Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Paradis på Madeira og Azorene i Portugal

 • Rundreise
 • 7 eller 10 netter
 • Portugal
pris fra kr 12 499
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag paradis i Portugal med 7 eller 10 netter i to 4*-hoteller, frokost hver morgen, to utflukter, fly t/r og transport.

Midt i Atlanterhavet sørvest for Portugals kyst finner du to øygrupper med paradisiske strender, frodig natur i all sin prakt og søte fiskerlandsbyer! Beundre blomsterøya Madeiras utenomjordiske skjønnhet før du reiser til "gulløya" og Madeiras naboøy Porto Santo for én dag. Etter å ha utforsket Madeira i noen dager flyr du videre til øygruppen Azorene, og på den største øya São Miguel nyter du synet av fjellandskap, nydelige strender og perlende fossefall! For et naturskjønt eventyr med besøk til hele tre paradisiske øyer er dette reisen for deg!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 eller 6 netter i Hotel Alto Lido**** (eller liknende) på Madeira
 • 3 eller 4 netter i VIP Executive Azores Hotel**** (eller liknende) på São Miguel
 • Utflukt til Porto Santo (fra Madeira)
 • Utflukt til Lagoa das Sete Cidades og Lagoa do Fogo (på São Miguel)
 • Frokost på begge hoteller (halvpensjon kan legges til)
 • Fly t/r Madeira (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Innenlandsflyvning fra Madeira (Funchal) - Ponta Delgada (São Miguel)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Gratis WiFi i begge hoteller
Rundreise til Madeira & Azorene

Disse to øygruppene ligger mellom Amerika, Afrika og Europa midt ute i Atlanterhavet. Du reiser først til den pittoreske øya Madeira for 4 eller 6 netter (avhengig av lengden på rundreisen du har valgt). På dag 2 drar du på en dagsutflukt til øya Porto Santo nord for Madeira. Deretter går turen videre til øygruppen Azorene og du overnatter på den største øya São Miguel i 3 eller 4 netter. Unn deg en ferie til et paradis for naturelskere, fotturentusiaster og deg som liker å oppdage ny mat og spennende kulturer.

På denne reisen kan du velge mellom 7 eller 10 netter. Se reiseruten under for nøyaktige detaljer.

 1. Dag 1 - 3: Blomsterrike Madeira

  Velkommen til den fargerike blomsterøya Madeira! De frodige hagene og fjelltoppene blander seg her elegant med laurbærtrærne og blomstene i det naturskjønne landskapet og møter det klare blå havet som slår mot klippene ved kysten. Etter ankomst til Madeira blir du hentet på flyplassen og tatt med til hotellet.

  På dag 2 er det på tide med en utflukt til den vakre øya Porto Santo, som med sin 9 kilometer lange sandstrand og den gylne vegetasjonen kalles Ilha Dourada eller "gulløya" på norsk. Du besøker øyas sørligste punkt Ponta da Calheta, en deilig strand hvor også de lokale benytter seg av den varme solen. Beundre også utsikten fra Miradouro da Portela og lær samtidig om øyas kultur og historie.

  Vel tilbake på Madeira er det mer enn nok å oppleve! Besøk Mercado dos Lavradores, et stort marked i sentrum av Funchal, for å smake de lokale spesialitetene. Tips: lei en bil for dagen og utforsk øya. Madeira er kun 57 km lang, så her utforsker du lett alle severdigheter på én dag. Besøk de botaniske hagene og ta lunsjen i fiskerlandsbyen Câmara de Lobos. Besøk den spesielle landsbyen og lær mer om stedets grotter og vulkanske historie på informasjonssenteret. Sist drar du til øyas østligste punkt ved fiskerlandsbyen Canical) for en vakker utsikt ved kysten.

  På dag 4 flyr du til de paradisiske Azorene! Har du bestilt reisen på 10 netter? Da blir du en ekstra natt på Madeira og flyr på dag 5 til São Miguel.

  Façade

  Hotel Alto Lido

  • Hotel
  • Funchal, Portugal
  Façade

  Dette 4-stjerners hotellet ligger i Funchal, ca. 3 km fra bysentrumet. Hotellet har to restauranter, et innendørs og utendørs svømmebasseng, en bar, et bibliotek, en sauna og et treningsstudio. Frokost får du servert hver morgen. Standardrommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, et bad med dusj og/eller badekar, hårføner og toalettartikler, en flatskjerm-TV, et kjøleskap, en safe, aircondition og en balkong.

  Les mer
 2. Dag 4 - 6: Schitterend São Miguel (Azoren)

  Etter en flytur på ca. 2 timer kommer du til São Miguel, Azorenes største øy. Øygruppene består av totalt 17 øyer hvorav 9 er bebodd. På øya venter billedskjønne landskap, spesielt på den andre dagens utflukt. Du blir hentet ved hotellet og besøker øyas mest imponerende severdigheter. Deretter besøker du blant annet den magiske vulkaninnsjøen Lagoa das Sete Cidades, som egentlig består av en grønn og en blå innsjø. Du stopper ved forskjellige utsiktpunkter, så du kan ta praktfulle bilder med vakre blomster som bakgrunn. Etter alle inntrykkene er en lunsj i en lokal restaurant mer enn velkommen. Deretter er det på tide med den neste kraterinnsjøen: Lagoa do Fogo. Etter å ha beundret utsikten kan du nyte det forfriskende fossefallet og bade i Caldeira Velha. Ifølge en legende vil du etter et bad her se 10 år yngre ut. São Miguel er også et paradis for fotturer! Ta på deg gode sko og oppdag hvor fantastisk det er å utforske dette spektakulære landskapet. Du kan også bestille en utflukt for å se hvaler, besøke de varme kildene i Furnas eller leie en kano i Vila Franca og padle til Ilha da Vila Franca, en liten øy med fortrollenede natur.

  På dag 7 forlater du Såo Miguel og flyr tilbake til Madeira. Har du bestilt reisen med 10 netter? Da bor du en ekstra natt i Ponta Delgada og flyr tilbake til blomsterøya på dag 9.

  Facade

  Hotel VIP Executive Azores

  • Hotel
  • Ponta Delgada, Portugal
  Facade

  Dette 4-stjerners hotellet ligger ca. 1,5 km fra Ponta Delgadas sentrum, på São Miguel Island. Hotellet har en restaurant, et svømmebasseng, bar, treningsstudio og en grillrestaurant i toppetasjen. Frokosten er tilgjengelig hver morgen! I standardrommene har du 1 dobbeltseng eller 2 enkle senger, bad med dusj og/eller bad, toalett, hårføner, toalett, TV, safe, minibar og aircondition.

  Les mer
 3. Dag 7 & 8: Tilbake til Madeira

  Din reise er snart kommet til en slutt! Nyt det deilige været en siste gang, den majestetiske naturen og lokale delikatesser før du på dag 8 reiser tilbake til Norge.

  Har du bestilt 10 netter? Da reiser du tilbake Norge på dag 11. Riktignok med et kamera fullt av skrytebilder til å vise til familie og venner!

  Façade

  Hotel Alto Lido

  • Hotel
  • Funchal, Portugal
  Façade

  Dette 4-stjerners hotellet ligger i Funchal, ca. 3 km fra bysentrumet. Hotellet har to restauranter, et innendørs og utendørs svømmebasseng, en bar, et bibliotek, en sauna og et treningsstudio. Frokost får du servert hver morgen. Standardrommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, et bad med dusj og/eller badekar, hårføner og toalettartikler, en flatskjerm-TV, et kjøleskap, en safe, aircondition og en balkong.

  Les mer
Utflukter, innenlandse flyvninger og transport

På begge dagene med utflukter blir du hentet tidlig på hotellet, og transport disse dagene er inkludert. Rundt en uke før du reiser mottar kuponger for hotellet og utfluktene. Vår samarbeidspartner sender deg også kuponger for innenlands flyvninger og annen transport.

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Innsjekking

Hotel Alto Lido: mellom 14:00 og kl. 00:00
VIP Executive Azores Hotel: fra kl. 14:00

Utsjekking

Hotel Alto Lido: til kl. 12:00
VIP Executive Azores Hotel: til kl. 12:00

Hotellene

Dersom hotellene er fullbooket vil du bo på et hotell av samme standard. Du får vite hvilke hoteller du skal bo på med reisedokumentene.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellene.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis. I Hotel Alto Lido er det kun tilgjengelig i fellesområdene.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret