Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Aktivitet inkludert

Krakow: Historisk, unik og helt magisk

 • Storbyferie
 • 3 netter
 • Kraków
pris fra kr 3 779
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev magiske Krakow denne høsten, og bli med på en lærerik utflukt til Auschwitz med guide! Du bor 2, 3, 4 eller 5 netter på Armon Residence med frokost. Reisen inkluderer fly t/r fra Ålesund, Tromsø, Molde, Trondheim, Bergen, Harstad/Narvik, Oslo, Stavanger, Haugesund eller Kristiansand, og transport mellom flyplass og hotell. Pris er p.p. i rom for to.

En historisk perle, en varm kjerne og sprudlende sjel. Polens kulturby tilbyr alt du måtte ønske deg fra idylliske smågater til majestetiske slott. Nyt en miniferie i byen som yrer av kulinariske skatter, herlige markeder og fantastisk shopping. På denne reisen vil du i tillegg få et innblikk i Krakows krigshistorie med en lærerik og guidet utflukt til Auschwitz.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter i dobbeltrom på Armon Residence
 • Fly t/r Krakow fra Ålesund, Tromsø, Molde, Trondheim, Bergen, Harstad/Narvik, Oslo, Stavanger, Haugesund eller Kristiansand
 • Frokost hver morgen
 • Guidet utflukt til Auschwitz inkl. transport
 • Transport mellom flyplass og hotell
Krakow

Noen flotte dager i Krakow er godt for både kropp og sjel. Spesielt på denne årstiden, Krakow er nemlig en av Europas vakreste høstbyer. De romantiske byparkene forvandles i nyanser av høstens farger, og trærne glitrer i rødt, brunt og gyllent. Det aller beste av Krakow får du i den yndige gamlebyen som utmerker seg med enestående arkitektur fra barokk til middelaldersk. Her finner du også historiske Rynek Główny, som er Europas største markedsplass. Krakow er en by å forelske i.

Armon Residence

 • Hotel
 • Kraków, Polen
Outside

Dette hotellet har en perfekt og sentral beliggenhet i gamlebyen, bare 50 m fra Old Synagogue, 160 m fra Galicia Jewish Museum og 210 m fra Museum of Municipal Engineering i Krakow. Det sjarmerende hotellet tilbyr gratis WiFi, air condition og koselige salonger. Fra hotellet spaserer du lett til alle av byens fantastiske severdigheter. Du starter dagen med en god frokost i hotellets frokostsal.

Les mer
Twin 2

Dobbelt/Tvillingrom

2 personer | Rom

De romslige rommene har en sittegruppe, minikjøleskap, kaffe- og tekoker og flerkanals- og flerspråklig TV. Alle rom har bad med dusj og er utstyrt med hårføner. Gratis toalettartikler tilbys. Noen av rommene har en sofa. Rommene har utsikt over byen.

Utflukt til Auschwitz-Birkenau

Auschwitz-Birkenau er idag åpen for publikum og holder sin plikt til å minne krigens brutalitet. Det historiske komplekset (også listet på UNESCO) besto av Auschwitz I (det administrative senteret), Auschwitz II (Birkenau, en dødsleir) og Auschwitz III (Monowitz en fungerende camp). Utflukten består av en tur til memorial museum og en guidet tur i hovedleiren, Auschwitz-Birkenau. Du vil få et gripende, men lærerikt innblikk i grusomhetene under Holocaust. Merk at det er forbudt å ta bilder inne på leiren, og en respektfull holdning er nødvendig gjennom hele besøket. Vær også oppmerksom på at din bagasje / bag bør ikke overstige en størrelse på 30x20x10 cm inne i museet (du kan la dine eiendeler være igjen på bussen).

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn fra 0 til 3 år per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-3 år bor gratis på hotellet

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er tilgjengelig for 50 PLN per dag (ca 120 NOK per dag om, betales på stedet, og er avhengig av tilgjengelighet)

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Armon Residence ligger sentralt i Kazimierz Jewish District i Krakow, bare 50 m fra Old Synagogue,

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret