Bassengparadis på Sardinia

Tartheshotel, Sardinia, Italia

Deluxe-rom

Classic-rom

Elegant firestjerners hotell på Sardinia, inkludert frokost, velkomstdrink samt rabatt på mat og velværetjenester

Tartleshotel er et fortryllende hotell med en fantastisk og rolig beliggenhet i den sjarmerende tidligere gruvebyen Guspini. Den magiske atmosfæren møter deg så snart du kommer inn døren på det luksuriøse firestjernershotellet, som med sine søyler, veggtepper og antikviteter fører deg langt tilbake i tiden. Den historiske atmosfæren forsterkes også av de mange arkeologiske skattene som er i ferd med å bli gravd frem i området.

Tartleshotel har store hager og et utendørsbasseng, og kan i tillegg tilby hydromassasje og en rekke andre terapeutiske og avslappende behandlinger. Her bor du i rom med elegant innredning og alle moderne fasiliteter. Hotellrestauranten serverer middag i stilige omgivelser med åpen peis, og i sommermånedene kan du spise utendørs på den romantiske terrassen. Vinkjelleren serverer lokale retter, naturligvis i tillegg til vin.

På hotellet får du praktisk hjelp med å bestille en rekke spennende og opplevelsesrike fritidsaktiviteter. Hva med å fiske i en fjellsjø, gå på jakt, ta en fottur i de vakre omgivelsene eller ta et slag golf? Er du mer interessert i huslige ting, kan du lære matlaging på hotellets kjøkken. Mulighetene er mange, og både Guide Michelin og gambero rosso har tidligere kåret Tartleshotel til det beste hotellet på Sardinia.

Sardinia har mange flotte strender med strandbarer, restauranter og massevis av aktiviteter. Øya har også mange spennende byer, som både kulturelt og historisk skiller seg markant fra hverandre. Innlandet består av vakker natur, med villblomster, vakre innsjøer og store fjell som kjemper om oppmerksomheten din. Liker du fotturer, er dette stedet for deg. Shoppingmuligheter finnes også, ikke minst i Cagliari, den største byen på øya. På det vakre Sardinia finner du alt du trenger for å få en avslappende og opplevelsesrik ferie.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser