• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Rundreise i utrolige India

 • Rundreise
 • 14, 15 eller 16 netter
 • India
pris fra kr 17 279
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Opplev Indias farger! 2 uker på hotell med frokost, all transport på reisen, 11 utflukter med guide og fly t/r Dehli.

India - et land så stort at det er umulig å få med seg alt på bare én reise. Begynn derfor med vakre, fargerike og mangfoldige Nord-India. Den pulserende hovedstaden Delhi, kjærlighetserklæringen Taj Mahal og den rosa byen Jaipur vil ta pusten fra deg med sin ubeskrivelige skjønnhet. I pilegrimsbyen Varanasi flyter du avgårde på den hellige elven Ganges, og lar deg fortrylle av de rike fargene, spesielle duftene og det unike folkelivet langs elvebredden. Har du sommerfugler i magen? Lev ut reisedrømmene dine i spennende Nord-India!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter (første og siste natten på turen) i Delhi
 • 1 natt i Agra ved Taj Mahal
 • 2 netter i Jaipur
 • 1 natt i Jojawar
 • 2 netter i Luni
 • 2 netter i Udaipur
 • 2 netter i Pushkar
 • 2 netter i Varanasi
 • Frokost hver morgen (du kan velge å oppgradere til halvpensjon)
 • Velkomstdrink og velkomstpakke på det første hotellet
 • Fly t/r (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • 11 utflukter med engelsktalende guide, Delhi byomvisning, Agra bytur, Fatehpur Sikri byomvisning, Jaipur byomvisning, besøk til Jojawar, Jodhpur byomvisning, besøk til Ranakpur Jain Tempel, Udaipur byomvisning, Chittorgarh byomvisning, Pushkar byomvisning, Varanasi byomvisning)
 • Innenlandsfly Delhi - Varanasi
 • Innenlandsfly Varanasi - Delhi
 • All annen transport på reisen (buss med aircondition)
 • Innsjekket bagasje 15 kg og håndbagasje 8 kg (pga innenlandsflyvning)
Nord-Indias høydepunkter

Nord-India har mer enn nok å tilby til å tilbringe mange måneder i! Vil du kun få med deg høydepunktene på en guidet tur? Takket være denne reisen kan du utforske det beste av Nord-India knirkefritt med en rekke inkluderte utflukter i livlige Delhi, kulturhistoriske Rajasthan og fantastiske Varanasi. Ikke gå glipp av denne perfekte muligheten til å se noen av verdens vakreste arkitektur, mest fascinerende mennesker og bli inspirert av de flotte fargene.

Reiserute

Dag 1 & 2: Aankomst in Delhi

Velkommen til India! I dag lander du på flyplassen i Delhi, hvor du blir møtt av en sjåfør og tatt med til ditt første hotell.

På dag 2 begynner du reisen din! Kl. 10:00 begynner turens første utflukt gjennom Delhi på program. Delhi består av to deler, en gammel og en ny. Old Delhi, som… Les mer

Hotel Crest Inn  eller lignende

Dag 3: Agra

Idag er det en tidlig start kl. 06:00 fordi reisen går videre til Agra. Denne byen er kjent for Taj Mahal, som har stått her som et smykke i denne livlige byen siden 1600-tallet. Dette imponerende mausoléet ble bygget av Shah Jahan, den femte herskeren over Mughal-imperiet, for hans kone som død… Les mer

Hotel Taj Villa & Restaurant  eller lignende

Dag 4 & 5: Fatehpur Sikri og Jaipur

På dag 4 går turen videre mot den rosa byen Jaipur. Mellom kl. 09:00 og 09:30 blir du hentet på hotellet og det første stoppet gjøres i Fatehpur Sikri, ca. 37 km fra Agra. Denne fascinerende byen ble til i 1569, og var en hovedstad i det Mughalske emperiet. Etter at vannforsyningen kom til en st… Les mer

Souvenir Hotel Jaipur  eller lignende

Dag 6: Jojawar

I dag går reisen videre til Jojawar, en liten med nydelige landsby i Pali-distritet. Her blir du kjent med hvordan de lever på landsbygden i India med sitt praktfulle landskap i innlandet med sine klippeformasjoner som ruver i landskapet. Her kan du gjøre flere fotturer, og bli kjent med omgive… Les mer

Rawla Jojawar  eller lignende

Dag 7 & 8: Luni & Jodhpur

På tide å reise videre! Først i dag gjøres det et stopp ved Jojawar Fort, som ligger i Aravaligefjellet. Da kommer du til å fortsette til Luni, en sjarmerende by ca 35 km fra Jodhpur. Innbyggerne i denne byen lever, som deres forfedre, på metall, leire og tre. Ditt overnattingssted i byen er det… Les mer

Fort Chanwa  eller lignende

Dag 9 & 10: Udaipur

Destinasjonen på dag 9 er Udaipur, cirka 240 km sør for Luni. På veien passerer du Ranakpur Jain som ligger i hjertet av en vakker, adskilt dal nær elven Maghai. Det vakre tempelet, som titter frem i den tette skogen. Dette tempelet fra det 15. århundre av ikke færre enn 1444 marmorpillarer. Ett… Les mer

Hotel Swaroop Vilas  eller lignende

Dag 11 & 12: Pushkar

Idag går turen tilbake mot nord, til Pushkar. Du kjører igjennom byen Chittorgarh, der du ser imponerende Vijay Stambha. Dette imponerende tårnet er tilegnet guden Vishnu og ble bygget i 1448. Du ser også Chittorgarh Fort, som ble bygget i det sjuende århundret. På slutten av dagen lander du i P… Les mer

Pushkar Resorts  eller lignende

Dag 13 & 14: Varanasi

Idag begynner dagen igjen tidlig, for mellom 05:30 og 06:00 tar du bussen til Delhi. Der tar du senere et fly til den hellige byen Varanasi, en by som ligger ca. 800 km sør for Delhi. Varanasi er en av de eldste byene i verden og en viktig pilgrimsferd for hinduer i India. Når du har landet, kom… Les mer

Amaya Hotel  eller lignende

Dag 15: Tilbake til Delhi

Etter frokost har du mulighet til å sjekke ut av hotellet og reise tilbake til Delhi. Her ankommer du hotellet ditt, der du tilbringer den siste natten av reisen. Neste dag klatrer du ombord på flyet tilbake til Norge etter en helt spesiell reise.

Les mer
Hotel Crest Inn  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Tips og personlige utgifter
 • Ikke nevnte måltider
 • Visumkostnader
 • Inngangspenger
 • Båttur på Picholainnsjøen i Udaipur
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 2 barn opptil 11 år og 1 baby opptil 3 år i et standardrom.

Enkeltreisende

kr 9 994 på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-3 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke India. Nordmenn kan søke om et E-Visa med en avgift på 48 USD (med forbehold om endringer). Merk at du kan søke om visum inntil maks 4 dager før avreise. Vennligst se denne siden: https://indianvisaonline.gov.in/visa/index.html for å søke e-visa. For mer informasjon ser https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til India.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til India. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Transport

All transport er i buss med aircondition. Maks 35 personer per transport (reisende med TravelBird)

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Valuta og betaling

I India betaler du med indiske Rupee. Det er enkelt å ta ut penger fra minibank med VISA eller Mastercard i byene. Det er ikke vanlig å betale med kort i butikker og restauranter, så ha alltid med deg kontanter.

Bagasje

På grunn av innlandsflyvningene kan du maks ta med deg 15 kg innsjekket bagasje og 7 kg
håndbagasje.

Reisegruppe

I denne pakkereisen er det ikke et minimum eller maksimum antall reisende. Det vil si at det er mulighet for at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person. Maks antall deltakere er 35. Utflukter nevnt i programmet vil finne sted uansett hvor mange deltakere det er på reisen.

Standard i India

I India gjelder en annen standard enn i Norge.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret