Autentisk i Londons SW15

The Lodge Hotel, London, England

Superior-rom

Putney

Natural History Museum, South Kensington

Classic-rom

Classic-rom

Richmond Park

Richmond Hill

Classic dobbeltrom

Stilig boutiquehotell i Londons sørvestlige hjørne, nær Kensington og Wimbledon – inkludert frokost

Noen få minutters spasertur sør for Themsen ligger elegante The Lodge på en rolig gate i området Putney, hvor du finner shopping, mat og vakre grønne flekker i alle retninger. Med kort vei til attraksjoner som Putney Palace og King’s Road i nord, områder som Wimbledon og Richmond Park i sørvest og trendy Clapham og Brixton i øst ligger du virkelig i smørøyet for en autentisk og mangfoldig London-ferie.

Du sjekker inn på et elegant og koselig rom, og kan benytte deg av fasiliteter som treningsrom, lounge og hotellets terrasse, hvor du kan nyte stillheten etter travle timer i London. Hotellets restaurant serverer hjemmelaget mat til frokost og dagens større måltider, og hjelper deg gjerne med å finne den perfekte lokalølen for å runde av kvelden. Hvis du tar en prat med bartenderen, kan det dessuten godt hende du kan få et insider-tips eller to om morgendagens beste events.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser