Andre storbyferier

Uansett når du ønsker å reise - det er alltid en anledning til å dra på storbyferie! TravelBird viser deg storbyferier litt utenom det vanlige.

Tilbud

Velg en avreisedato
0 tilbud
Om du så er ute etter en reise til en eksotisk storby, prøve belgiske vafler i Brussel eller oppleve New York, har vi en reise for deg!

Har du allerede spist en croissant i nydelige Paris, kastet en mynt i Trevi-fontenen i Roma, vandret langs kanalene med de skjeve husene i Amsterdam eller latt deg fortrylle av de baltiske landene? Det er fremdeles mange storbyer igjen som du bare må besøke! Hva med New York, Shanghai, Kuala Lumpur, Istanbul, eller de litt sjenerte europeiske byene Wien eller Brussel?

Våre mest spennende storbyforslag

Opplev en ny storby dette året, vår toppliste strekker seg fra nord til sør og fra øst til vest!

Du har kanskje din egen ønskeliste over byer du ønsker å legge storbyturen til, men kanskje er det spennende å dra til et sted du ikke kjenner så godt?

Med billigere pakkereiser som kan bestilles med et klikk, er ikke storbyer som spennende New York, eksotiske Istanbul eller livlige Tokyo så langt unna som før. Med flere og flere direkteruter med billige flyselskaper trenger det heller ikke være en dyr affære. Vi i TravelBird er på jakt etter de beste og billigste pakkereisene, slik at du skal slippe å bruke timesvis på research. Sett avgårde til Empire State Building og Frihetsgudinnen i New York, templer og kattekaféer i Tokyo eller krydderbasarer og den blå moskeen i Istanbul.

Ønsker du å forbli i Europa, kan du allikevel prøve en litt annerledes storbyferie. Belgias byer Brussel og Antwerpen er skjulte perler, og vakre Wien snakker gjerne for seg selv: Opplev historie, arkitektur og østerriksk matkultur i gylne Wien. Edinburgh byr på ekte skotsk stemning med en whiskey attåt. Den irske favoritten Dublin er en trivelig og jordnær by - se opp for gnomer og Guinness!

Forbered deg før du drar ut på reise!

Uansett hvor du drar på storbyferie, er det lurt å forberede seg.

Kommer du uforberedt til en ny storby kan du ofte gå glipp av severdigheter som du absolutt må få med deg! Lær deg noen fraser på det lokale språket, les litt om kulturen og om hvordan du best kommer deg rundt i byen.

Kommer du uforberedt til en ny storby kan du ofte gå glipp av severdigheter som du absolutt må få med deg! Lær deg noen fraser på det lokale språket, les litt om kulturen og om hvordan du best kommer deg rundt i byen. Asiatiske byer som Shanghai, Beijing, Tokyo og Bangkok er tett befolket og livlige, og det er best å være bevisst på hva du vil få med deg og hvordan du skal komme deg dit. New York er en pulserende og livlig by der det alltid skjer noe. Pass på å være oppdatert på eventer, konserter, teater-, opera-, eller ballettforestillinger.

Mat og drikke på en annerledes storbyferie

Hva er din favorittmat? Hvis svaret ditt er fredagstaco, tør vi påstå at det er på tide å utvide horisonten!

Smak nydelige retter fra alle verdenshjørner på din storbyferie!

Kuala Lumpur er nok en av de beste byene i verden for kulinarisk opplevelser. Malaysia er en smeltedigel av kulturer, så her finner du en god blanding av kinesisk, malayisk, indisk, japansk og vestlige retter. Vi anbefaler de små, åpne foodcourtene der de lokale lager måltidene. En deilig middag til 15 NOK - det er mulig i Kuala Lumpur! Tyrkia er verdenskjent for sin gode mat, og Istanbul er intet unntak. Gå der de lokale går - der finner du den beste maten! Vi trenger kanskje ikke nevne New York pizza, men vi gjør det allikevel... pizza vil aldri bli det samme igjen! Hvis du er så heldig å komme til en vietnamesisk storby anbefaler vi rå risvårruller og phô med nudler og ferske grønnsaker. Til dessert? Belgia er kjent for sine tykke vafler med sirup på, og kanskje verdens beste sjokolade? Vi er i alle fall solgt!

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret