Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Aktivitet inkludert

Magisk bytur i Barcelona med rabattkort

 • Storbyferie
 • 4 eller 5 netter
 • Barcelona
pris fra kr 4 049
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Katalansk og kunstnerisk stemning i Barcelona: 3, 4 eller 5 netter på Amrey Sant Pau Hotel inkl. frokost, transport og fly t/r!

Bli med på en henrivende storbyreise i en av verdens absolutte storbyfavoritter! Barcelona er den beste kombinasjonen av by, strand, kultur og historie, og i dette tilbudet får du også et rabattkort til mange av byens restauranter, muséer og parker så du får mer for pengene. I tillegg er hotellet ditt i gangavstand til noen av metropolens flotteste severdigheter. La deg rive med av atmosfæren i de livlige gatene, beundre den fortryllende arkitekturen og tilbring timesvis i spennende muséer!

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4 eller 5 netter på Amrey Sant Pau Hotel
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Barcelona (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Rabattkort for enkelte severdigheter, restauranter og butikker
 • Transport t/r mellom flyplassen og hotellet
På oppdagelsesferd i Barcelona

Barcelona byr på mange perler- fra Gaudí til matmarkeder, og fra strand til tapasbarer - byen har alt! Det er lett å ta seg rundt mellom de ulike bydelene med metro, og det kan være verdt å besøke flere av byens områder. Du kan gå langs Ramblas eller nyte havbrisen på stranden. Vandre rundt blant de smale gatene i El Born og det gotiske kvartalet, og utforsk byens skatter. Nær hotellet ditt ligger bydelen Gràcia som er en av de noe mindre turistiske områdene i Barcelona. Det er en stor bydel med mange vakre bygninger, fargeglade hus, interessante butikker og utsøkte restauranter.

Amrey Sant Pau

 • Hotel
 • Barcelona, Spania
Hotel Amrey Sant Pau

Dette hotellet ligger nær både severdigheter og offentlig kommunikasjon som lett tar deg rundt i Barcelona. På andre siden av gaten ligger Hospital de la Santa Creu, et sykehus som ble oppført på 1400-tallet og nå er med på UNESCO's verdensarvliste, og et hus bort ligger den koselige, lilla parken Jardins de Can Miralletes. I gangavstand finner du dessuten La Sagrada Familia såvel som de gule og blå metrolinjene. På Amrey Sant Pau har visse rom utsikt over den ikoniske Hospital de la Santa Creu, og hotellet har egen café og restaurant, der også frokostbuffé serveres. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Les mer
Hotel Amrey Sant Pau

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Dobbelrommet er innredet med en dobbeltseng eller to enkelsenger. Fasiliteter inkluderer TV, aircondition samt et privat bad med hårføner.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Om ditt inkluderte rabattkortet

Rabattkortet ditt er gyldig i 48 timer, rabattkortet gir deg rabatt til severdigheter som Casa Mila (La Pedrera), Barcelona Zoo og Camp Nou. Få rabatt på restauranter og nyt rabatterte priser på flamenco show og sightseeingturer. Du har også ubegrenset tilgang til hovedstadens offentlige transport. Hent ditt rabattkort fra en av byens hentesteder inkludert flyplassen i Barcelona.

Høydepunkter: Casa Mila (La Pedrera), Barcelona Zoo, Camp Nou, og en rekke rabatter på bil og sykkelleie såvel som restauranter, butikker og show er også inkludert, Casa Batlló, La Sagrada Familia og Gaudi senteret.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt (€0.72 per person per natt i Barcelona)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 12:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn 0-2 år per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
Barn 2-17 år regnes som voksne

Internett

Gratis WiFi

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Hotellet ligger i nord-Barcelona, kun et kvarters gange fra severdighetene La Sagrada Familia og cirka 20 min med metroen til bykjernen og Plaça de Catalunya. Transport fra flyplassen er inkludert i tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret