• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Rundreise i Marokkos kongelige byer

 • Rundreise
 • 7 netter
 • Marokko
pris fra kr 6 279
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 10 ganger

Opplev Marokkos juveler: de kongelige byene Marrakech, Casablanca og Fez på 7 netter med frokost, guidede byturer, transport og fly t/r.

Velkommen til magiske Marokko der eksotiske dufter, fargerik arkitektur og et dramatisk landskap tar deg så nærme historien om tusen og en natt du kan komme. Opplev de imponerende kongebyene Marrakech, Fez, Meknes og Rabat og den mer moderne kystbyen Casablanca. Et vakkert sted følger det neste - du har en uforglemmelig reise foran deg!

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt på Palais Blanc (eller liknende) i Marrakech
 • 1 natt på Atlas Almohades (eller liknende) i Casablanca
 • 2 netter på Riad Lalla Zoubida (eller liknende) i Fez
 • 3 netter på Riad Aliya (eller liknende) i Marrakech
 • Daglig frokost
 • 1 flaske vann per person per dag
 • Fly t/r Marrakech (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Samtlig transport på stedet
 • Byomvisning med guide i Marrakech, Casablanca & Fez
Ytterligere tilvalg
 • Tur i luftballong
 • Kulinarisk opplevelse på Riad Kniza Restaurant 5 retter med transport
 • Besøk til den botaniske hagen med guide med inngangspenger
 • Utflukt til Ouzoud fossefallene
 • Kamelridning
Solnedgangens land

Fordyp deg i et unikt, fargesterkt land og oppdag hva Marokko har å tilby i majestetiske Marrakech. La deg inspireres av landets mangfold med livlige markeder i Marrakech, fantastisk arkitektur i Meknes og unn deg også den kongelige familien i Rabat et besøk. Din engelsktalende guide kommer til å henge med deg på alle utflukter og fortell marokkanske hemmeligheter på veien. Se solen smyge ned over horisonten i vest. En uforglemmlig reise venter!

Reiserute

Natt 1: Marrakech

Velkommen til det enorme kontinentet Afrikas nordvestlige hjørne. Rett etter at du har steget av flyet og kommet til hotellet med transport, omfavnes du av Marokkos nærmest magiske atmosfære. Din guide har alle nødvendige billetter og informasjon, og du kan bruker ettermiddagen eller kvelden til… Les mer

Palais Blanc Riad  eller lignende

Natt 2: Casablanca

Casablanca er landets største by og kombinerer moderne og tradisjonell marokkansk livsstil. På reisens andre dag begir du deg ut i byen som er blitt gjort udødelig takket være filmen med samme navn. Din guide viser deg de største attraksjonene og introduserer deg til hemmeligheter i byen. Du kom… Les mer

Atlas Almohades Casablanca  eller lignende

Natt 3 & 4: Rabat, Meknes & Fes

Deretter venter ytterligere tre av landets imponerende juveler: de keiserlige byene Rabat, Meknes og Fez. Ditt første stopp blir i hovedstaden Rabat, som også kalles "den hvite byen". Gå ikke glipp av Mechouar, Kasbah av Oudayas, mauseoleet til Mohammed V og Hassans tårn. Deretter går… Les mer

Riad Lalla Zoubida  eller lignende

Natt 5 - 7: Marrakech

Dag 5 reiser du fra Fez til Marrakech, en tur som tar ca. 6 til 7 timer. På veien til Marrakech passerer du de imponerende Atlasfjellene og vel tilbake i Marrakech kan du slappe av. Du vil sikkert nyte et glass typisk marokkansk te med fersk mint og kanskje også slappe av litt i et hammam.

Les mer
Riad Aliya  eller lignende
Ekstra utflukter som tilvalg

Disse utfluktene legger du til ved bestilling:

 • Luftballong og kamel (hele dagen inkludert frokost og transport.) Når du står på bakken er Marrakech en perle, men en omvisning fra luften er helt unik. Se folkemengdene i labyrinten under deg og nyt den fantastiske utsikten over Atlasfjellene. Etter den vakre turen nyter du en fersk Berber frokost (brød, frukt, pannekaker og myntete). Etter at føttene dine har landet på bakken, vil du bli tatt med til ørkenen på en kamel og opplever hvordan lokalbefolkningen kjører gjennom ørkenen.
 • Dagstur til Ouzoud vannfallene (Hele dag inkl. transport): reis bort fra varmen i byen og gjør en dagstur til disse 110 meter høye fossefallene.
 • Besøk til den botaniske hagen med guide inkludert inngangspenger. Turen kan kun bookes av minimum 2 personer.
 • 1-times kameltur går enten 10 eller 17 hver dag.
 • Kulinær opplevelse med en 5-retters middag inkludert på Restaurant Riad Kniza. Er tilgjengelig hver dag kl.19.30. Transport er inkludert.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt på 2,50 € per person per natt
 • Tips til guide/sjåfør
 • Eventuelle inngangsavgifter på stedet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Det er ikke mulig å bestille reise for kun 1 person.

Romkapasitet

Min 2 personer - maks 3 personer

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-3 år bor gratis på hotellet
Barn 4-12 år får 50% rabatt på hotellet
Barn 12-17 år regnes som voksne

Internett

Gratis Wi-Fi på hotellene.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Visum- og passinformasjon

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Marokko.

Helse- og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Transport

All transport mellom stedene er privat og kun for TravelBird-reisende. Flyplasstransport er delt med andre.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret