All-inclusive og familiekos i Kroatia

Falkensteiner Hotel Park Punat, Punat, Kroatia

Comfort-rom

All-inclusive på moderne ferieparadis på øya Krk i Adriaterhavet med basseng og restaurant

Omgitt av en frodig hage med både oliventrær og pinjetrær ligger denne ferieoasen midt i byen Punat på øya Krk, et steinkast fra Middelhavets klare, blå vann. Falkensteiner Hotel Park Punat har alt man kan ønske seg av en ferie – sol, hav og opplevelser og massevis av avslapning. Du bor i nyoppussede og flotte rom med stilige møbler, komfortable senger og en gjennomgående moderne atmosfære hvor innredningsdetaljer skaper en spesiell stemning.

Du kan tilbringe de solfylte dagene i en solstol med en kjølig drink i hånden på solterrassen eller ved det store bassengområdet. Vil du heller nyte en dukkert i havet, bor du nært flere strender i Punat. Krk er kjent for de vakre strendene langs øyas kyst, og det kan anbefales å utforske øya - kanskje finner du din helt egen strandfavoritt. Om kvelden, når solen senker seg over bukten, serverer restauranten retter fra det kroatiske kjøkken som selvfølgelig kombineres med gode lokale viner.  

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser