Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Ferie på Costa del Sol med leiebil!

 • Solreiser
 • 5 eller 7 netter
pris fra kr 3 139
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bo i din helt egen leilighet på solrike Costa del Sol: 7 eller 14 netter på Colina del Paraiso med frokost. Inkl. leiebil og fly t/r!

Gruer du deg til en mørk høst og vinter i Norge? Vell, røm fra det norske været og bli med til et sprudlende og solrikt paradis! Oppdag Costa del Sol i Sør Spania. Her varmer solen og et innbydende vann glitrer, mens friske palmer står høyt langs strandpromenaden. Kanskje les en bok, mens du sipper en kald drink på terrassen din eller nyt de livlige gatene som yrer av trivelige cafeer og fargerike markeder.

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter i 2-roms eller 3-roms leilighet på Colina del Paraiso****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r til (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil under hele oppholdet
El Paraiso og Costa del Sol

El Paraiso, som navnet antyder, minner om et sant paradis. Her skinner solen hele året, klimaet er mildt og strendene er fantastiske. Hver lørdag arrangerer byen sine lokale markeder, og hvis du liker å spille golf, kan du glede deg over at El Paraiso er kjent for sine mange flotte golfbaner. Ønsker du deg litt villere natur kan du besøke Costa Del Sols vakre skoger, fjell og ville olivenlunder. Hvis du liker historie finnes det utallige severdigheter som for eksempel den anerkjente Puente Nuevo Bridge i Ronda eller ta en tur i de idylliske gatene av gamlebyen i Estepona.

Colina del Paraiso

 • Leilighet
 • Málaga, Spania
Hotel

Dette flotte 4-stjernede hotellet er utstyrt med fitnessenter, 3 utendørs bassenger og tennisbaner, samt et lekeområde for barn. Hotellet har også en bassengbar og en restaurant. Colina Del Paraiso ligger i åsene i Benahavis i det rolige området av El Paraiso Alto. Det er et perfekt utgangspunkt for å utforske alt som Costa Del Sol har å tilby. Komplekset ligger mellom San Pedro og Estepona og ca 10 minutters kjøring fra Puerto Banus.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Les mer
1-bedroom apartment

Leilighet med 1 soverom

2 personer | Leilighet

Den lyse og pene 1-roms leiligheten har stue, kjøkken og terrasse, sammen med flatskjerm, oppvaskmaskin, vaskemaskin / tørketrommel og gratis Wi-Fi. I tillegg til eget bad.

2-bedroom apartment

Leilighet med 2 soverom

4 personer | Leilighet

Den lyse og pene 3-roms leiligheten har 2 soverom, stue, kjøkken og terrasse, sammen med flatskjerm, oppvaskmaskin, vaskemaskin / tørketrommel og gratis Wi-Fi. I tillegg til eget bad.

Townhouse med 1 soverom

2 personer | Rom

Townhouse med 1 soverom hus er perfekt for to personer. Første etasje består av et kjøkken, stue og al fresco terrasse. Første etasje har også et hovedsoverom med eget bad og liten balkong. Toppetasjen tilbyr den flotte takterrassen, komplett med boblebad og solsenger, kjøleskap og en utsikt mot Afrika.

Townhouse med 2 soverom

4 personer | Rom

Townhouse med to soverom sover opp til fire personer. og har et dobbeltrom og et tomannsrom. Du finner et stort oppholdsrom i første etasje komplett med spisestue og terrasse. Det er to soverom med eget bad i første etasje. I den øverste etasjen finner du takterrassen luksuriøse fasiliteter. Du kan slappe av i badestampen, gi kroppen litt D- vitaminer eller spise under stjernene om natten. Valget er ditt.

Leilighet med 3 soverom

6 personer | Leilighet

Leiligheten med 3 soverom kan huse opptil seks personer. Det er god plass til en større gruppe, med sjenerøse rom og god balkong plass. Leilighetene er fullt utstyrt og møblert.

Townhouse med 3 soverom

6 personer | Rom

I et townhouse med tre soverom, kan det bo opptil seks personer. Huset har et stort soverom og to tomannsrom. Denne innkvarteringen er satt over tre etasjer. Det er tre spisesteder -stuens spisestue, frilufts terrassen eller takterrasse. På det store taket finner du boblebad, spisebord og stoler og solsenger. Et kjøleskap vil holde alle dine drinker kalde. Feriehimmelen!

Costa del Sol med leiebil - TravelBird tips!

 • Pueblos Blanco - De pittoreske hvite landsbyene Pueblos Blancos er en typisk andalusisk gammeldags landsby, og har blitt bevart, men lite utforsket av de fleste turister. Ta med leiebilen utforsk disse små landsbyene som tar deg tilbake til Andalucias fortid.
 • Fra bading til skibakker - Vi knytter alle sammen Costa del Sol med det glitrende Middelhavet, et lappeteppe av fantastiske sandstrender, et perfekt sted å suge opp solen og nyte det verdensberømte nattelivet. Men få turister vet er at Andalucía-regionen også tilbyr Europas sørligste skianlegg. Fra desember til begynnelsen av mai kan du oppleve å stå på ski på Costa del Sol.
 • Utforsk de fantastiske byene i nærheten: Besøk de smale, travle brosteinsbelagte gatene og den gamle arkitekturen i det jødiske kvarter av Sevilla; Den harmoniske blandingen av to tusen år med kristen og muslimsk religiøs historie i fantastiske Mezquita i Cordoba; Det verdensberømte Alhambra som ligger mot de snødekte toppene i Sierra Nevada i Granada.

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Opel Corsa, Nissan Micra, Fiat Doblo, Ford Fiesta, Ford Focus, Honda Jazz eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 16:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Minimum 1 voksne og maks 2 voksne
Maks 1 barn per rom

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Svømmebasseng
Fitness senter

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Colina Del Paraiso ligger i åsene i Benahavis i El Paraiso Alto. Det er et perfekt utgangspunkt for å utforske alt som Costa Del Sol har å tilby. Du finner det mellom San Pedro og Estepona og ca 10 minutters kjøring fra Puerto Banus.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret