Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Møt en magisk høst i Alpene & Bergamo

 • Rundreise
 • Italia
pris fra kr 3 709
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Møt en drøm av høstfarger med en 5 eller 7 netters rundreise i Alpene og Bergamo. Reisen inkluderer halvpensjon i Alpene og frokost i Bergamo, leiebil under hele oppholdet, vandringsutflukt og fly t/r fra Sandefjord Torp. Pris er p.p. i rom for 2.

Høstens vakreste rundreise tar deg til Nord-Italia. Mens sommersolen senker seg, og trærne forvandles i tusen gylne og røde toner, kan du drømme deg bort til de italienske alpene og den vidunderlige middelalderbyen Bergamo. Med egen leiebil, setter du ditt helt eget tempo, og kan bestemme din egen rute og utstikkere. La deg sjarmere av de rustikke gatene i Bergamo, og pust inn den friske luften i Alpene, mens du nyter snødekte fjelltopper, klare innsjøer og nydelige vandringsturer.

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt på Hotel Città dei Mille i Bergamo
 • 3 eller 4 netter på Hotel Bacher i Riva di Tures
 • 1 eller 2 netter på Città dei Mille i Bergamo
 • Fly t/r fra Sandefjord Torp til Bergamo
 • Halvpensjon og vandringsutflukt i Riva Tures
 • Tilgang på Spa og velvære på Hotel Bacher
 • Velkomstdrink og 1 flaske vin ved avreise på Hotel Bacher
 • Frokost i Bergamo
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Gratis parkering
En nord-italiensk reise

Du flyr til vakre Bergamo, hvor du kan plukke opp leiebilen allerede på flyplassen og kjøre til ditt første hotell. Du overnatter i middelalderbyen en natt, før du kjører videre mot fjellparadiset. Du kan velge å tilbringe 2 eller 3 magiske netter i Alpene. Du avslutter reisen tilbake i Bergamo, hvor du vil overnatte 1 eller 2 netter alt ett hvilken reise du velger (5 eller 7 netter). Les videre for å lære mer:

Reiserute

Natt 1: Første møte med Bergamo

Velkommen til vakre Bergamo. Byen hvor middelaldersk, barokk og renessanse arkitektur møtes. Kun i de siste årene har turister fått øynene opp for Bergamos skjønnhet, noe som gjør at byen har beholdt sin autentisitet og enorme sjarm. Den nord-italienske perlen yrer av spennende museer. Er du int… Les mer

Hotel Città dei Mille

Natt 2 - 5: Alpe-idyll

Praktfull natur av friske innsjøer, skogkledde fjell og snødekte topper venter deg i i Sør-Tyrol. Du har kommet til det Alpine naturparadiset i Nord-Italia. Kjenn at både kropp og sjel blir fylt med harmoni, ny energi og ren glede, mens du spaserer i Alpenes vakre landskap. Gled deg også til å b… Les mer

Hotel Bacher

Natt 6 & 7: Bergamo kaller igjen

Det er på tide å tilbringe enda noen dager i fantastiske Bergamo. Benytt anledningen til å gjøre at du ikke har hatt tid til å gjøre i første omgang. La deg forføre av den gamle bymuren, Cinta muraria di Bergamo, som ble bygget av venetianerne på 1600-tallet, og står like sterkt i dag. Herfra ka… Les mer

Hotel Città dei Mille
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt (betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotell og leiebil.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt voksne:
Barn 0-3 år bor gratis på hotellet.
Barn 4-14 år får varierende rabatter avhengig av reisedato og alder.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret