Elegant luksushotell i Berlin

Hotel Adlon Kempinski Berlin, Berlin, Tyskland

Juniorsuite

Adlon Executive-suite

Deluxe-rom

Luksusopphold på elegant, femstjerners hotell ved Brandenburger Tor, inkl. frokost og ekstragoder

Hotel Adlon Kempinski er selve essensen av luksus og eksklusivitet, og tilhører Berlins profil på samme måte som Brandenburger Tor. Som et av Tysklands mest prestisjefylte hoteller har det gjennom alle tider vært populært for internasjonale berømtheter og vertskap for storslåtte fester. Du er i godt selskap med en gjesteliste bestående av Marlene Dietrich, Greta Garbo, Charlie Chaplin, Barack Obama og Michael Jackson.

I dag er hotellet fortsatt anerkjent for fremragende service og luksus, helt i tråd med tradisjonen. Restauranten er berømmet med to Michelin-stjerner, og du finner også sofistikerte barer med glamorøse cocktailer. Noen av rommene har utsikt direkte mot Brandenburger Tor, så med andre ord: Her er det duket for et helt ekstraordinært opphold.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser