All-inclusive i solfylte Cancún

Haven Riviera Cancun, Cancún, Mexico

NYHET NYHET

Splitter nytt tilbud hos Secret Escapes

Serenity Club Juniorsuite eller Junior Garden View-suiite

Serenity Club Juniorsuite eller Junior Garden View-suiite

Serenity Club Juniorsuite eller Junior Garden View-suiite

Romance Junior Swim-out Partial Ocean View-suite

Romance Junior Swim-out Partial Ocean View-suite

Romance Junior Swim-out Partial Ocean View-suite

Uforglemmelig ferie i paradisiske Cancún, med all-inclusive

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -31% på hotellets egne priser ?
Opphold i en Junior Garden View-suite, med all-inclusive.

I all-inclusive inngår mat og drikke døgnet rundt, deriblant kjøtt og alkohol av høy kvalitet, hurtig inn- og utsjekk, strand-concierge og bassengservice, spa-concierge, trådløst internett, adgang til en hovedrestaurant og fire a la carte-restauranter, adgang til kaffebar og bakeri, tre snacksbarer, seks barer og to swim-up-barer, adgang til tre bassenger, en whirlpool og femten eksklusive swim-out-barer, daglig påfylling av personlig minibar, Nespresso-maskin, adgang til pute- og aromaterapimeny, sengeoppredningstjeneste, daglig organiserte gåturer, bruk av tennisbane, bordtennis, strandvolleyball, brettspill, yogatimer, alkoholsmaking, bassengtimer, spansktimer og dykketrening i bassenget ved tilgjengelighet.

Dette tilbudet inkluderer også 15% rabatt på spa per suite, per opphold, velkomstfasiliteter per suite, per opphold og tidlig innsjekk ved tilgjengelighet.

Minimum fire, fem eller syv netters opphold kreves.

Innsjekk kl. 15.00 og utsjekk kl. 12.00.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på leverandørens nettside eller på markedets sammenlignbare priser, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 02.01.2019.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført. 

Fremragende spahotell ved Det karibiske hav med barer, restauranter, underholdning samt en god beliggenhet og all-inclusive

Rommene

De 333 rommene er luftige, elegante og innbydende. Utsmykningen bærer preg av meksikansk stil, og du finner både putemeny og aromaterapi, så her kommer du virkelig til å slappe av. Junior Garden View-suitene har boblebad på de private balkongene og har utsikt til de tropiske, grønne omgivelsene.
Junior Partial Ocean View-suitene er litt større og har delvis utsikt til havet, mens Junior Swim-out Garden View-suitene har behagelige solstoler direkte ut til et av hotellets bassenger. Serenity Club Juniorsuitene gir deg en fantastisk havutsikt samt en hjelpsom butler, boblebad og egen balkong

Fasiliteter

- Klimaanlegg og ventilasjonsvifte
- Trådløst internett
- Nespresso-kaffemaskin
- Personlig tilpasset minibar
- Kingsize-seng
- Vekkerklokka med radio og ladestasjon til iPhone
- Badekåpe og tøfler
- Badevekt
- Paraply
- Elektronisk safe

Bespisning

De fem restaurantene byr på alt fra moderne meksikanske klassikere på Agua Bendita til asiatisk fusion på Satsu og middelhavsretter på Olios. Moons leverer Vegas-inspirert underholdning med livemusikk eller komedie. Det er dessuten bassengbarer hvis du får lyst på rendyrket avslapning eller vil kjøle deg ned litt innimellom solbadingen.

Spa

MySenses Spa henter inspirasjon fra mayaenes helsefilosofi med behagelige ansikts- og kroppsbehandlinger, massasjer og avslapning i et flott designet unikt miljø med hamam, garderobe, par-rom og diverse temalokaler til bryllup og store fester. Haven Riviera Cancun har alt du trenger for å koble av - massasje, skjønnhetsbehandlinger, trening og flotte produkter i hotellets spabutikk.

Beliggenhet

Cancún er kjent for sine hvite sandstrender og livlige natteliv, men er også et uforglemmelig ferieparadis for familier, par og eventyrlystne turister. Nyt været, opplev mayaruinene, smak den fremragende maten og stup uti i det turkisblå Karibiske hav. Alt er innen rekkevidde hvis du vil ha et par minneverdige dager i Mexico.

Cancun International Airport ligger kun et kvarters kjøretur fra hotellet. 

Fantastisk for
Aktiviteter Strand Avslapning Drikke Mat Spa
Carreterra Federal 307, Chetumal – Pto. Juarez, Km 335, Puerto Morelos, Cancún – Q. Roo 77569 Mexico

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Vi liker

  • En luksusferie med all-inclusive på et flott hotell med massevis av valgmuligheter 
  • Å teste de ulike bassengene og finne sin egen personlige favoritt hvor du vil nyte solen 
  • God musikk og underholdning som en del av hotellets store utvalg 

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Hvorfor booke gjennom oss?

  • De beste prisene på nettet. Det er vår garanti. Vi sjekker alltid for å forsikre oss om at vi har det aller beste tilbudet på nettet når vi håndplukker våre tilbud. Hos oss kan du være fullstendig sikker på at et team med reiseeksperter allerede har sjekket nettet rundt for å kunne tilby den beste prisen.
    Les mer om vår prisgaranti i FAQ.
  • Velg dine foretrukne datoer, så gjør vi resten - ingen verdikuponger som må løses inn!
  • Nyt godt av våre eksklusive medlemsfordeler som velkomstdrinker ved ankomst, gratis romoppgradering, flyplasstransport og andre ekstragoder.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser