• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Rundreise gjennom idylliske Irland

Rundreise 12 netter Storbritannia, Irland

per person fra kr 8 679
basert på 2 personer

Bli med på en eventyrlig rundreise gjennom Irland. På reisen vil du blant annet oppleve Dublin, Cork, Kerry, Belfast, Galway og mer! Reisen inkluderer 12 netter på forskjellige B&B med frokost, leiebil og fly t/r! Pris er p.p. i rom for to.

På denne reisen opplever du kremen av Irland. Med sine grønne evighetsåser, vakre kystlinjer, mystiske slott og trivelige byer er Irland et land som burde stå på alles liste. Lev deg inn i landets spennende historie, mens du reiser i langs vakre landskap av klipper og fjell, møter landsbyenes herlige mennesker og får med deg høydepunktene av Dublin, Cork, County Kerry, Limerick, County Galway, County Donegal, County Derry og Belfast...Gled deg til en enestående irsk opplevelse!

Tilbudet inkluderer:
 • Fly t/r Dublin fra Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger
 • 2 netter i nærheten av Dublin
 • 1 natt på et Bed & Breakfast i nærheten av Cork
 • 2 netter på et Bed & Breakfast i nærheten County Kerry
 • 1 natt på et Bed & Breakfast i nærheten av Limerick
 • 2 netter på et Bed & Breakfast i nærheten av County Galway
 • 2 netter på et Bed & Breakfast i nærheten av Donegal
 • 1 natt på et Bed & Breakfast i nærheten av Londonderry (Nord-Irland)
 • 1 natt på et Bed & Breakfast i Belfast (Nord-Irland)
 • 1 natt på et Bed & Breakfast i nærheten av Dublin
 • Frokost hver morgen
 • Leiebil under hele oppholdet
Rundreise i Irland

På denne rundreisen, som er fortelt over totalt 12 netter, vil du få oppleve det beste av Irland. Reisen starter i Dublin, hvor du vil tilbringe både første og siste natten av reisen. Fra Dublin reiser du videre til Cork, Kerry, Limerick, Galway, Donegal, Berry, Belfast og deretter tilbake til Dublin. Les videre for å lære mer om den eventyrlige reiseruten.

 1. Dag 1: Dublin

  Velkommen til Dublin, en liten hovedstad med et stort inntrykk. Dublin er kåret til en av Europas triveligste byer, og dette vil du selv oppdage fra første møte. Når du lander henter du leiebilen allerede på flyplassen, og kan kjøre direkte til ditt første B&B. Du bor i nærheten av "The Fair City", så stikk til en koselig pub og kickstart den irske opplevelsen med et irsk måltid som nytes sammen med en irsk øl.
  Spaser gjennom byens hyggelige gater, skipp over ikoniske Ha'Penny Bridge langs elven Liffey og la deg beundre av de flotte, eventyr-lignende bygningene på Trinity College. Legg merke til byens yndige, små detaljer under oppdagelsen din, som for eksempel Dublinere elsker å ha de mest fargerike dørene, dette komplimenterer byens helhet og gatenes koselig hus. Nyt dagen i en hovedstad av grønne parker, og kvelden i livlige gater fylt av musikere.
  Sørg uansett for en god natt søvn, imorgen går reisen videre til idylliske Cork.

  bed and breakfast

  San Augustine B&Beller lignende

  Hotel

  San Augustine B&B ligger i den idylliske byen Swords. Hotellet til byr gratis WiFi og gratis parkering op stedet. Eiendommen ligger bare 500 meter fra Swords Castle. Alle rom er utstyrt med private bad og TV. En full irsk frokost er servert hver morgen, og kontinental frokost kan serveres på rommet på forespørsel. Det finnes flere tradisjonelle puber innen en 10-15 minutters spasertur. Hotellet er 1,4 km fra Dublins North Suburb og 4 km fra flyplassen.

  Les mer
 2. Dag 2: Cork

  Top of the mornin' to ya! I dag står koselige Cork på myen. Etter en god irsk frokost og nytraktet kaffe, kan legge deg ut på irske veier. Cork ligger ca en 3 timers kjøretur fra Dublin. På veien til Cork bør du ta deg god tid til å nyte landskapet langs Wicklow Mountains. Denne nasjonalparken består av vakre fjell, klare innsjøer og mystisk, uberørt natur. Du vil ikke angre på å ta et stopp her før du fortsetter reisen til Cork.

  Corks sentrum ligger på en øy i Lee-elven. Byens enestående utstråling får den fra de georgiske gatene bygget på 1700-tallet, de koselige kaffebarene og den fine kombinasjonen av tradisjonelle puber og hippe barer. Besøk også den søte landsbyen Cobh som ligger i nærheten av Cork, og se lagunen der elven Lee åpner seg inn i Keltiskhavet. La deg sjarmere av fiskebåtene langs havnen, de små, fargerike husene og det irske landskapet. Under oppholdet, anbefaler vi et spennende besøk til Spike Island, en liten øy med et historisk fengsel. Denne lille øyen har fått kallenavnet 'Irlands Alcatraz'.

  bed and breakfast

  The White House Bed & Breakfasteller lignende

  Hotel Blarney, Irland

  Med utsikt over Blarney Castle og 1,4 km fra den legendariske Blarney Stone, ligger dette uberørte B & B i på en ekslusiv eiendom bare 650 meter fra sentrum. De upretensiøse gjesterommene har eget bad, tradisjonell innredning og TV, kaffe- og tekoker og gratis Wi-Fi.
  Tilberedt irsk frokost serveres i en klassisk spisesal. En uformell salong med avslappede møbler har bøker om Irland og irsk kultur, pluss en gjestedatamaskin. En uteplass med utsikt over slottet har sittegruppe med utsikt over hemmets flotte hager. Offentlig parkering er inkludert.

  Les mer
 3. Dag 3 & 4: The Ring of Kerry

  På 3 dag er det på tide å kjøre mot vakre County Kerry. Denne regionen kalles for hjerte av Irland! Hvite strender, klippete landskap og grønne enger fulle av blomster og sauer er bare noe av det du kan forvente deg her. I denne idylliske byen har du hele 2 netter på samme B & B, slik at du kan slappe av og ta deg god tid til å se høydepunktene i området.
  Ta opp jakten på å finne favorittkafeen, og nyt livet med en god bok eller en irsk drink. Når du utforsker området, anbefaler vi en vakker kjøretur i regionen, og en spesifikk rute topper de alle: Ring of Kerry. Denne ruten er svært populær, og det har den all grunn til å være. Langs veien kjører du gjennom gamle landsbyer og praktfulle middelalderslott i et smaragdgrønt landskap med utsikt over havet. Fra hyggelige Killarney, kjører du gjennom National Park hvor du kan nyte flere fantastiske stopp, vi anbefaler på det sterkeste å få med deg høydepunktene Muckross Abbey og Torc Waterfall.
  Følg deretter ruten langs kysten via Sneem til Caherdaniel, en liten landsby plassert ved en vakker oaselignende strand. Det neste stoppet du bør ta er i pittoreske Portmagee, en fiskerlandsby som er oppkalt etter legenden om Theobald Magee. Deretter kjører du gjennom Cahersiveen, Kells, Glenbeigh og Killorglin til Corgersiveen. Du kan selvfølgelig velge å dele ruten over de to dagene du er her.

  Skehanagh Lodgeeller lignende

  Hotel Tralee, Irland

  Slapp av i de grønne omgivelsene av familiedrevne Skehanagh Lodge i hjertet av County Kerrys enestående natur. Hotellet ligger 2 km fra den travle byen Tralee, som er vert for Rose of Tralee festival hver august og er hjemsted for Siamsa Tire. Hotellet er romslig og koselig, og alle rom er utstyrt med TV, WiFi og private bad. Hotellet ligger langs den vakre Ring of Kerry, og er en ideell base for gjester som elsker å utforske natur og ville landskap. Hotellet tilbyr gratis parkering, og en rik, velsmakende frokost blir servert hver morgen.

  Les mer
 4. Dag 5: Limerick

  Limerick er en sjarmerende elveby med en beskjeden størrelse, plassert sentralt mellom Cork og Galway. Limerick ligger i hjertet av Irlands vakre Shannon-region. Byen vender ut mot det majestetiske og historiske King John's Castle som ligger langs elvebredden i Shannon. Limerick som er Irlands tredje største by, er by av rike kontraster, og byen har mestret å blande det moderne med det historiske på en svært god måte.
  Vikingene grunnla Limerick i 922, og det var først i 1020 at de lokale kunne hevde byen tilbake. Idag er Limerick fult av kulturelle attraksjoner: teatre, museer, konserter, båtturer og et bredt utvalg av sportsfasiliteter er noe av det som venter deg i Limerick, dette er nemlig en av Irlands fremste kulturbyer. Besøk Limerick Art Museum og det imponerende nasjonalbiblioteket som ble bygget i 1906. Nyt koselige spaserturer langs elvebredden og grønne byparker i sentrum. Byens livlige atmosfære finner du i både gatene og på pubene som ligger spredt inn i byens kjerne.

  Sandvilla B&Beller lignende

  Hotel Limerick, Irland

  Sndvilla Bed and Breakfast ligger i Limerick, og tilbyr ren og komfortabel innkvartering sammen med god irsk gjestfrihet. De innbydende vertene er tilgjengelige for å sikre at gjestene har et hyggelig opphold. En deilig frokost serveres hver morgen i den sjarmerende spisesalen som ser utover den fargerike bakhagen. Alle rom har private bad, WiFi, TV og kaffe- og te fasiliteter. Parkering er tilgjengelig ved hotellet. Aktiviteter som golf og fisking finnes bare 5 km unna.

  Les mer
 5. Dag 6 & 7: Cliffs of Moher og County Galway

  På dag 6 fortsetter reisen nordover mot County Galway, men først finnes det en "må se" på programmet: Cliffs of Moher. På klippene vil du få en helt unik utsikt over det Atlantiske havet og naturens vakre steinformasjoner, her vil verden virke enorm. Fortsett reisen mot Galway og stopp for en hyggelig lunsj ved en av de rustikke kafeene langs veien. Historiske Galway er en koselig by, kysset av tradisjonell irsk sjarm. Havnebyen som ligger på Irlands vestkyst, er bygget der eleven Corrib møter Atlanterhavet. Byens knutepunkt er Eyre Square fra 1800-tallet, et populært møtested omgitt av butikker og tradisjonelle puber hvor du kan nyte både lyden og livet av levende irsk folkemusikk. Kafeer i idylliske steinhus, butikker og kunstgallerier strekker seg langs de svingete gatene ved Latin Quarter som også er hjem til byens middelalderske murer.

  Ønsker du å oppleve mer av regionen, utenfor byens grenser? Kjør forbi de vakre strendene Coral Beach ved Carraroe og den dobbelte stranden, Dog's Bay ved Roundstone til Clifden. I Clifden kan du ta et spennende stopp ved det maleriske Clifden slottet. Fortsett mot den forførende nasjonalparken, Connemara National Park, som er grønnere enn grønn. Ta men gode sko og legg ut på en utflukt mot Diamond Hill. Bare 5 km fra Connemara finner du også Kylemore Abbey - et kloster som ligger på bredden av Pollacapall Lough. Med all denne aktiviteten vil det smake ekstra godt med en velsmakende irsk middag på kvelden.

  bed and breakfast

  Crossriver B&Beller lignende

  Hotel Galway, Irland

  Crossriver Bed & Breakfast har en nydelig beliggenhet, kun 2 minutters gange fra hjertet av Oughterard Village, ved inngangen til naturskjønne Connemara, et fredelig og naturvakkert sted. Hotellet ligger blant forsiktige hager på lakeside veien mot den berømte Hill of Doon. Denne spesialbygde bed & breakfasten er ideell for sportsfiskere og ligger bare noen få minutter fra Owenriff-elven og Lough Corrib. Båter kan også leies her. Frokostalternativene varierer fra en kontinental frokost til en tradisjonell full irsk frokost. TV er i noen soverom, og pivat parkering er tilgjengelig, gratis WiFi og en TV-stue er tilgjengelig for alle gjester.

  Les mer
 6. Dag 8 & 9: County Donegal

  God morgen! En rykende fersk irsk frokost vil starte dagen med ren kjærlighet før du legger ut på nye eventyr. I dag fortsetter reisen enda lengre nord mot County Donegal. Det blir en del kjøring, men heldigvis finnes det ikke et kjedelig øyeblikk på veien. I County Donegal kan du glede deg til forførende, ville landskap og robuste kystlinjer. Gled deg til du ankommer byen Donegal i seg selv, en idyllisk liten havneperle i Nordvest Irland. Legg merke til byens synlige historiske spor fra 1400-tallet. Sørg for å få med deg Fanad Head fyrtårn og oppdag Inishowen halvøya, denne delen av Irland er fortsatt ikke oppdaget av turister og hele området utstråler original autentisitet. I den tradisjonelle landsbyen Glencolumbkille er gælisk (keltisk irsk) for eksempel fortsatt hoved undervisningsspråket på skolen. Uansett hva du planlegger de neste to nettene, viser County Donegal deg en nydelig, robust og uslepen side av Irland.

  Ardlenagh Vieweller lignende

  Hotel County Donegal, Irland

  Ardlenagh View ligger bare 2kms sør for Donegal Town. Den pene eiendommen er perfekt plassert i flotte omgivelser med utsikt over Donegal-bukten og de flotte Bluestack-fjellene. Våkne opp til hjemmelaget frokost og nytrukket kaffe hver morgen. Alle rom er utstyrt med bad og gratis WiFi. Hotellet har en koselig fellesstue og bar. Parkering er tilgjengelig.

  Les mer
 7. Dag 10: County Derry (Nord-Irland)

  I dag går reisen videre til delen som offisielt er Nord Irland, og en del av Storbrittania. Dagens kjøretur som tar deg videre til County Derry er ikke lang. Er populært stopp på veien er Carrick-a-Rede, en svimlende hengebro mellom fastlandet og en liten øy. Deretter kan du ta et stopp ved Mussenden-tempelet på klippene som ligger i nærheten av Castlerock, bygget i 1785 som et bibliotek. Arkitekturen her er inspirert av Vesta tempel i Tivoli. County Derry er også kjent som County Londonderry og er et område som yrer av rik kulturarv og vakker natur. Byen er også kjent for å ha Irlands største halloween gatefest.

  Phoenix B&Beller lignende

  Hotel Londonderry, Storbritannia

  Phoenix B & B er et familiedrevet Bed & Breakfast som ligger på Bishop Street, bare noen få minutters gange fra det historiske Walled City Center. Overnatting er av høy standard i moderne, komfortable omgivelser. Frokost er inkludert i prisen og består av et valg av en full irsk tilberedt frokost eller en kontinental frokost. Innkvartering tilbyr gratis WiFi og parkering.

  Les mer
 8. Dag 11: Belfast (Nord-Irland)

  Etter noen dager i den vakre, irske naturen kan du glede deg til å oppleve Belfasts trivelige folkeliv. Byen som er mest kjent som Titanics byggested, og fans av både store skip og filmen Titanic bør ta en tur gjennom Titanic Quarter. I Belfast sentrum kan du se det fantastiske Belfast rådhuset og besøke filmsettet som har spilt inn forskjellige Game of Thrones scener. Shop på den store handlegaten i sentrum og unn deg en herlig lunsj på St. George's Market. Universitetet i byen, Queens University, er også verdt et besøk, sammen med de vakre botaniske hagene som omringer det.

  Viste du foresten at Belfast er kjent for sin kulinariske kultur? Med prisvinnende restauranter, barer, matmarkeder og gatemat gjemt i hvert hjørne av byen, er Belfast intet mindre enn et mekka for gastronomer. Det pulserende utvalget av spisesteder kan tilfredstille hver eneste smaksløk. Tillat deg selv å nyte smaken av Belfast.

  bed and breakfast

  Somerton Houseeller lignende

  Hotel Belfast, Storbritannia

  Dette avslappede, familiedrevne B & B-et ligger i et viktoriansk hus, en 11-minutters spasertur fra Fortwilliam Golf Club. Hotellet ligger ca 6 km fra Titanic Belfast. Hotellets luftige rom er enkelt innredet i behagelige toner. Alle rom har flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og te- og kaffekoker.
  En full irsk frokost er inkludert, med kontinentale eller vegetariske retter. Det er også en gjestesalong på eiendommen pluss begrenset parkering utenfor.

  Les mer
 9. Dag 12 & 13: Tilbake til Dublin

  Det keltiske eventyret nærmer seg slutten for denne gang, men ikke før nok en fantastisk kveld i Dublin. Bruk dagen og kvelden på å oppleve det du ikke fikk tid til på første runde. Byens historiske bygninger inkluderer Dublin Castle, som dateres til 1200-tallet og imponerende St. Patrick's Cathedral, grunnlagt i 1191. Byparkene inkluderer St. Stephen's Green og den store Phoenix parken, som inneholder også Dublin Zoo. Besøk Irlands nasjonalmuseum få ditt siste innskudd av irsk historie, før du beveger deg ut i Dublins yrende kveldsliv. Sláinte!

  bed and breakfast

  San Augustine B&Beller lignende

  Hotel

  San Augustine B&B ligger i den idylliske byen Swords. Hotellet til byr gratis WiFi og gratis parkering op stedet. Eiendommen ligger bare 500 meter fra Swords Castle. Alle rom er utstyrt med private bad og TV. En full irsk frokost er servert hver morgen, og kontinental frokost kan serveres på rommet på forespørsel. Det finnes flere tradisjonelle puber innen en 10-15 minutters spasertur. Hotellet er 1,4 km fra Dublins North Suburb og 4 km fra flyplassen.

  Les mer

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Vauxhall Astra, VW Polo 2dr eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell parkeringskostnader ved B&B's
 • Drivstoff
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Innsjekk

Vær oppmerksom på at vist du forventer å ankomme senere enn 18:00? Ta kontakt med din B & B på forhånd for å kommunisere din forventede ankomsttid.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Parkering

På de fleste B & B kan du parkere gratis. Hvis parkeringsplassen er betalt, er disse kostnadene på egen regning.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Flyinformasjon

På de fleste B & B kan du parkere gratis. Hvis parkeringsplassen er betalt, er disse kostnadene på egen regning

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.