20 tilbud

All Inclusive

Det å reise på ferie med all inclusive kan være svært hendig. Her har vi samlet alle våre tilbud som har alt i ett tilbud!
Valgte filtere:
20 tilbud
Filtre Tilbakestill

Vi nordmenn reiser oftere på ferie og flere velger også å bestille all inclusive reiser. Det er ikke uten grunn at flere og flere charterselskaper velger å sende oss til eksotiske feriedestinasjoner hvor det er mulig å oppgradere sitt opphold. Når vi først velger å reise på ferie vil vi at det skal være enkelt og greit og vi vil ha det vi betaler for. Etterspørselsen for slike komplette reiser har økt jevnt og trutt siden 2008, og reiselivseksperter spår at denne trenden kommer til å fortsette. Noen lurer imidlertid på om bruk av slike fasiliteter kan komme til å skade lokale bedrifter, og dette har hotellene tatt til seg. På mange resorter er det mulig å velge mellom en rekke ulike restauranter og barer både inne på hotellets område og blant utvalgte lokale plasser i nabolaget. Av den grunn trenger det overhodet ikke å være kjedelig å velge en slik ferie, snarere tvert imot når du har mulighet til å benytte deg av en hel rekke fasiliteter som du alt betaler for i forveien. Fokus på personlig økonomi og sparing er også et svært aktuelt tema nå om dagen, og bestilling av all inclusive reiser er et svært lukrativt alternativ dersom du ønsker full kontroll over dine ferieutgifter. De som aller helst bestiller slike reiser er barnefamilier fordi det er enkelt og på denne måten får alle det de har mest lyst på. Ofte spiser barn også gratis ved slike resorter noe som er ideelt dersom man ønsker en flott sommerferie med hele familien uten å måtte betale for mye.

Fordeler med med all inclusive reiser

Det finnes en rekke fordeler med å bestille alt i ett pakkereiser og vi har samlet de smarteste.

Når det er tid for ferie er det også ofte tid for å planlegge i forhold til penger og budsjett. Ved kjøp av en reise hvor alt er inkludert vet du eksakt hvor mye penger ferien kommer til å koste. En annen fordel er at du ikke trenger å gå rundt med lommeboka på stranden eller langs bassengkanten. Det er utrolig leit dersom lommeboken skulle komme til å bli stjålet eller at du uten å tenke over det tar et svalestup ut i bassenget med lommeboka i badebuksa. Når du sjekker inn på ditt all inclusive hotell blir du som regel tildelt et lite armebånd som du viser frem på de forskjellige serveringsstedene. En ferie uten stress og bry, er en god ferie, og en ferie som nytes skaper gode minner som man kan leve på lenge! En annen fordel med å bestille hotellopphold med en slik pakke er at du ikke trenger å flytte deg fra stranden og surre rundt i varmen for å finne et sted å spise lunsj - lunsjen kan komme til deg! Frister det med en liten drink mens du ligger der på solsengen og koser deg under en parasoll med en god bok i fanget? Gi et lite smil til servitøren og de kommer bort til deg for å ta din bestilling. Det eneste du trenger å gjøre er å velge hvilken du har mest lyst på. Det som er viktig å huske på før du bestiller din ferie er at det finnes flere typer av slike pakker og det er viktig å sjekke på forhånd hva slags pakke som vil passe best for deg. Vil du ha alt inkludert eller bare noe? Det fine med slike pakkereiser er at du kan bestemme og være med å skreddersy ditt opphold slik at det passer perfekt for deg. Det er også viktig å undersøke hva slags standard ditt hotell holder. Det sier seg kanskje selv at du kan forvente mer av et 5-stjerners resort enn fra et 3-stjerners resort. Når du bestemmer deg for å bestille en all inclusive reise er det å anbefale å velge et hotell som holder høy standard for å kunne få mest mulig ut av det du har betalt for. En annen ting det er greit å huske på før du bestiller er at drikkevarene som er inkludert ofte er lokalproduserte og dette gjelder alt fra brus til brennevin. Ofte har slike resorter også fri servering mellom gitte tidspunkter, eksempelvis fra tidlig om morningen til klokken ti på kvelden, så ta en titt på dette før du bestiller den pakken du har mest lyst på.

Ferie med barn

Bestill en ferie som hele familien kommer til å elske!

Mens barna leker i bassenget kan de voksne kose seg på beach restauranten ved siden av. All Inclusive resorter er rene drømmen for barna med et stort utvalg av aktiviteter for de små! Det å reise på ferie når man er en stor familie kan noen ganger være litt slitsomt. Alle koffertene skal pakkes og fikses, det å ta seg til flyplassen kan bli et mas og når man endelig kommer frem til hotellet er alle trøtte og slitne og da er neste prosjekt å finne et sted å spise som alle liker. Dette er kanskje ikke den beste starten for en sommerferie. Hadde det ikke da vært utrolig deilig dersom dere blir hentet på flyplassen og alt er fikset og klart når dere kommer frem? Bestiller du en all inclusive ferie er dette mulig! Ferier hvor alt av kost og losji er ordnet på forhånd har blitt mer og mer populære blant oss nordmenn når vi bestemmer oss for å ta en etterlengtet sydenferie, og markedet har svart og det dukker stadig opp flere og bedre all inclusive hoteller langs verdens beste strender. Med en all inclusive ferie er alt av drikkevarer, snacks, måltider og bruk av alle resortens fasiliteter inkludert. Som regel har også disse hotellene mange forskjellige restauranter å velge mellom, så det er absolutt ikke kjedelig å bestille en slik ferie. Når du reiser med barn er dette helt ideelt. Kanskje de minste har lyst på is og toast til lunsj, mens de voksne har lyst til å unne seg en bedre skalldyrsrett - nå trenger du ikke velge!

Reiser for par

Bestiller du ferie hvor alt er klappet og klart før avreise, vil dere ha mer tid til hverandre.

Unn dere en eller to uker kun for dere! La romantikken blomstre i eksotiske strøk langs lange hvite strender til duften av kokos og sansepirrende flora! All inclusive reiser passer også utmerket for par og det finnes en rekke ekstra luksuriøse resorter kun for voksne. Her kan dere drømme dere bort og få tid til å være med hverandre. De fineste resortene har utmerkede all inclusive-tilbud hvor dere blir vartet opp fra morgen til kveld med nydelig frokost med ferskpresset juice fra hotellets egen sitrushage og nytraktet morgenkaffe, deilige og avkjølende drinker serveres på løpende bånd mens man plasker med føttene i bassenget og når solnedgangen viser seg dekkes bordene opp for romantisk middag med levende lys. Full oppvartning er luksus! All inclusive reiser er avslappende og lett, akkurat slik en ferie skal være.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret