Aktiv ferie på fjellet i Sverige

Holiday Club Åre, Åre, Sverige

Mountain View-rom

En aktiv ferie på fjellet i Sverige, inkludert frokost, middag som tilvalg m.m

Hos Holiday Club Åre går aktivitet og avslapning hånd i hånd. Her har du den vakre naturen rett rundt hjørnet, og hotellet byr på et eventyrlig spa- og bassenganlegg. Kanskje ønsker du tips til crawleteknikker du kan bruke under svømmeturen din om morgenen, eller hvorfor ikke gå en tur med de sjarmerende fjellhundene og oppleve Åres praktfulle omgivelser. Uansett hva du har lyst til å gjøre, vil garantert hotellets aktivitetsprogram Active Inclusive sørge for at du ikke kommer til å kjede deg.

Gå for all del ikke glipp av spa- og bassenganlegget. Du kan få et adrenalinkick med en tur i den enorme vannsklien og plaske rundt i de åtte bassengene med strømmer, bobler og vannfall – en morsom opplevelse både for barn og voksne. I tillegg kan du besøke en av de mange badstuene, som innbyr til avslappende velvære, eller unne deg en forfriskende spabehandling. Som om det ikke var nok, tilbyr hotellet også en bowlingbane og en barneklubb.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser