Bassengparadis på Sardinia

Tartheshotel, Sardinia, Italia

Inntil -54% I dag På utvalgte tilbud.

Deluxe-rom

Classic-rom

Stille hotell på Sardinia, inkludert frokost, velkomstdrink samt rabatt på mat og velværetjenster

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -54% på markedets priser ?
Opphold på et Classic-rom, inkludert frokost.

Dette tilbudet inkluderer også en velkomstdrink, 10% rabatt i hotellrestauranten og 20% rabatt på massasje. Ved opphold på minimum tre netter inngår en fruktkurv på rommet. Ved opphold på minimum fem netter inngår også en 30-minutters massasje per person, per opphold. Ved opphold på minimum syv netter inngår en vin- og matsmaking per person, per opphold.

Minimum to eller tre netters opphold kreves.

Kjæledyr kan ikke medbringes til hotellet.

Innsjekk kl. 14.00 og utsjekk kl. 11.00.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på leverandørens nettside eller på markedets sammenlignbare priser, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 09.04.2019

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført. 

Elegant firestjerners hotell på Sardinia, inkludert frokost, velkomstdrink samt rabatt på mat og velværetjenester

Rommene

Deluxe-rommene ligger i hovedbygningen i første etasje eller i hagene, og er stilige og komfortable med raffinerte detaljer. Classic-rommene ligger i første etasje med adgang til hagen, eller i andre etasje med tilhørende fransk balkong. Tekstilene er vevd og brodert for hånd etter lokale tradisjoner. Møblene er unike og kombinerer tradisjoner fra Sardinia og Orienten. Toalettartiklene er spesielt utvalgt for å representere duftene fra hagene rundt hotellet.

Fasiliteter

- Telefon
- Trådløst internett
- HiFi-stereoanlegg
- Klimaanlegg som styres fra rommet
- Dusj eller badekar
- Sentralvarme
- Spesialdesignede toalettartikler
- Hårtørker
- Badehåndkle
- Satellitt-TV
- Minibar
- Safe

Bespisning

Hotellrestauranten Tarthesh er elegant og har en stor peis som skaper en magisk atmosfære. Bakgrunnsmusikken harmonerer med lyden av vannet som glir ned langs bakveggen, og med de frikantede søylene av basalt og vulkansk stein. Her kan du nyte en middag i skjæret fra stearinlys, og du kan velge fra en meny av tradisjonelle retter fra Sardinia, samt innovative retter fra det internasjonale kjøkken.

Hotellet har også en rustikk vinkjeller med gamle bord og antikke dører. Her kjenner du duften av salami som henger til tørk, og her kan du smake vin og råvarer fra lokale produsenter.

Velvære

På hotellets velværesenter kan du skjemme deg bort med massasje mens musikk, farger og dufter hjelper deg med å slappe helt av. Du kan også velge mellom innovative behandlinger og mer tradisjonelle velværebehandlinger. Bestill gjerne en yoga-time med en instruktør i den skyggefulle hagen, før du tar en avslappende dukkert i boblebadet.

Beliggenhet

Tartleshotel er et firestjerners hotell i Guspine i regionen Campidano. Det ligger omtrent 15 minutters kjøring fra havet, og byene Cagliari og Oristano ligger heller ikke langt unna.
Via Parigi, 1 09036 Guspini VS Italia

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Gå ikke glipp av

  • Den historiske atmosfæren på det elegante hotellet
  • Å oppleve lokal kultur og mat i den flotte hotellrestauranten
  • Å utforske Sardinias mange strender og naturskjønne områder

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser