• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Rundreise på Balkan: Ljubljana og Zagreb

 • Rundreise
 • 5 netter
 • Slovenia, Kroatia
pris fra kr 5 509
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Bli kjent med de skjulte Balkanskattene, Ljubljana, Zagreb og landsbyene i mellom på 5 netter med frokost, leiebil og fly t/r.

Denne er reisen er spesielt utviklet for den nysgjerrige sjelen. Rundreisen introduserer deg til to vakre og uslepne diamanter, Ljubljana i Slovenia og Zagreb i Kroatia. Det er først nå i de siste to årene at reisende har begynt å oppdage disse edelstenene: Ljubljana, kjent som smaragdbyen, er Europas grønneste hovedstad, den imponerende skjønnheten ble i tillegg kåret til Europas mest "levbare" hovedstader i 2016. Sjarmerende Zagreb byr på en glitrende kultur og kunst i massevis. Byen med de livlige gatene har en svært levende musikkscene, og en prisvinnene gastronomikultur- trenger vi å si mer? Gled deg til en storslått og helt unik rundreise på Balkan!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Hus Vida (eller lignende) nærme Ljubljana
 • 2 netter på The Loop (eller lignende) i nærheten av Zagreb
 • Frokost hver morgen
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Fly t/r Ljubljana (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
En reise på Balkan

Rundreisen som er fordelt over 5 netter, starter på kroatisk jord i Zagreb, hvor du allerede på flyplassen kan plukke opp leiebilen. Fra Zagreb kjører du litt under 2 timer, gjennom vakre landskap og magiske omgivelser, til du ankommer ditt første hotell Ljubljana, Slovenia. Her vil du nyte dine 3 første netter. Du har leiebilen under hele oppholdet, så du kan lett utforske flere områder underveis. Etter Slovenia, går reisen tilbake til Kroatia og den flotte kulturbyen, Zagreb. Les videre for å lære mer om reisen!

 1. Dag 1 - 3: Ljubljana

  Ved ankomst på flyplassen i Zagreb, setter du deg i bilen - på med favorittmusikken - og kjør. Dette er starten på ditt Balkan eventyr!

  Du kan velge om du vil stikke innom Zagreb allerede nå, eller om du foretrekker å kjøre direkte til Ljubljana, hvor du vil tilbringe dine tre første netter.

  Ved ankomst i Ljubljana, kan du sjekke inn på ditt hyggelige Slovenian House Vida Hotel, deretter kan du bevege deg ut igjen og nyte byens friske tilværelser. Når du står blant fargerike gater, grønne åser og historiske bygninger, er du midt i byens hjerte. Biltrafikken er begrenset i sentrum, dermed står de koselige gatene langs den smaragdgrønne Ljubljanica-elven, fri for fotgjengere. Om sommeren og høsten kan du nyte kafeenes flotte terrasser; her føles hver kveld nesten som en trivelig gatefest.

  Besøk det eventyrlige middelalderslottet som overvåker byen, og gå deg vill i idylliske brosteinsgater i Ljubljanas historiske sentrum. Slovenias mester av av moderne minimalistisk design, Jože Plečnik, prydet Ljubljana med vakre bygninger og utsmykkinger. Gamlebyen er en blanding av barokk-, renessans- og jugendstilbygninger. Unn deg en harmonisk opplevelse gjennom hagen til Tivoli Park, og besøk Nasjonalmuseet for å et slovensk innblikk i både nyere og gammel historie.

  Med bilen kan du også oppdage de spektakulære områdene rundt Ljubljana. Den mystiske Postojna hulen ligger ca 40 minutter fra hotellet, og Skocjan grottene kan nås med 55 minutters kjøring. Dykk inn i jordens kjerne og oppdag naturens kunstverk av dryppsteiner, og la deg imponere av det surrealistiske landskapet. Kjør til den utrolige innsjøen Bled som ligger ca 30 minutter fra hotellet. Fra høydene ved innsjøen kan du beundre den lille øya som sitter i midten av innsjøen, passer forbi historiske slott og borger som er spredd utover landskapet, og til sist, besøk de søte, tradisjonelle landsbyene i høylandet, Velika Planina.

  Zagreb International Airport -> Slovenian House 158.2 km

  Hotel

  Slovenian House Vida eller lignende

  • Hotel
  • Ljubljana, Slovenia
  Hotel

  Trivelige Slovenian House Vida ligger bare 5 km fra slottet Ljubljana. Hotellet tilbyr gratis frokost, parkering og WiFi. Ljubljana Fair ligger kun 3,8 km. Den koselige eiendommen er av klassisk slovensk arkitektur, og bygget i 1930. Hver rom er utstyrt med en TV, dobbeltsenger, eller to enkle senger og moderne bad.

  Les mer
  • +5
 2. Dag 4 - 6: Zagreb

  Idag ankommer du tilbake til uimotståelige Zagreb, den andre fasen av rundreisen. Gled deg til herlighetene som venter deg her, men først og fremst kan du glede til en den nydelige kjøreturen fra Slovenia til Kroatia. På strak retning vil denne reisen ta litt under to timer, men du bør sørge for å ta deg god tid til å nyte det balkanske landskapet og den vakre kroatiske naturen på veien. Hør sangen av ville elver og se de utrolige fossene ved Nature Park Zumberak, vi anbefaler også å ta et pittstopp ved det unike utendørsmuseet Kumrovec, der en hel landsby har blitt restaurert!

  Kroatias vakre kystbyer, har lenge vært i søkelyset, men Zagreb har endelig blitt oppdaget som et populært byferiemål i seg selv. Visuelt er Zagreb en herlig blanding av austro-ungarsk arkitektur, sosialistiske strukturer og middelalderske bygninger. Denne lille metropolen er laget for å spasere i de sjarmerende gatene, drikke kaffe permanent på de koselige kafeene, nyte de autentiske barene, poppe innom kunstgallerier, stilige museer eller levende musikkkonserter. Zagreb har en kreativ sjel, noe som er lett å forelske seg i. Dans kvelden bort på en av Zagrebs livlige Balkan Beat barer, og seil avgårde på Jarun Lake, og nyt den vakre utsikten fra en av byens høyder.

  På den sjette dagen kjører du til flyplassen i Zagreb, leverer fra deg leiebilen, men et en liten del av hjertet ditt vil forbli på Balkan.

  Slovenian House -> The Loop Hotel 144.5 km

  Lobby

  The Loop Hotel eller lignende

  1 Vurderinger
  • Hotel
  • Zagreb, Kroatia
  Lobby

  The Loop Hotel ligger ca 600 meter fra Zagrebs hovedstasjon, og tilbyr avgiftsfri parkering på stedet og gratis Wi-Fi. Avstanden til Zagreb sentrum er 2 km. Gjestene kan nyte en drink i baren og en frokostbuffet serveres hver morgen. Rommene er moderne designet og koselig innredet. De har i tillegg klimaanlegg, flatskjerm-TV og safe. Badene har badekar eller dusj og hårføner.
  Det er en døgnåpen resepsjon på eiendommen. Hotellet har i tillegg kort avstand til restauranter og barer. Zagreb lufthavn ligger 12 km unna.

  Les mer

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en VW Polo eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt på ca 1,30 € per person per dag (betales lokalt)
 • Drivstoffkostnader og bompenger
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 18:00

Utsjekking

Til kl. 08:00 - 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom og 1 barn 0-11 år

Barnerabatt

Barn får en varierende rabatt avhengig av alder og reisedato.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi i fellesområdene

Parkering

Parkering er gratis ved hotellet eller nærme hotellet (avhengig av tilgjengelighet)

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret