All-inclusive og egen leilighet ved stranden

Fergus Club Vell Mari, Can Picafort, Spania

Leilighet

Leilighet

Leilighet

Leilighet

Leilighet

Strandresort med spa på nordlige Mallorca, med flotte sykkelveier og et bredt utvalg av sporter og aktiviteter, med all-inclusive og ekstragoder

Mallorca er en vaskeekte perle, som du kan reise til så mange ganger som mulig uten å bli lei. Her finner du virkelig noe for enhver smak, fra Palmas fascinerende byliv til myke sandstrender, vakker natur og spennende kulturelle severdigheter. Dessuten gjør det milde klimaet at Mallorca er et reisemål som lokker oss kalde nordboere til seg året rundt. Ofte kan det være vel så hyggelig å reise hit utenom høysesongen, så du kan nyte ferien i roligere omgivelser.

Fergus Club Vell Mari ligger på Mallorcas nordøstlige kyst, i den lille byen Can Picafort rett sør for Alcudia. Hotellet tilbyr romslige og behagelige leiligheter, som har et stilig interiør og ikke minst en privat balkong eller terrasse. Du befinner deg bare en kort gåtur fra stranden, og hotellet er vakkert innrammet av flotte furutrær. Som gjest kan du bade i bassengene både innendørs og utenførs, eller slappe av med en massasje og et besøk i badstuen i hotellets spa.

Can Picafort er kjent for sine idylliske sykkelområder, hvorav flere strekker seg direkte fra hotellet. Du finner også et fullt utstyrt fitnesslokale på hotellområdet samt muligheter for tennis og padeltennis. Dessuten kan du delta i utallige former for vannsportaktiviteter, som for eksempel vindsurfing og seiling. Den stemningsfulle restauranten serverer frokost, lunsj og middag. På toppen av det hele kan du besøke tre barer, hvor du kan lene deg tilbake med en drink og en god smårett.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser