Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Den fortryllende blå byen i Marokko

 • Rundreise
 • Marokko
pris fra kr 7 409
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli med på en spennende rundreise i Marokko! Inkl. 4 netter Marrakech, 1 natt i Fez, 2 netter i Chefchaouen, frokost og fly t/r!

La deg fascinere av fargerike markeder, det yrende folkelivet, fjellandskap i det fjerne og byer med en sjarmerende atmosfære! I Marrakech oppdager du de endeløse shoppingmulighetene på de magiske markedene, de smale gatene i gamlebyen i Fez og den enestående, byen Chefchaouen, dekorert i alle nyanser av blå. Bruk alle sanser på et vakkert besøk til Marokko!

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt i Marrakech (Palais Blanc Riad eller liknende)
 • 1 natt i Fez (Riad Lalla Zoubida eller liknende)
 • 2 netter i Chefchaouen (Riad Lalla Zoubida eller liknende)
 • 3 netter i Marrakech (Riad Aliya eller liknende)
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r Marrakech (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Byomvisning i Chefchaouen
 • Byomvisning i Marrakech
 • All transport
En vakker reise til Marokko

På denne reisen blir du kjent med tre av Marokkos mest spektakulære byer! Smale gater, medinaen og fargerike markeder i Marrakech er fortjent på UNESCOs verdensarvliste. I Fez lar du deg fortrylle av den sjarmerende gamlebyen, før reisen går videre til en av Marokkos vakreste byer, Chefchaouen, hvor alt er farget i klare, blå nyanser! Vandre rundt i de magiske gatene, beundre folkelivet i de imponerende gatene og la deg friste av byens tradisjonelle kjøkken!

Reiserute

Dag 1: Marrakech

Oppdag vakre Marrakech med alle dine sanser! De hektiske markedene likner nærmest en labyrint av salgsboder som selger aromatisk kryddere, håndverk og unike suvenirer. Tilbring en del av kvelden ved Djema el Fna Square for å se underholdere av alle typer mens du smaker de små, lokale delikatesse… Les mer

Palais Blanc Riad

Dag 2: Fez

På dag 2 fortsetter vi til neste stopp på reisen, den sjarmerende byen Fez. Etter en 6-timers reise i buss, når du Marokkos tredje største by. Byens gamleby er spesielt imponerende og har vært med på UNESCOs verdensarvliste siden 1981. Etter en natt i denne magiske byen, går reisen videre til de… Les mer

Riad Lalla Zoubida

Dag 3 & 4: Chefchaouen

Den blå byen, som Chefchaouen kalles, er et absolutt must på en Marokko-ferie. Chefchaouen er fargelagt i vakre nyanser av blått og gir deg en perfekt kulisse for feriebildene dine. De blå husene skal, ifølge innbyggerne, beskytte mot onde ånder. Bli med på en guidet tur på dag 4, som tar deg næ… Les mer

Hôtel Casa Miguel en Chefchaouen

Dag 5 - 8: Marrakech

Etter en velsmakende frokost skal du ut på enda et eventyr! Sjåføren henter deg ca. kl 08.00, og du drar på en reise tilbake til Marrakech. Turen tar ca. 7 timer og byr på en flott utsikt over den fine naturen underveis. I Marrakech venter hotellet, hvor du tilbringer de neste tre nettene. På da… Les mer

Riad Aliya
Ekstra utflukter

Hvis du ønsker kan du legge til disse utfluktene ved bestilling:

 • Luftballong og kamel (hele dagen inkludert frokost og transport.) Når du står på bakken er Marrakech en perle, men en omvisning fra luften er helt unik. Se folkemengdene i labyrinten under deg og nyt den fantastiske utsikten over Atlasfjellene. Etter den vakre turen nyter du en fersk Berber frokost (brød, frukt, pannekaker og myntete). Etter at føttene dine har landet på bakken, vil du bli tatt med til ørkenen på en kamel og opplever hvordan lokalbefolkningen kjører gjennom ørkenen.
 • Dagstur til Ouzoud vannfallene (Hele dag inkl. transport): reis bort fra varmen i byen og gjør en dagstur til disse 110 meter høye fossefallene.
 • Besøk til den botaniske hagen med guide inkludert inngangspenger. Turen kan kun bookes av minimum 2 personer.
 • 1-times kameltur går enten 10 eller 17 hver dag.
 • Kulinær opplevelse med en 5-retters middag inkludert på Restaurant Riad Kniza. Er tilgjengelig hver dag kl.19.30. Transport er inkludert.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt 2,50 € per person per natt
 • Drikke for guide/sjåfør
 • Mulig inngangsbilletter for byomvisninger
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Tilbudet må bestilles av minst 2 personer.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 3 voksne og 1 barn opptil 3 per rom

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn fra 0–3 år bor gratis på hotellene
Barn fra 4-12 år får 50% rabatt på hotellene
Barn fra 13-17 år betaler som voksne

Internett

Gratis WiFi.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Helse - og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Visum- og passinformasjon

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Marokko.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Transport

All transport mellom stedene er privat og kun for TravelBird-reisende. Flyplasstransport er delt med andre.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret