Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Paradis på Madeira og Azorene i Portugal

 • Rundreise
 • Portugal
pris fra kr 12 499
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag paradis i Portugal med 7 eller 10 netter i to 4*-hoteller, frokost hver morgen, to utflukter, fly t/r og transport.

Midt i Atlanterhavet sørvest for Portugals kyst finner du to øygrupper med paradisiske strender, frodig natur i all sin prakt og søte fiskerlandsbyer! Beundre blomsterøya Madeiras utenomjordiske skjønnhet før du reiser til "gulløya" og Madeiras naboøy Porto Santo for én dag. Etter å ha utforsket Madeira i noen dager flyr du videre til øygruppen Azorene, og på den største øya São Miguel nyter du synet av fjellandskap, nydelige strender og perlende fossefall! For et naturskjønt eventyr med besøk til hele tre paradisiske øyer er dette reisen for deg!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 eller 6 netter i Hotel Alto Lido**** (eller liknende) på Madeira
 • 3 eller 4 netter i VIP Executive Azores Hotel**** (eller liknende) på São Miguel
 • Utflukt til Porto Santo (fra Madeira)
 • Utflukt til Lagoa das Sete Cidades og Lagoa do Fogo (på São Miguel)
 • Frokost på begge hoteller (halvpensjon kan legges til)
 • Fly t/r Madeira (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Innenlandsflyvning fra Madeira (Funchal) - Ponta Delgada (São Miguel)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Gratis WiFi i begge hoteller
Rundreise til Madeira & Azorene

Disse to øygruppene ligger mellom Amerika, Afrika og Europa midt ute i Atlanterhavet. Du reiser først til den pittoreske øya Madeira for 4 eller 6 netter (avhengig av lengden på rundreisen du har valgt). På dag 2 drar du på en dagsutflukt til øya Porto Santo nord for Madeira. Deretter går turen videre til øygruppen Azorene og du overnatter på den største øya São Miguel i 3 eller 4 netter. Unn deg en ferie til et paradis for naturelskere, fotturentusiaster og deg som liker å oppdage ny mat og spennende kulturer.

På denne reisen kan du velge mellom 7 eller 10 netter. Se reiseruten under for nøyaktige detaljer.

Reiserute

Dag 1 - 3: Blomsterrike Madeira

Velkommen til den fargerike blomsterøya Madeira! De frodige hagene og fjelltoppene blander seg her elegant med laurbærtrærne og blomstene i det naturskjønne landskapet og møter det klare blå havet som slår mot klippene ved kysten. Etter ankomst til Madeira blir du hentet på flyplassen og tatt me… Les mer

Hotel Alto Lido

Dag 4 - 6: Schitterend São Miguel (Azoren)

Etter en flytur på ca. 2 timer kommer du til São Miguel, Azorenes største øy. Øygruppene består av totalt 17 øyer hvorav 9 er bebodd. På øya venter billedskjønne landskap, spesielt på den andre dagens utflukt. Du blir hentet ved hotellet og besøker øyas mest imponerende severdigheter. Deretter b… Les mer

Hotel VIP Executive Azores

Dag 7 & 8: Tilbake til Madeira

Din reise er snart kommet til en slutt! Nyt det deilige været en siste gang, den majestetiske naturen og lokale delikatesser før du på dag 8 reiser tilbake til Norge.

Har du bestilt 10 netter? Da reiser du tilbake Norge på dag 11. Riktignok med et kamera fullt av skrytebilder til å vise… Les mer

Hotel Alto Lido
Utflukter, innenlandse flyvninger og transport

På begge dagene med utflukter blir du hentet tidlig på hotellet, og transport disse dagene er inkludert. Rundt en uke før du reiser mottar kuponger for hotellet og utfluktene. Vår samarbeidspartner sender deg også kuponger for innenlands flyvninger og annen transport.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Innsjekking

Hotel Alto Lido: mellom 14:00 og kl. 00:00
VIP Executive Azores Hotel: fra kl. 14:00

Utsjekking

Hotel Alto Lido: til kl. 12:00
VIP Executive Azores Hotel: til kl. 12:00

Hotellene

Dersom hotellene er fullbooket vil du bo på et hotell av samme standard. Du får vite hvilke hoteller du skal bo på med reisedokumentene.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellene.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis. I Hotel Alto Lido er det kun tilgjengelig i fellesområdene.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret