• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Rundreise i utrolige India

 • Rundreise
 • 14, 15 eller 16 netter
 • India
pris fra kr 17 119
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Opplev Indias farger! 2 uker på hotell med frokost, all transport på reisen, 11 utflukter med guide og fly t/r Dehli.

India - et land så stort at det er umulig å få med seg alt på bare én reise. Begynn derfor med vakre, fargerike og mangfoldige Nord-India. Den pulserende hovedstaden Delhi, kjærlighetserklæringen Taj Mahal og den rosa byen Jaipur vil ta pusten fra deg med sin ubeskrivelige skjønnhet. I pilegrimsbyen Varanasi flyter du avgårde på den hellige elven Ganges, og lar deg fortrylle av de rike fargene, spesielle duftene og det unike folkelivet langs elvebredden. Har du sommerfugler i magen? Lev ut reisedrømmene dine i spennende Nord-India!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter (første og siste natten på turen) i Delhi
 • 1 natt i Agra ved Taj Mahal
 • 2 netter i Jaipur
 • 1 natt i Jojawar
 • 2 netter i Luni
 • 2 netter i Udaipur
 • 2 netter i Pushkar
 • 2 netter i Varanasi
 • Frokost hver morgen (du kan velge å oppgradere til halvpensjon)
 • Velkomstdrink og velkomstpakke på det første hotellet
 • Fly t/r (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • 11 utflukter med engelsktalende guide, Delhi byomvisning, Agra bytur, Fatehpur Sikri byomvisning, Jaipur byomvisning, besøk til Jojawar, Jodhpur byomvisning, besøk til Ranakpur Jain Tempel, Udaipur byomvisning, Chittorgarh byomvisning, Pushkar byomvisning, Varanasi byomvisning)
 • Innenlandsfly Delhi - Varanasi
 • Innenlandsfly Varanasi - Delhi
 • All annen transport på reisen (buss med aircondition)
 • Innsjekket bagasje 15 kg og håndbagasje 8 kg (pga innenlandsflyvning)
Nord-Indias høydepunkter

Nord-India har mer enn nok å tilby til å tilbringe mange måneder i! Vil du kun få med deg høydepunktene på en guidet tur? Takket være denne reisen kan du utforske det beste av Nord-India knirkefritt med en rekke inkluderte utflukter i livlige Delhi, kulturhistoriske Rajasthan og fantastiske Varanasi. Ikke gå glipp av denne perfekte muligheten til å se noen av verdens vakreste arkitektur, mest fascinerende mennesker og bli inspirert av de flotte fargene.

 1. Dag 1 & 2: Aankomst in Delhi

  Velkommen til India! I dag lander du på flyplassen i Delhi, hvor du blir møtt av en sjåfør og tatt med til ditt første hotell.

  På dag 2 begynner du reisen din! Kl. 10:00 begynner turens første utflukt gjennom Delhi på program. Delhi består av to deler, en gammel og en ny. Old Delhi, som en gang var hovedstaden i muslimske India, er en labyrint av smale gater, gamle og forfalne og majestetiske moskéer. New Delhi, på den andre siden, består av avenues og imponerende regjeringsbygg. Delhi har vært sentrum for velstående herskere i ca. 1000 år. Byen har blitt ødelagt og gjenoppbygget mange ganger. Byen er ikke bare interessant på grunn av sin fantastiske historie, men også fordi byen er en smeltedigel av kulturer. Her finner du vakre monumenter, fascinerende muséer og arkitektoniske perler. Markedene er livligere enn du kan forestille deg og er en eksepsjonell opplevelse med sine dufter, farger og smaker. Under utflukten besøker du Old Delhi, Jama Moskee, det røde fortet (Lal Qila), Raj Ghat (et monument til ære for Gandhi), Presidentpalasset, Lotus Tempel og forskjellige livlige markeder.

  Crest Inn Hotel + Interior

  Crest Inn in Delhi eller lignende

  • Hotel
  • Delhi, India
  Crest Inn Hotel + Interior

  Crest Inn har en restaurant hvor du kan nyte indiske og internasjonale retter. Du finner også en hage med en solterrasse. Crest Inn ligger ca. 3 km fra det kjente Connaught Place og bysentrumet.

  Les mer
 2. Dag 3: Agra

  Idag er det en tidlig start kl. 06:00 fordi reisen går videre til Agra. Denne byen er kjent for Taj Mahal, som har stått her som et smykke i denne livlige byen siden 1600-tallet. Dette imponerende mausoléet ble bygget av Shah Jahan, den femte herskeren over Mughal-imperiet, for hans kone som døde i barselseng. Taj Mahal er laget av hvit marmor og er helt symmetrisk og et av de mest kjent byggverkene i verden, og et av de mesterverkene som er like vakkert i virkeligheten som på bilder. Det er ikke for ingenting at dette er et av de syv nye underverkene i verden. Hvert år drar millioner av mennesker hit for å la seg fortrylle av Taj Mahals skjønnhet.
  Merk at Taj Mahal er stengt på fredager. Når dag 3 av reisen faller på en fredag, kommer besøket til å skje på dag 4.

  Taj Villa Room

  Hotel Taj Villa eller lignende

  • Hotel
  • Dhandhupura, India
  Taj Villa Room

  Dette moderne hotellet ligger kun 1 km fra Taj Mahal. Her har du gratis WiFi, en restaurant med internasjonal mat og room service. Etter en lang dag i varmen kan du ta et svalende bad i hotellets eget svømmebasseng. Hotellet tilbyr rom med gratis WiFi, aircondition, flatskjerm-TV, eget bad og en 24-timers resepsjon.

  Les mer
 3. Dag 4 & 5: Fatehpur Sikri og Jaipur

  På dag 4 går turen videre mot den rosa byen Jaipur. Mellom kl. 09:00 og 09:30 blir du hentet på hotellet og det første stoppet gjøres i Fatehpur Sikri, ca. 37 km fra Agra. Denne fascinerende byen ble til i 1569, og var en hovedstad i det Mughalske emperiet. Etter at vannforsyningen kom til en stopp, ble byen forlatt. De vakre palassene du ser i dag har derfor blitt stående urørt i 400 år. Etter dette besøket går turen videre til et av turens høydepunkter Jaipur.

  Dag 5 er det også mye spennende i vente. Rundt kl. 08:30 venter guiden på deg allerede. Først reiser du med jeep til det imponerende fortet Amber, et gigantisk palasskompleks som viser hvor mye makt kong Singh hadde. Om ettermiddagen utforsker du Jaipur nærmere, hvor du blant annet lar deg fortrylle av Hawa Mahal, vindpalasset, som er vakkert med alle sine balkonger. Det største soluret i verden ser du i observatoriet Jantar Mantar. City Palace Museum må du heller ikke gå glipp av. Med andre ord, blir dette en fullspekket dag med mange opplevelser!

  Souvenir Premier

  Souvenir Premier**** eller lignende

  • Hotel
  • Jaipur, India
  Souvenir Premier

  Dette fine hotellet i Jaipur tilbyr gratis Wi-Fi i fellesområdene, baren og restauranten. Hotellet ligger i et trivelig område og har et utendørsbasseng, et treningssenteret og en døgnåpen resepsjon. Rommene har aircondition, kabel-TV, minibar, sittegruppe og eget bad.

  Les mer
 4. Dag 6: Jojawar

  I dag går reisen videre til Jojawar, en liten med nydelige landsby i Pali-distritet. Her blir du kjent med hvordan de lever på landsbygden i India med sitt praktfulle landskap i innlandet med sine klippeformasjoner som ruver i landskapet. Her kan du gjøre flere fotturer, og bli kjent med omgivelsene i jeep eller til og med på en hest.

  Rawla Jojawar

  Rawla Jojawar eller lignende

  • Hotel
  • Jojawar, India
  Rawla Jojawar

  Mellom bakkene i Aravalli ligger dette gjestehuset, som er blitt til i et tidligere fort. Det har 35 unike rom, hvert med sin egen karakter. Dette ble grundig renovert, med tanke på å ta vare på de historiske detaljene. Videre finner du et flott svømmebasseng, og en bar og en restaurant, hvor vestlige smaker blir kombinert med Rajasthan kjøkken.

  Les mer
 5. Dag 7 & 8: Luni & Jodhpur

  På tide å reise videre! Først i dag gjøres det et stopp ved Jojawar Fort, som ligger i Aravaligefjellet. Da kommer du til å fortsette til Luni, en sjarmerende by ca 35 km fra Jodhpur. Innbyggerne i denne byen lever, som deres forfedre, på metall, leire og tre. Ditt overnattingssted i byen er det vakre Fort Chanwa, et lysende eksempel på indisk arkitektur. Den ble bygget med rød sandsten og består av flere gårder, tårn, vannhjul og uventede passasjer, og takterrasser der du har en fin utsikt. Veggene er vakkert malt. Et svært spesiell sted å overnatte.

  På dag 8 etter frokost reiser du videre til Jodhpur, der du ser på et av de største fortene i landet: Mehrangarh Fort. Denne imponerende festningen ble bygget i 1460 på en bakketopp som er 125 meter høy. Her kommer du ikke bare til å nyte en uforglemmelig utsikt over Jodhpur, men også et rikt dekorert fort som er et postkort verdig.

  Fort Chanwa eller lignende

  • Hotel
  • Luni, India

  Dette hotellet er en severdighet i seg selv, og er opprinnelig et historisk slott. De indre gårdene, hagene, tårnene og verandaene i den gamle festningen er som tatt ut av et eventyr. Den røde sandstensbygningen er et glimt av eleganse. Ta en av de utsmykkede trappene til en hemmelig paviljong eller nyt panoramautsikten på takterrasser og nyt romantikken til dette gamle fortet. Sitt på terrassen, ta en svømmetur i bassenget, eller unn deg en massasje (mot betaling). Hotellet har også sin egen restaurant.

  Les mer
 6. Dag 9 & 10: Udaipur

  Destinasjonen på dag 9 er Udaipur, cirka 240 km sør for Luni. På veien passerer du Ranakpur Jain som ligger i hjertet av en vakker, adskilt dal nær elven Maghai. Det vakre tempelet, som titter frem i den tette skogen. Dette tempelet fra det 15. århundre av ikke færre enn 1444 marmorpillarer. Etter å ha besøkt dette fantastiske tempelet kjører du til Udaipur.

  På dag 10 er det på tide å utforske Udaipur. Denne romantiske byen ligger i en dal omgitt av tre sjøer som forsyner byen med vann. På en byomvisning (som starter fra kl. 8:30 til 9:00) introduserer deg til det beste byen har å by på. Du ser på City Palace, den nydelige byhagen Saheliyon-Ki-Bari og Fateh Sagar Lake. Når natten faller kan du gjøre en båttur på sjøen Pichola (mot en avgift).

  Swaroop Vilas

  Swaroop Vilas eller lignende

  • Hotel
  • Udaipur, India
  Swaroop Vilas

  Dette boutiquehotellet er en ideell base mellom Udaipurs gamle og nye by. Det har en døgnåpen resepsjon, en døgnåpen restaurant med svømmebasseng og velholdte hager. Hvil deg helt, unn deg en økt i Bliss Ayurveda Spa (mot en avgift), hvor du vil bli tatt vare på av erfarne massasjeterapeuter. Etterpå kan du kanskje nyte badstuen og dampbadet?

  Les mer
 7. Dag 11 & 12: Pushkar

  Idag går turen tilbake mot nord, til Pushkar. Du kjører igjennom byen Chittorgarh, der du ser imponerende Vijay Stambha. Dette imponerende tårnet er tilegnet guden Vishnu og ble bygget i 1448. Du ser også Chittorgarh Fort, som ble bygget i det sjuende århundret. På slutten av dagen lander du i Pushkar der du sjekker inn på hotellet ditt for 2 netter.

  På dag 12, er det på tide å utforske byen. Pushkar ansees som en hellig by av hinduer og er en viktig pilgrimsferd. Du titter på Jagatpitatempel fra 1300-tallet, et tempel som er tilegnet Brahma, en helt i India. Videre
  vandrer du rundt på de fargesterke lokale markedene, som har sin egen sjarm. Du ser også Varah tempelet, til ære for Vishnu. Kvelden tilbringer du på kanten av Pushkar-sjøen der du nyter du den spesielle lokale atmosfæren og deltar i Aarti, et hinduisk ritual.

  Pushkar Resorts

  Pushkar Resort eller lignende

  • Hotel
  • Pushkar, India
  Pushkar Resorts

  På Pushkar Resort får du et opphold i sus og dus. Det er svømmebasseng tilgjengelig i bakgården og gratis WiFi i fellesområdene samt underholdning om kvelden. Hotellet har også en restaurant med indiske retter (mot betaling). Rommene er innredet i varme farger og har balkong, kabel-TV samt eget baderom med dusj og toalett.

  Les mer
 8. Dag 13 & 14: Varanasi

  Idag begynner dagen igjen tidlig, for mellom 05:30 og 06:00 tar du bussen til Delhi. Der tar du senere et fly til den hellige byen Varanasi, en by som ligger ca. 800 km sør for Delhi. Varanasi er en av de eldste byene i verden og en viktig pilgrimsferd for hinduer i India. Når du har landet, kommer du til hotellet ditt der du sjekker inn. På kvelden er det igjen en aarti på programmet, ved bredden av den hellige elven Ganges.

  Neste dag begynner på vannet, i en båt på Ganges. Denne elven er ikke mindre enn 2510 km lang, og flyter gjennom India og Bangladesh. Da er det på tide med en byomvisning i Varanasi, en by som cirka en million mennesker kan kalle sitt hjem. Byen er overveldende på mange måter, og på hvert gatehjørne venter det nye sanseinntrykk. Varme farger i gult, oransje og rødt, mennesker full av liv og energi, specielle dufter, brenning av lik og foskjellige seremonier - her får du tatt i bruk alle sanser. På byomvisningen besøker du Bharat Mata Tempel og et antall viktige hellige plasser. Ved slutten av dagen besøker du Sarnath, ca 13 km fra Varanasi. Her lærte Buddha Dharma for første gang til sine tilhengere.

  Amayaa Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Bareilly, India

  Dette hotellet ligger ca 4 km fra Varanasi sentrum og 6 km fra Ganges-elven. Hotellet har 58 rom, som alle er fullt utstyrte. I tillegg er det en døgnåpen resepsjon, et svømmebasseng, en
  restaurant, et spa og et treningssenter.Wi-Fi er tilgjengelig mot et pristillegg.

  Rom har aicondition, TV og eget bad.

  Les mer
 9. Dag 15: Tilbake til Delhi

  Etter frokost har du mulighet til å sjekke ut av hotellet og reise tilbake til Delhi. Her ankommer du hotellet ditt, der du tilbringer den siste natten av reisen. Neste dag klatrer du ombord på flyet tilbake til Norge etter en helt spesiell reise.

  Crest Inn Hotel + Interior

  Crest Inn in Delhi eller lignende

  • Hotel
  • Delhi, India
  Crest Inn Hotel + Interior

  Crest Inn har en restaurant hvor du kan nyte indiske og internasjonale retter. Du finner også en hage med en solterrasse. Crest Inn ligger ca. 3 km fra det kjente Connaught Place og bysentrumet.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Tips og personlige utgifter
 • Ikke nevnte måltider
 • Visumkostnader
 • Inngangspenger
 • Båttur på Picholainnsjøen i Udaipur
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 2 barn opptil 11 år og 1 baby opptil 3 år i et standardrom.

Enkeltreisende

kr 9 125 på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke India. Nordmenn kan søke om et E-Visa med en avgift på 48 USD (med forbehold om endringer). Merk at du kan søke om visum inntil maks 4 dager før avreise. Vennligst se denne siden: https://indianvisaonline.gov.in/visa/index.html for å søke e-visa. For mer informasjon ser https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til India.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til India. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Transport

All transport er i buss med aircondition. Maks 35 personer per transport (reisende med TravelBird)

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Valuta og betaling

I India betaler du med indiske Rupee. Det er enkelt å ta ut penger fra minibank med VISA eller Mastercard i byene. Det er ikke vanlig å betale med kort i butikker og restauranter, så ha alltid med deg kontanter.

Bagasje

På grunn av innlandsflyvningene kan du maks ta med deg 15 kg innsjekket bagasje og 7 kg
håndbagasje.

Reisegruppe

I denne pakkereisen er det ikke et minimum eller maksimum antall reisende. Det vil si at det er mulighet for at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person. Maks antall deltakere er 35. Utflukter nevnt i programmet vil finne sted uansett hvor mange deltakere det er på reisen.

Standard i India

I India gjelder en annen standard enn i Norge.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret