Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert
 • Aktivitet inkludert

Drømmereise i Provence & Côte d'Azur

Rundreise 6 netter Frankrike

per person fra kr 4 629
basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Sør Frankrikes skjønnhet venter! Unn deg en ferie med 6 netter i Nice, Aix-en-Provence og Avignon inkl. frokost hver morgen, besøk på vinmuseum, leiebil under hele oppholdet og fly t/r fra Tromsø, Ålesund, Kristiansand, Molde, Trondheim, Sandefjord Torp, Harstad/Narvik, Oslo Gardermoen, Bodø, Bergen eller Haugesund. Pris p.p. i rom for 2.

Fra azurlått hav i Nice til lilla lavendelmarker i Provence og grønne vingårder i Rhône, opplev fargene av Sør Frankrike. På denne nydelige rundreisen, som starter ved den franske rivieraen nyter du det sørfranske landskapet som forandrer seg fra landsby til landsby. Fra byliv til bonderomantikk, bli kjent med Frankrikes fantastiske vin- og matkultur, historiske skjønnheter, praktfulle landskaper og idylliske landsbyer.

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter i Hotel Apogia Nice (første og siste natten)
 • 2 netter på Hotel de l'Arbois Aix-en-Provence inkl. besøk til Roy René sin godtebutikk, en boks med calisson d'Aix (godteri) på rommet, velkomstdrink og tilgang til velvære.
 • 2 netter på Hotel Terre de Provence i Le Pontet-Avignon inkl. besøk til vinmuseet Maison Brotte med engelsk audioguide
 • Frokost hver morgen
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Fly t/r fra Tromsø, Ålesund, Kristiansand, Molde, Trondheim, Sandefjord Torp, Harstad/Narvik, Oslo Gardermoen, Bodø, Bergen eller Haugesund
Rundreise i Sør-Frankike

Føl deg fri som en fugl mens du suser forbi vakre landskap og historiske landsbyer i denne fantastiske bilferien som tar deg gjennom Sør-Frankrikes beste landsbyer og landskap. Reisen er fordelt over 6 netter og starter i Nice hvor du vil nyte din første natt, deretter reiser du videre til Aix-en-Provence hvor du overnatter 2 netter, de 2 neste nettene bor du i vakre Avignon før du kjører tilbake til Nice, hvor du vil tilbringer din siste natt. Les videre for å lære mer om reisen.

 1. Dag 1: Den glitrende franske riviera og Nice

  I dag lander du på sør-fransk jord. På flyplassen kan du allerede plukke opp leiebilen og starte ruten mot enestående Nice. Her vil du bli møtt av fransk eleganse og italiensk sjarm. Hotellet ditt ligger nærme den berømte strandpromenaden, så fra du sjekker inn, kan du allerede nyte det herlige middelhavslivet i Nice. Kjenn den gode følelsen, mens du spaserer blant vakre bygninger, trivelige gater og koselige kafeer. Nyt en klassisk café au lait eller en smakfull Salade Niçoise på livlige Place Rossetti i hjertet av gamlebyen, og kanskje ta en tur til Palais Lascaris og den flotte kirken Saint-Jacques-le-Majeur.

  Under avslappende byvandring, kan du også stikke innom Saleya, det berømte frukt- og grønnsaksmarkedet som har blitt en av Nice mest ikoniske markeder. Sørg for å smake på byens spesialitet "socca", som er en slags pannekake av kikertmel og olivenolje, og byens fremste gastronomiske symbol. Nyt utsikten av det glitrende havet ved strandpromenaden, og trekk inn den friske sjøluften. Mens du spaserer i Nice, vil du lære at bak hvert eneste hjørne finnes det noe nytt, vakkert og spennende å oppdage.

  Nice -> Hôtel Apogia Nice 8.9 km

  Hotel

  Hotel Apogia Nice

  Hotel Nice, Frankrike

  Hotellet ligger kun en kort spasertur unna den berømte strandpromenaden Promenade des Anglais og gamlebyen. Ved hotellet finner du en restaurant, en bar og en salong hvor du kan slappe av i pene omgivelser. Hver morgen får du servert frokost i hotellets frokostsal og skulle du trenge noe fra resepsjonen har hotellet en døgnåpen resepsjon.

  • +1
  Les mer
 2. Dag 2 & 3: Elegante Aix-en-Provence

  I dag setter du kurs mot Provence sitt gylne hjerte, Aix-en-Provence. I denne trivelige kulturperlen vil du møte elegante boulevarder, flotte torg, livlige markeder, og blomstrende gater kantet med historiske hus og villaer fra 16 og 1700-tallet.
  Byen utales som bokstaven X og utstråler klasse: en blanding av Paris-chic, løvfylte avenyer og barokke steinfontener utgjør bybildet. Nyt en espresso og croissant på en av de koselige fortauskafeene, før du legger ut på byens vakre eventyr. Tilbring kveldene i byens stemningsfulle gågater i gamlebyen, fortap deg i Aix-en-Provence utsøkte kjøkken og unike antikkmarkeder. Under oppholdet ditt her, kan du delta i et søtt og hyggelig besøk til den gammeldagse godteributikken Roy René, og få med deg en søt boks med calisson hjem på rommet. Gå ikke glipp av et besøk til Granet Museum, som er beryktet til å være Frankrikes fineste museum.
  Føler du for en aldri så liten dagsutflukt? På veien fra Nice til Aix-en-Provence kan du kjøre innom historiske og anerkjente Marseille.

  Hôtel Apogia Nice -> Hôtel de l'Arbois | Aix en Provence 185.8 km

  pool

  Hôtel de l'Arbois | Aix en Provence

  Hotel Aix-en-Provence, Frankrike

  Hôtel de l'Arbois ligger en 5-minutters kjøretur fra TGV togstasjon. Det elegante hotellet tilbyr både badstue og et treningssenter. De klimatiserte rommene har moderne design, og alle er utstyrt med satellittkanaler på flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Restaurant de l'Arbois serverer en frokostbuffé hver dag, i tillegg til tradisjonell fransk mat. Gjester kan nyte måltidet i spisesalen eller under parasollene på solterassen. Gjester kan også nyte en drink i hotellets bar, og hotellet har en døgnåpen resepsjonstjeneste. Romservice er også tilgjengelig døgnet rundt ved bestilling i resepsjonen. Gratis privat parkering tilbys.

  • +9
  Les mer
 3. Dag 4 & 5: Idylliske Avignon & besøk på vinmuseum

  Idag går reisen videre til Avignon, et glansbilde som ligger langs bredden av Rhône. Dette historiske distriktet var senteret av det romerske riket fra 1309 til 1377, og Avignon var selve setet til de katolske pavene. Byen ble holdt under pavelig regjering helt til det ble en del av Frankrike i 1791. Den rike arven kan ses i det massive Palais des Papes (Paveis Palace) i sentrum, som er omgitt av mektige, middelalderske steinmurer. Unn deg litt ekstra tid til å utforske det imponerende, pavelige palasset. Nyt kveldens romantiske atmosfære og spaser lang brosteinsbelagte gatene i sentrum, som til slutt ender opp ved den berømte middelalderbroen Pont Saint-Benezet, også kjent som Pont d'Avignon.

  Når du er i Avignon, befinner du deg ved porten til vingårdene i Cotes du Rhone! Intet mindre enn de utsøkte Chateauneuf-du-Pape vinene blir produsert i her. Frodige Rhône har over 2000 års erfaring i vinproduksjon, og det var det romerske riket som installerte vingårdene i noen av dalens vakreste områder. Regionen har også den mest varierte jorden i Frankrike, og perfekte værforhold til å dyrke de himmelske druene. Du vil selvfølgelig få en smak av de edle dråpene under besøket ditt til det fantastiske vinmuseet Maison Brotte, som er inkludert i tilbudet.

  I de siste fire generasjonene har Maison Brotte vist besøkende historien om Chateauneuf-du-Pape. Maison Brotte vingårdene strekker seg over hele 60 hektar som består av Domaine Barville Château de Bord, Domaine Grosset og Domaine de l'Aube. Under besøket vil du få en omvisning av en audioguide, og deretter kan du glede deg til smakingen av tre Chateauneuf-du-Pape viner.

  Hôtel de l'Arbois | Aix en Provence -> Hôtel Terre de Provence 85.0 km

  Hotel

  Hôtel Terre de Provence, Le Pontet- Avignon

  Hotel Le Pontet, Frankrike

  Dette hotellet i Avignon område ligger 1 km fra Aushopping Avignon Nord kjøpesenter og 7 km fra Palais des Papes. Hotellets funksjonelle rom har gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og skrivebord.
  Hotellets fasiliteter inkluderer en uformell restaurant med bar, pluss et oppvarmet innendørsbasseng og et treningsrom. Gratis parkering tilbys ved hotellet.

  • +7
  Les mer
 4. Dag 6: Tillbake til Nice

  Etter noen opplevelserike dager i Avignon, fortsetter ferden din tilbake til solbyen Nice, den uoffisielle hovedstaden av Côte d’Azur. Føler du for å ta enda en kort dagstur på veien, kan du kjøre til Monaco, som er bare 30 km fra Nice. Når du ankommer Nice, kan du bruke den siste dagen og kvelden til å utforske byens enestående markeder, praktfulle arkitektur og rett og slett bare puste inn de vakre tilværelsene i rivieraens edelsten.

  For nydelig kulinarisk opplevelse anbefaler vi et middagsbesøk til restauranten Jan, som er basert på et moderne fransk kjøkken i elegante omgivelser. Vi anbefaler også et en tur til Parc du Château, som du vil finne på den østlige delen av gamlebyen. Historiske Parc du Château tilbyr den beste utsikten over Nice røde hustak og smellvakre kystlinje.

  Neste dag, etter frokost, kan du droppe av leiebilen på flyplassen, og med en sjel styrtrik på de vakreste sør-franske opplevelser, setter du kursen mot Norge.

  Hôtel Terre de Provence -> Hôtel Apogia Nice 255.9 km

  Hotel

  Hotel Apogia Nice

  Hotel Nice, Frankrike

  Hotellet ligger kun en kort spasertur unna den berømte strandpromenaden Promenade des Anglais og gamlebyen. Ved hotellet finner du en restaurant, en bar og en salong hvor du kan slappe av i pene omgivelser. Hver morgen får du servert frokost i hotellets frokostsal og skulle du trenge noe fra resepsjonen har hotellet en døgnåpen resepsjon.

  • +1
  Les mer
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Parkeringsavgifter på Hotel Apogia i Nice (25€ per natt som betales på stedet) Hotel de l'Arbois Aix-en-Provence og Hotel Terre de Provence tilbyr gratis parkering.
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering koster 25 € per natt på Hotel Apogia i Nice
Gratis parkering på Hotel de l'Arbois i Aix-en-Provence og på Hotel Terre de Provence i Le Pontet-Avignon

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.