Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Rundreise på Balkan: Ljubljana og Zagreb

 • Rundreise
 • Slovenia, Kroatia
pris fra kr 5 329
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli kjent med de skjulte Balkanskattene, Ljubljana, Zagreb og landsbyene i mellom på 5 netter med frokost, leiebil og fly t/r.

Denne er reisen er spesielt utviklet for den nysgjerrige sjelen. Rundreisen introduserer deg til to vakre og uslepne diamanter, Ljubljana i Slovenia og Zagreb i Kroatia. Det er først nå i de siste to årene at reisende har begynt å oppdage disse edelstenene: Ljubljana, kjent som smaragdbyen, er Europas grønneste hovedstad, den imponerende skjønnheten ble i tillegg kåret til Europas mest "levbare" hovedstader i 2016. Sjarmerende Zagreb byr på en glitrende kultur og kunst i massevis. Byen med de livlige gatene har en svært levende musikkscene, og en prisvinnene gastronomikultur- trenger vi å si mer? Gled deg til en storslått og helt unik rundreise på Balkan!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Hus Vida (eller lignende) nærme Ljubljana
 • 2 netter på The Loop (eller lignende) i nærheten av Zagreb
 • Frokost hver morgen
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Fly t/r Ljubljana (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Reiserute

Dag 1 - 3: Ljubljana

Ved ankomst på flyplassen i Zagreb, setter du deg i bilen - på med favorittmusikken - og kjør. Dette er starten på ditt Balkan eventyr!

Du kan velge om du vil stikke innom Zagreb allerede nå, eller om du foretrekker å kjøre direkte til Ljubljana, hvor du vil tilbringe dine tre første ne… Les mer

Slovenian House  eller lignende

Dag 4 - 6: Zagreb

Idag ankommer du tilbake til uimotståelige Zagreb, den andre fasen av rundreisen. Gled deg til herlighetene som venter deg her, men først og fremst kan du glede til en den nydelige kjøreturen fra Slovenia til Kroatia. På strak retning vil denne reisen ta litt under to timer, men du bør sørge for… Les mer

The Loop Hotel  eller lignende
En reise på Balkan
 • Rundreisen som er fordelt over 5 netter, starter på kroatisk jord i Zagreb, hvor du allerede på flyplassen kan plukke opp leiebilen. Fra Zagreb kjører du litt under 2 timer, gjennom vakre landskap og magiske omgivelser, til du ankommer ditt første hotell Ljubljana, Slovenia. Her vil du nyte dine 3 første netter. Du har leiebilen under hele oppholdet, så du kan lett utforske flere områder underveis. Etter Slovenia, går reisen tilbake til Kroatia og den flotte kulturbyen, Zagreb. Les videre for å lære mer om reisen!
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt på ca 1,30 € per person per dag (betales lokalt)
 • Drivstoffkostnader og bompenger
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom og 1 barn 0-11 år

Barnerabatt

Barn får en varierende rabatt avhengig av alder og reisedato.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi i fellesområdene

Parkering

Parkering er gratis ved hotellet eller nærme hotellet (avhengig av tilgjengelighet)

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret