Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Møt en magisk høst i Alpene & Bergamo

 • Rundreise
 • 5 eller 7 netter
 • Italia
pris fra kr 3 709
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Møt en drøm av høstfarger med en 5 eller 7 netters rundreise i Alpene og Bergamo. Reisen inkluderer halvpensjon i Alpene og frokost i Bergamo, leiebil under hele oppholdet, vandringsutflukt og fly t/r fra Sandefjord Torp. Pris er p.p. i rom for 2.

Høstens vakreste rundreise tar deg til Nord-Italia. Mens sommersolen senker seg, og trærne forvandles i tusen gylne og røde toner, kan du drømme deg bort til de italienske alpene og den vidunderlige middelalderbyen Bergamo. Med egen leiebil, setter du ditt helt eget tempo, og kan bestemme din egen rute og utstikkere. La deg sjarmere av de rustikke gatene i Bergamo, og pust inn den friske luften i Alpene, mens du nyter snødekte fjelltopper, klare innsjøer og nydelige vandringsturer.

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt på Hotel Città dei Mille i Bergamo
 • 3 eller 4 netter på Hotel Bacher i Riva di Tures
 • 1 eller 2 netter på Città dei Mille i Bergamo
 • Fly t/r fra Sandefjord Torp til Bergamo
 • Halvpensjon og vandringsutflukt i Riva Tures
 • Tilgang på Spa og velvære på Hotel Bacher
 • Velkomstdrink og 1 flaske vin ved avreise på Hotel Bacher
 • Frokost i Bergamo
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Gratis parkering
En nord-italiensk reise

Du flyr til vakre Bergamo, hvor du kan plukke opp leiebilen allerede på flyplassen og kjøre til ditt første hotell. Du overnatter i middelalderbyen en natt, før du kjører videre mot fjellparadiset. Du kan velge å tilbringe 2 eller 3 magiske netter i Alpene. Du avslutter reisen tilbake i Bergamo, hvor du vil overnatte 1 eller 2 netter alt ett hvilken reise du velger (5 eller 7 netter). Les videre for å lære mer:

 1. Natt 1: Første møte med Bergamo

  Velkommen til vakre Bergamo. Byen hvor middelaldersk, barokk og renessanse arkitektur møtes. Kun i de siste årene har turister fått øynene opp for Bergamos skjønnhet, noe som gjør at byen har beholdt sin autentisitet og enorme sjarm. Den nord-italienske perlen yrer av spennende museer. Er du interessert i kunst, anbefaler vi et besøk til Galleria d'Arte Moderna e Contemporanea, som er museet for moderne kunst og Civico Museo Archeologico di Bergamo, som viser fascinerende og historiske skulpturer. Fra Bergamo har du også en nydelig utsikt over det majestetiske alpine landskapet i bakgrunnen, ta en tur til en av byens høyeste punkter for å full nytelse av utsikten.

  Byen er delt inn i to deler, Citta Alta og Citta Bassa, dette oversettes som øvre og nedre delen av byen. Den historiske sjarmen kan bli funnet i den øvre delen av byen på travle Piazza Vecchia, Church of Santa Maria Maggiore og tårnet Torre del Campanonee. I den nedre delen av byen finner du det moderne sentrum med livlige handlegater og kunstmuseet Accademia Carrara, der du kan finne mesterverk av de anerkjente kunstnerne Botticelli, Raphael og Canaletto.

  Gled deg til å utforske Bergamos fantastiske vin- og matkultur. Bergamo er et perfekt reisemål for de som elsker det nord-italienske kjøkkenet.

  Bergamo / Orio al Serio Airport -> Hotel Città dei Mille 4.9 km

  lobby

  Hotel Città dei Mille

  71 Vurderinger
  • Hotel
  • Bergamo, Italia
  lobby

  Dette populære hotellet ønsker deg velkommen med vakre dekorasjoner og fine trepaneler. Hotellet ligger kun 900 meter fra Bergamo sentrale jernbanestasjon og på 7 minutter kan du ta deg fra flyplassen til hotellet med taxi. Hver morgen kan du nyte frokostbuffé med økologiske produkter og om kvelden kan du slappe av i hotellets kafé med en liten matbit eller et glass vin.

  Les mer
  • +2
 2. Natt 2 - 5: Alpe-idyll

  Praktfull natur av friske innsjøer, skogkledde fjell og snødekte topper venter deg i i Sør-Tyrol. Du har kommet til det Alpine naturparadiset i Nord-Italia. Kjenn at både kropp og sjel blir fylt med harmoni, ny energi og ren glede, mens du spaserer i Alpenes vakre landskap. Gled deg også til å bli kjent med den fantastiske alpekulturen og deres morsomme tradisjoner.

  Under oppholdet ditt vil hotellet gi deg en guidet utflukt til en autentisk geitegård. Her kan du både klappe og kose med geitene, smake på den rike geitosten og se hvordan de søte geitene påvirker alpekulturen. På veien vil du passere utsikter som er ikke mindre enn magisk! ´

  Med leiebilen kan du den nyte spektakulære panoramautsikt over området, gjennom de svingete veiene langs fjellryggen. En opplevelse som vil treffe deg rett i hjertet. Vi anbefaler et besøk til den ville fossen Reinbach Demise of Sand i Taufers, og et stopp ved det eventyrlige slottet Taufers, som er et av en av Sør-Tyrols største og fineste slott. Denne reisen i de italienske alpene er blir en enestående opplevelse du aldri vil glemme.

  Hotel Città dei Mille -> Hotel Bacher 330.0 km

  Hotel Bacher

  Hotel Bacher

  14 Vurderinger
  • Hotel
  • Province of Bolzano - South Tyrol, Italia
  Hotel Bacher

  Hotel Bacher ligger omtrent 10 minutters gange fra Riva di Tures sentrum. Hotellet har et velværeområde og en tradisjonell restaurant og en bar. En gratis frokostbuffé inkluderer både søtt og salt. Gjestene kan slappe av i hotellets velværeområde, som omfatter et innendørsbasseng, treningssenter og finsk badstue. Hagen er utstyrt med en lekeplass, terrasse, bord og stoler.
  Skiområdet Speikboden ligger 12 km unna og kan nås med bil. Brunico ligger en 40-minutters kjøretur unna. Parkering på eiendommen er gratis.

  Les mer
 3. Natt 6 & 7: Bergamo kaller igjen

  Det er på tide å tilbringe enda noen dager i fantastiske Bergamo. Benytt anledningen til å gjøre at du ikke har hatt tid til å gjøre i første omgang. La deg forføre av den gamle bymuren, Cinta muraria di Bergamo, som ble bygget av venetianerne på 1600-tallet, og står like sterkt i dag. Herfra kan du nyte utsikten over Bergamos nedre og det vakre landskapet. Har du lyst å utforske enda mer av Nord Italia er dette sjansen din til å hoppe i bilen og besøke flotte Milano, som ligger bare 4 mil unna.

  Etter syv (eller fem) netter er det på tide å ta farvel med Italias nordlige perler, droppe av leiebilen på flyplassen, og nyte fantastiske ferierminner som vil vare hele livet.

  Hotel Bacher -> Hotel Città dei Mille 330.6 km

  lobby

  Hotel Città dei Mille

  71 Vurderinger
  • Hotel
  • Bergamo, Italia
  lobby

  Dette populære hotellet ønsker deg velkommen med vakre dekorasjoner og fine trepaneler. Hotellet ligger kun 900 meter fra Bergamo sentrale jernbanestasjon og på 7 minutter kan du ta deg fra flyplassen til hotellet med taxi. Hver morgen kan du nyte frokostbuffé med økologiske produkter og om kvelden kan du slappe av i hotellets kafé med en liten matbit eller et glass vin.

  Les mer
  • +2
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt (betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotell og leiebil.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt voksne:
Barn 0-3 år bor gratis på hotellet.
Barn 4-14 år får varierende rabatter avhengig av reisedato og alder.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret