Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

4-stjerners hotell i vakre Firenze

 • Storbyferie
 • 4 netter
 • Firenze
pris fra kr 2 989
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag vakre Firenze i 2, 3 eller 4 netter på Hotel Club Florence**** med frokost hver morgen, guidet byomvisning og fly t/r.

Besøk en av verdens mest innflytelsesrike kultur-og kunstbyer! I Firenze finner du kjente og kjære kunstskatter fra verdens mest berømte kunstnere og arkitekter, storslåtte torg, katedraler og romantikk i luften! Bo samtidig på et vakkert luksushotell så sentralt som du kan få det, bare et steinkast fra kirken Santa Maria Novella. Bli inspirert av majestetiske Firenze!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Hotel Club Florence
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Firenze (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Guidet byomvisning
Firenze

Hovedstaden i Toscana er en kulturell, kunstnerisk og arkitektonisk perle! Spredd over bredden av elven Arno har byen vært hjem til diktere, malere, arkitekter og kunstnere siden 1300-tallet. Noen av verdens viktigste mesterverk har blitt til i denne byen, og Da Vinci, Donatello og Michelangelo fikk alle inspirasjon her. Renessansen i Firenze var revolusjonerende innen Europa, og her fordyper du deg i verdens beste samling av verker fra renessansen. Ingen tur til Italia er komplett uten å smake guddommelige, lokale retter og fantastisk vin fra det italienske kjøkken. Inkludert i pakken er også en guidet byomvisning til noen av de viktigste severdighetene.

Club Hotel Firenze

 • Hotel
 • Firenze, Italia
Lobby3

Hotel Club Florence kunne ikke ha en bedre beliggenhet, kun 200 meter fra kirken Santa Maria Novella og Duomo Firenze. Hotellet er vakkert og moderne innredet og resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Du får dine billdetter til Uffizi i resepsjonen ved ankomst. Hotellbaren er det perfekte stedet å slappe av og hvile føttene etter en lang dag med sightseeing. Det er gratis WiFi i alle fellesområder og gjester på Hotel Club Florence vil også få 20% rabatt på den populære sjømatrestauranten Fish San Pietro mindre enn 100 meter fra hotellet.

 • +5
Les mer
Room

Dobbeltrom

Dobbeltrommene har plass til 2 voksne og er moderne innredet med tregulv og aircondition, minibar, telefon, safe, flatskjerm-TV og eget bad med dusj.

Trippeltrom

Trippeltrommene har plass til 2 voksne og 1 barn, er moderne innredet med tregulv og aircondition, minibar, telefon, safe, flatskjerm-TV og eget bad med dusj.

Firemannsrom

Firemannsrommene har plass til 2 voksne og 2 barn, og er moderne innredet med tregulv og aircondition, minibar, telefon, safe, flatskjerm-TV og eget bad med dusj.

Tips til hva du bør se i Firenze

Kun én tur til Firenze er nesten ikke nok til å utforske hva denne byen har å by på. Se våre tips hvis du ikke helt vet hvor du skal begynne:

 • For kunst: Uffizi-galleriet ligger i det historiske sentrum ved Piazza della Signoria. Her kan du beundre verker fra renessansen, som en gang var en gave fra Medici-familien.
 • Panoramautsikt: Vandre til Piazzale Michelangelo som ligger rett sør for bykjernen. Her har du har full oversikt og en fantastisk utsikt over hele byen.
 • Byens beste kaffe: Italia er kjent for sin utmerkede kaffe, og Firenze er intet unntak, her er det et mylder av kaféer å velge mellom for kaffepausen din. Prøv for eksempel Caffe Piansa, som i tillegg til utmerket gourmetkaffe også brenner og selger sine egne kaffebønner.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt 4,50 EUR per person per natt
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Dobbeltrom: Maks 2 voksne.
Trippelrom: Maks 2 voksne og 1 barn per rom.
Firemannsrom: 2 voksne og 2 barn.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn fra 0-4 er gratis.
5 til 15 år får 50% rabatt.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Hotel Club Florence ligger et steinkast unna Church of Santa Maria Novella og Florence Cathedral i Firenze.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret