Aktiv ferie på fjellet i Sverige

Holiday Club Åre, Åre, Sverige

Inntil -54% I dag På utvalgte tilbud.

Mountain View-rom

Gå på tur, svøm og besøk opplevelsebadet i Åre, inkludert frokost, toretters middag som tilvalg m.m.

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -54% på hotellets egne priser ?
Opphold på et Mountain View-rom, inkludert frokostbuffet.

Dette tilbudet inkluderer også daglig adgang til SATS treningssenter, badeland og parkering.

Merk at vask av rom og bytting av sengeklær skjer hver tredje dag.

Kjæledyr kan ikke medbringes til hotellet.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på hotellets nettside, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 27.06.2019.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

En aktiv ferie på fjellet i Sverige, inkludert frokost, middag som tilvalg m.m

Rommene

De trivelige rommene er inspirert av fjellandskapet utenfor – se for deg en hjemmekoselig innredning med varme trepaneler samt hvite og røde fargenyanser. Det beste av alt er den nydelige utsikten over Åre og Åreskutan. På rommet kan du spille Playstation og tilbringe kvalitetstid med familien om kvelden. Om du ønsker deg en velværetur eller kanskje en aktiv høstferie for familien finner du uansett det du trenger her. 

Fasiliteter


- Flatskjerm-TV
- Playstation 3
- Trådløst internett
- Minibar
- Balkong eller terrasse
- Hårføner

Bespisning

Grow restaurant setter fokus på grønne verdier. Restauranten legger vekt på å tilby grønnsaker og proteinrike, næringsrike råvarer, som gir deg energi til morgendagens aktive opplevelser. Du kan også besøke sportsbaren O’Leary’s, som serverer amerikansk-inspirerte retter.

Spa

Badelandet, bassenganlegget og spaet kombinerer det beste av tradisjonelle badstuer og den romerske badekulturen. Her finner du boblebad, vannfall og strømmer. Du kan også prøve ut den 67 meter lange vannsklien, eller plaske rundt i et av de åtte bassengene. Gled deg til å bade og ha det moro med hele familien. Dessuten kan du skjemme deg bort med velgjørende pleie og avslappende spabehandlinger.

Beliggenhet

Holiday Club Åre har en naturskjønn beliggenhet med fjellene rett utenfor døren. Hotellet ligger i sentrum av det Åre, og byr på en vakker utsikt over Åreskutan og innsjøen Åre.

Greit å vite

Vennligst merk at det er en egen buffet for barn i alderen 0-14 år.
Åre Strand, 830 13 Åre, Sverige

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser