• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Den fortryllende blå byen i Marokko

Rundreise 7 netter Marokko

per person fra kr 6 529
basert på 2 personer

Bli med på en spennende rundreise i Marokko! Reisen inkl. 4 netter (den 1. og de 3 siste) i Marrakech, 1 natt i Fez, 2 netter i Chefchaouen, frokost, fly t/r Marrakech fra Oslo eller Kristiansand, all transport, byomvisninger i Marrakech og Chefchaouen. Pris er p.p. i rom for 2.

La deg fascinere av fargerike markeder, det yrende folkelivet, fjellandskap i det fjerne og byer med en sjarmerende atmosfære! I Marrakech oppdager du de endeløse shoppingmulighetene på de magiske markedene, de smale gatene i gamlebyen i Fez og den enestående, byen Chefchaouen, dekorert i alle nyanser av blå. Bruk alle sanser på et vakkert besøk til Marokko!

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt i Marrakech (Palais Blanc Riad eller liknende)
 • 1 natt i Fez (Riad Lalla Zoubida eller liknende)
 • 2 netter i Chefchaouen (Riad Lalla Zoubida eller liknende)
 • 3 netter i Marrakech (Riad Aliya eller liknende)
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r Marrakech fra Oslo eller Kristiansand
 • Byomvisning i Chefchaouen
 • Byomvisning i Marrakech
 • All transport
En vakker reise til Marokko

På denne reisen blir du kjent med tre av Marokkos mest spektakulære byer! Smale gater, medinaen og fargerike markeder i Marrakech er fortjent på UNESCOs verdensarvliste. I Fez lar du deg fortrylle av den sjarmerende gamlebyen, før reisen går videre til en av Marokkos vakreste byer, Chefchaouen, hvor alt er farget i klare, blå nyanser! Vandre rundt i de magiske gatene, beundre folkelivet i de imponerende gatene og la deg friste av byens tradisjonelle kjøkken!

 1. Dag 1: Marrakech

  Oppdag vakre Marrakech med alle dine sanser! De hektiske markedene likner nærmest en labyrint av salgsboder som selger aromatisk kryddere, håndverk og unike suvenirer. Tilbring en del av kvelden ved Djema el Fna Square for å se underholdere av alle typer mens du smaker de små, lokale delikatessene fra en av de talløse gatebodene. Medinaen med sin imponerende moskée, palasser og de livlige gatene, tar deg med tilbake i tid. Etter en natt fortsetter vi til Fez.

  Marrakesh Menara Airport -> Palais Blanc Riad 7.4 km

  hotel

  Palais Blanc Riad

  Hotel Marrakech, Marokko

  Palais Blanc Riad ligger Medina i Marrakech, 400 meter fra Museum des Amis de Marrakech, og har et utendørs svømmebasseng og en grill. Riad har en solfylt terrasse og utsikt over svømmebassenget, og gjester kan nyte et måltid ved restauranten.
  Alle rommene har en flatskjerm-TV med satelittkanaler. Rommene har et privat bad med dusj. Du finner også badehåndklær og toalettartikler på badet. Det er døgnåpen resepsjon og gratis WiFi på hotellet.

  Les mer
 2. Dag 2: Fez

  På dag 2 fortsetter vi til neste stopp på reisen, den sjarmerende byen Fez. Etter en 6-timers reise i buss, når du Marokkos tredje største by. Byens gamleby er spesielt imponerende og har vært med på UNESCOs verdensarvliste siden 1981. Etter en natt i denne magiske byen, går reisen videre til denne reisens høydepunkt, den majestetiske byen Chefchaouen, om ettermiddagen.

  Palais Blanc Riad -> Riad Lalla Zoubida 535.6 km

  Room

  Riad Lalla Zoubida

  Hotel Fès, Marokko

  Riad Lalla Zoubida ligger i hjertet av Médina de Fès. Det har rom med aircondition og tradisjonelle Arabisk-Andalusisk stil. Alle rommene ved Lalla Zoubida har en TV og et bad med dusj. Noen av rommene har også egen balkong. Hotellterrassen er et stille sted å nyte den panoramische utsikten over byen og den omliggende landsbygden. Restauranten på Riad Lalla Zoubida serverer lokale og tradisjonelle retter laget av ferske ingredienser.

  Les mer
 3. Dag 3 & 4: Chefchaouen

  Den blå byen, som Chefchaouen kalles, er et absolutt must på en Marokko-ferie. Chefchaouen er fargelagt i vakre nyanser av blått og gir deg en perfekt kulisse for feriebildene dine. De blå husene skal, ifølge innbyggerne, beskytte mot onde ånder. Bli med på en guidet tur på dag 4, som tar deg nærmere byens historie og spesielle kultur.

  Riad Lalla Zoubida -> Riad Aliya 540.6 km

  hotel

  Hotel Casa Miguel

  Hotel Chefchaouen, Marokko

  Hotel Casa Miguel ligger i Chefchaouen medina, og er fordelt over to deler, hoveddelen og annekset. Hotellet ligger kun 5 minutters gange fra Ras El Ma fossefallene. Hotellet har lokal arkitektur såvel som en terrasse med utsikt over Rif Mountains. Gjester kan bruke det felles salongområdet og nyte restauranten meny med lokale spesialiteter.

  Les mer
 4. Dag 5 - 8: Marrakech

  Etter en velsmakende frokost skal du ut på enda et eventyr! Sjåføren henter deg ca. kl 08.00, og du drar på en reise tilbake til Marrakech. Turen tar ca. 7 timer og byr på en flott utsikt over den fine naturen underveis. I Marrakech venter hotellet, hvor du tilbringer de neste tre nettene. På dag 7 blir du hentet fra hotellet kl. 10:00. En engelskspråklig guide viser deg de beste severdighetene i Marrakech, som varer i ca 3 timer. Inngangsbilletter er ikke inkludert i turen, og du velger selv hva du vil være med på. Etter byomvisningen kan du kjøpe de siste suvenirene, eller bare ta det med ro på hotellet. Nyt deretter en middag med krydret marokkansk mat og en kopp tradisjonell myntete. Din siste dag i Marrakech kan du velge en ekstra utflukt. Reis for eksempel i luftballong, ta en privat omvisning i den botaniske hagen, eller unn deg en 5-retters tradisjonell middag.

  Swimming pool

  Riad Aliya

  Hotel Marrakech, Marokko

  I nærheten av de berømte Saadian gravene og kun 20 minutters gange fra Djemaa el Fna finner dy flotte Riad Aliya. Her er det lov å slappe helt av, nyte en myntete på tradisjonelle terrasser og ta forfriskende bad i hotellets flotte basseng. Fra hotellets takterrasse kan du ta inn den vakre utsikten over den "røde byen" mens du spiser en god frokost. Restaurantens kjøkken bruker sesongens råvarer i et variert utvalg av klassiske marokkanske delikatesser. Ditt eksklusive dobbeltrom har gratis WiFi og et eget bad.

  Les mer
Ekstra utflukter

Hvis du ønsker kan du legge til disse utfluktene ved bestilling:

 • Luftballong og kamel (hele dagen inkludert frokost og transport.) Når du står på bakken er Marrakech en perle, men en omvisning fra luften er helt unik. Se folkemengdene i labyrinten under deg og nyt den fantastiske utsikten over Atlasfjellene. Etter den vakre turen nyter du en fersk Berber frokost (brød, frukt, pannekaker og myntete). Etter at føttene dine har landet på bakken, vil du bli tatt med til ørkenen på en kamel og opplever hvordan lokalbefolkningen kjører gjennom ørkenen.
 • Dagstur til Ouzoud vannfallene (Hele dag inkl. transport): reis bort fra varmen i byen og gjør en dagstur til disse 110 meter høye fossefallene.
 • Besøk til den botaniske hagen med guide inkludert inngangspenger. Turen kan kun bookes av minimum 2 personer.
 • 1-times kameltur går enten 10 eller 17 hver dag.
 • Kulinær opplevelse med en 5-retters middag inkludert på Restaurant Riad Kniza. Er tilgjengelig hver dag kl.19.30. Transport er inkludert.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt 2,50 € per person per natt
 • Drikke for guide/sjåfør
 • Mulig inngangsbilletter for byomvisninger
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Tilbudet må bestilles av minst 2 personer.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 3 voksne og 1 barn opptil 3 per rom

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn fra 0–3 år bor gratis på hotellene
Barn fra 4-12 år får 50% rabatt på hotellene
Barn fra 13-17 år betaler som voksne

Internett

Gratis WiFi.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Helse - og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Visum- og passinformasjon

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Marokko.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Transport

All transport mellom stedene er privat og kun for TravelBird-reisende. Flyplasstransport er delt med andre.