Avslappende spahotell i Alicante

AR Imperial Park, Calpe, Spania

Overnatt i bungalow på trivelig hotell i Alicante, inkludert all-inclusive

Om du leter etter et sted der du kan koble av og bruke energien på andre ting enn minibankjakt og krangling med taxisjåfører, så er AR Imperial Park perfekt for deg.

Dette anerkjente spahotellet ligger i byen Calpe i Alicante i Spania. Calpe er berømt for det vakre kystlandskapet rundt klippen Peñon de Ifach, et område som har status som nasjonalpark. Calpe har også en sjarmerende gamleby og flere restauranter og barer. Stranden ligger i gangavstand fra hotellet.
Calpe er et godt utgangspunkt for utflukter hvis du skulle ønske det, selv om komforten hos AR Imperial Park i hovedsak gjør utflukter og planlegging overflødig.

AR Imperial Park gir prioritet til velvære og komfort, og passer like bra enten du reiser med eller uten barn. Her kan du bo i en bungalow og nyte hotellets spatilbud og Costa Blancas evige solskinn. Hos AR Imperial Park vil du aldri føle behov for å forlate bassengkanten – med mindre du har booket sjokolademassasje eller hydroterapi selvfølgelig.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser