Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Nyt Manhattan fra takterrassen i SoHo

 • Storbyferie
 • 4, 5, 6, 7 eller 8 netter
 • New York
pris fra kr 5 229
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Lev storbydrømmen i New York! Bo 3-8 netter på stilfulle Arlo Hotel i SoHo. Reisen inkluderer fly t/r.

Dronningen over alle storbyer inviterer til et storslått opphold, du skal nemlig til New York! Her bor du midt i det kunsteriske smørøye med en spektakulær utsikt over det hele! Start dagen med en gratis yogatime på takterrassen, nyt så en fabelaktig frokostbagel i gatene av SoHo og deretter kast deg ut i eventyr på Manhattan. Gled deg til en fullpakket og minnerik storbyopplevelse i verdens beste storby!

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4, 5, 6, 7 eller 8 netter i queen- eller kingrom på Arlo Hotel SoHo
 • Fly t/r New York (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Gratis Yogakurs på takterassen
 • Gratis tilgang til Dog Pound Gym
 • Sykkelutleie (avhengig av tilgjengelighet
New York, New York

En ukjent verden, men allikevel så kjent! Fra Sex and the City til Seinfeld, oppdag byen som har gitt oss de mest ikoniske TV-seriene. Nyt den fantastiske Frihetsgudinnen og ta heisen opp den praktfulle Empire State bygningen. Beveg deg fra cosmopolske cocktails til smakfulle breakfastbagels. Spaser over Brooklyn Bridge, syng med på Broadway og unn deg en piknik i Central Park: denne magiske metropolen vil sjarmere deg i senk!

Arlo Soho

 • Hotel
 • New York, USA
Living room

Dette favoritthotellet har ikke bare en fantastisk beliggenhet i trendye SoHo, hotellet kombinerer det beste av komfort og design. Den flotte, planterike, takterassen gir i tillegg en spektakulær utsikt over Manhatten og Hudson River. På hotelltaket, i hjertet av New York, kan du også nyte
gratis yoga klasser, en elegant cocktailbar, og en flott restaurant. Hotellet har et koselig bibliotek, komfortable salonger, treningstimer og mulighet for å leie sykler.

 • +5
Les mer
Queen room

Dronningrom med hageutsikt

Disse koselige, lyse rommene på 14m2 med utsikt over hotellets gårdsplass, har en queen size seng, en garderobe, et lite skrivebord og eget bad med dusj regndusj og hårføner. Rommet er utstyrt med en USB-holder, et lite kjøleskap, safe, TV og minibar er også tilgjengelig!

King Courtyard room

Kongerom med hageutsikt

Komfort, design og utsikt over gårdsplassen til hotellet: Dette er det som venter deg i dette rommet på 14 m2 med en king size-seng og sovealkove, et lite bord og en garderobe og bad privat bad med regndusj og hårføner. Rommet tilbyr et stort vindu, usb-holder, et mini kjøleskap, safe og en TV.

New York Tips

Byen som har noe for absolutt alle:

 • For den som elsker mat: Chelsea Market er det største matmarkedet i verden. Her finner du alt fra sjømat til brødmat, og fra kaker til krydder. Nyt en hel verden med internasjonale retter, spennende gatemat, og kreative drinker.
 • Føler du en stor kjærlighet for bøker? Besøk det imponerende Public Library of New York, som ligger i en majestetisk og historisk bygning fra 1895. Det unike biblioteket er hjem til millioner av bøker, i tillegg til at det tilbyr flotte utstillinger og fabelaktige forestillinger.
 • For deg som elsker shopping, du har virkelig kommet til et paradis. Nyt den autentiske shopping-opplevelsen i SoHo, som er akkurat der hotellet ditt ligger. Området "SoHo" har fått navnet sitt på grunn av at det ligger "sør for Houston". Med grenser som går fra Canal Street til sørsiden, fra Lafayette Street til østsiden, Sixth Avenue til vestsiden og fra Houston Street til nord: alle gater er dekket med varierte butikker som inneholder alt fra motenavn som Chanel til spennende bruktbutikker og små trendperler. SoHos flotte arkitektur tar i tillegg shopping-opplevelsen til et enda høyere nivå.
 • Musikk-elskere kan glede seg til en unik opplevelse! Lev deg inn i New Yorks utrolige musikkscene med steder som Music Hall of Williamsburg, Beacon Theatre og Blue Note.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.
Personer under 18 år kan ikke overnatte på dette hotellet.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis

Parkering

Tilgjengelig mot en avgift på $ 25 per dag
Stengt mellom 23:00 og 7:00

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Visum- og passinformasjon

Merk at du må fylle inn et ESTA-skjema for å besøke USA. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter avreisedato fra USA. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://norway.usembassy.gov/esta.html

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til USA. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Beliggenhet

Hotellet ligger i trendye Soho

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret