Dublin. Les videre for å lære mer om den eventyrlige reiseruten.

Reiserute

Dag 1: Dublin

Velkommen til Dublin, en liten hovedstad med et stort inntrykk. Dublin er kåret til en av Europas triveligste byer, og dette vil du selv oppdage fra første møte. Når du lander henter du leiebilen allerede på flyplassen, og kan kjøre direkte til ditt første B&B. Du bor i nærheten av "The… Les mer

San Augustine Bed and Breakfast  eller lignende

Dag 2: Cork

Top of the mornin' to ya! I dag står koselige Cork på myen. Etter en god irsk frokost og nytraktet kaffe, kan legge deg ut på irske veier. Cork ligger ca en 3 timers kjøretur fra Dublin. På veien til Cork bør du ta deg god tid til å nyte landskapet langs Wicklow Mountains. Denne nasjonalpark… Les mer

The White House Bed & Breakfast  eller lignende

Dag 3 & 4: The Ring of Kerry

På 3 dag er det på tide å kjøre mot vakre County Kerry. Denne regionen kalles for hjerte av Irland! Hvite strender, klippete landskap og grønne enger fulle av blomster og sauer er bare noe av det du kan forvente deg her. I denne idylliske byen har du hele 2 netter på samme B & B, slik at du … Les mer

Skehanagh Lodge  eller lignende

Dag 5: Limerick

Limerick er en sjarmerende elveby med en beskjeden størrelse, plassert sentralt mellom Cork og Galway. Limerick ligger i hjertet av Irlands vakre Shannon-region. Byen vender ut mot det majestetiske og historiske King John's Castle som ligger langs elvebredden i Shannon. Limerick som er Irlan… Les mer

Sandvilla B&B  eller lignende

Dag 6 & 7: Cliffs of Moher og County Galway

På dag 6 fortsetter reisen nordover mot County Galway, men først finnes det en "må se" på programmet: Cliffs of Moher. På klippene vil du få en helt unik utsikt over det Atlantiske havet og naturens vakre steinformasjoner, her vil verden virke enorm. Fortsett reisen mot Galway og stopp… Les mer

Crossriver B&B  eller lignende

Dag 8 & 9: County Donegal

God morgen! En rykende fersk irsk frokost vil starte dagen med ren kjærlighet før du legger ut på nye eventyr. I dag fortsetter reisen enda lengre nord mot County Donegal. Det blir en del kjøring, men heldigvis finnes det ikke et kjedelig øyeblikk på veien. I County Donegal kan du glede deg til … Les mer

Ardlenagh View Bed & Breakfast  eller lignende

Dag 10: County Derry (Nord-Irland)

I dag går reisen videre til delen som offisielt er Nord Irland, og en del av Storbrittania. Dagens kjøretur som tar deg videre til County Derry er ikke lang. Er populært stopp på veien er Carrick-a-Rede, en svimlende hengebro mellom fastlandet og en liten øy. Deretter kan du ta et stopp ved Muss… Les mer

Phoenix B&B  eller lignende

Dag 11: Belfast (Nord-Irland)

Etter noen dager i den vakre, irske naturen kan du glede deg til å oppleve Belfasts trivelige folkeliv. Byen som er mest kjent som Titanics byggested, og fans av både store skip og filmen Titanic bør ta en tur gjennom Titanic Quarter. I Belfast sentrum kan du se det fantastiske Belfast rådhuset … Les mer

Somerton Guest House  eller lignende

Dag 12 & 13: Tilbake til Dublin

Det keltiske eventyret nærmer seg slutten for denne gang, men ikke før nok en fantastisk kveld i Dublin. Bruk dagen og kvelden på å oppleve det du ikke fikk tid til på første runde. Byens historiske bygninger inkluderer Dublin Castle, som dateres til 1200-tallet og imponerende St. Patrick's … Les mer

San Augustine Bed and Breakfast  eller lignende

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Ford Fiesta, Ford Fiesta 2dr, VW Polo 2dr eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell parkeringskostnader ved B&B's
 • Drivstoff
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Innsjekk

Vær oppmerksom på at vist du forventer å ankomme senere enn 18:00? Ta kontakt med din B & B på forhånd for å kommunisere din forventede ankomsttid.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Parkering

På de fleste B & B kan du parkere gratis. Hvis parkeringsplassen er betalt, er disse kostnadene på egen regning.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Flyinformasjon

På de fleste B & B kan du parkere gratis. Hvis parkeringsplassen er betalt, er disse kostnadene på egen regning

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Forbehold om endringer

I sommermånedene (inkludert mai til august) kan det skje endringer i enkelte ruter avhengig av tilgjengelighet. Det er fremdeles de samme destinasjonene, men muligens i forskjellig rekkefølge.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret