Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Aktivitet inkludert

Surfekurs i Sagres på Algarvekysten

 • Solreiser
 • Lagos
pris fra kr 5 079
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Reis på et surfeeventyr i Lagos: 5 eller 7 netter i egen leilighet på Vila Branca Hotel, med et surfekurs, transport t/r mellom flyplass og hotell og fly t/r Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund eller Kristiansand. Pris er p.p. i rom for 2.

Surf på Algarvekystens blå bølger, en drøm for enhver surfer! I tillegg til det inkluderte surfekurset nyter du sol, varme og strender i en av Portugals mest populære badebyer, Lagos. La deg fortrylle av de oransje klippene, utsikten mot det uendelige havet, hvite fiskerlandsbyer og fersk sjømat rett fra havet. Nyt alt vakre Portugal har å på by på en ferie utenom det vanlige!

Tilbudet inkluderer:
 • Surfekurs
 • 5 eller 7 netter i egen leilighet i Vila Branca Hotel
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r Faro fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund eller Kristiansand
Solferie på kysten av Algarve

Portugals sørlige kyst, Algarvekysten er en ekte ferieperle! Her nyter du et mildt klima året rundt, klart blå hav som ruller innover sandstrendene og gylne klipper som ruver i terrenget. Det er med god grunn at Algarve er et høyt elsket reisemål. Brett ut håndkleet på stranden eller nyt tiden ved bassengkanten. For deg som liker aktivitet på ferien din er et surfekurs også inkludert i dette tilbudet, så begi deg ut i det krystallklare Atlanterhavets bølger med surfebrettet under armen og opplev et eventyr! Lagos ligger rett ved havet, og er omgitt av vakre bukter, pittoreske landsbyer og frodig natur. Det historiske sentrum har unike, hvite bygninger og ligger kun ca 20 minutters gange fra hotellet, eller du kan ta gratis buss fra hotellet.

Vilabranca

 • Leilighet
 • Lagos, Portugal
pool 3

Denne sjarmerende resorten ligger 1,5 km fra stranden ved Porto do Mos og det historiske sentrum av Lagos, omgitt av små restauranter, butikker og barer. Lagos kan nås med hotellets gratis shuttlebuss. Eiendommen har to utendørs svømmebasseng og to barnebassenger, en terrasse med solstoler, en bassengbar, en stue, en restaurant og gratis WiFi i fellesområdene.

 • +3
Les mer
apartment 1

Ettromsleilighet med utsikt til resort

2 personer | Leilighet

Denne leiligheten er for 2 personer. Her har du et soverom med to enkeltsenger, en stue med TV, te og kaffefasiliteter, et fullt utstyrt kjøkken, aircondition, safe og balkong. Badet har et badkar og en dusj. I denne leiligheten har du utsikt mot resortens hage.

appartment 3

Ettromsleilighet med utsikt til basseng

2 personer | Leilighet

Denne leiligheten er for 2 personer. Velger du denne leiligheten kan du nyte utsikten over et av bassengene. Fasilitetene inkluderer et soverom med to enkeltsenger, en stue, te-og kaffefasiliteter, et fullt utstyrt kjøkken, aircondition, safe og en balkong.

apartment 2

Ettromsleilighet med utsikt til basseng

4 personer | Leilighet

Denne leiligheten er for 4 personer.Velger du denne leiligheten kan du nyte utsikten over et av bassengene. Fasilitetene inkluderer et soverom med to enkeltsenger, en stue, te-og kaffefasiliteter, et fullt utstyrt kjøkken, aircondition, safe og en balkong.

living room

2-romsleilighet med utsikt til basseng

6 personer | Leilighet

Denne leiligheten er for 4 personer, og har 2 rom. Den er 110 m2 stor, har to enkeltsenger og en stue med te-og kaffefasiliteter, et fullt utstyrt kjøkken, aircondition, safe og en balkong. Leiligheten har utsikt mot svømmebassenget.

Surfekurset

Kurset ditt finner sted på den andre dagen. Du vil bli plukket opp om morgenen kl 09:30 og går rett til stranden i Sagres, ca 40 min unna hotellet ditt. Aktiviteten varer hele dagen.

Enten du er nybegynner eller en erfaren surfer, passer detter kurset for deg. Dette er det perfekte stedet for folk som ønsker å surfe i Portugal, siden det har alt for å gjøre turen til en suksess: gode bølger, en avslappet atmosfære, hyggelige surfere og mange ting å se og gjøre.

Teamet på surfeskolen kombinerer en avslappet stemning med skreddersydde surfinginstruksjoner, der studenten står i fokus. Disse surfingtimene er av høy standard og gir valuta for pengene. Kurset inkluderer alt utstyret du trenger, for eksempel surfebrett og våtdrakter. Viktigst av alt, gir disse leksjonene en strukturert plan som hjelper deg med å utvikle og nå dine mål.

Kort oppsummert: Lunsj inkludert, små gruppe sikrer personlig service, alt nødvendig utstyr inkludert, gratis hotelltransport og avgang inkludert, ledet av en lokal guide og er perfekt for alle aldre og ferdighetsnivå.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 eller 4 voksne i Ettromsleilighet
Maks 6 voksne i 2-romsleilighet

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Gratis parkering på stedet (avhengig av tilgjengelighet.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret