Besøk et av Nordens største spahotell

Selma Spa Hotel, Sunne, Sverige

Velværeferie på et prisbelønnet spahotell, inkludert frokost, middag og adgang til spa

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -30% på hotellets egne priser ?
Opphold på et Superior-rom, inkludert frokostbuffet og treretters middag.

Dette tilbudet inkluderer også parkering, inngang til spa samt lån av badekåpe og tøfler.

Kjæledyr kan medbringes mot et tilleggsgebyr. Vennligst kontakt hotellet før ankomst for nærmere avtale. 

Innsjekk kl. 14.00 og utsjekk kl. 12.00.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på hotellets nettside, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 07.01.2019.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

Slapp av på et av Nordens største spahotell, inkludert frokost, treretters middag og adgang til spa

Rommene

De store og lyse rommene er perfekt for avslapning etter en dag med trening og velvære. Superior-rommene har moderne møbler fra blant annet Moroso, Hilding Anders, Kare og Järnforsen. Alle rommene har utsikt over sjøen Fryken.

Bespisning


Råvarene er nøye utvalgt, med fokus på lokale, sesongbaserte og økologiske retter. Her legger man stolthet i mest mulig smak og minst mulig svinn. Restauranten Smak serverer frokost, lunsj og middag, og har fantastisk utsikt over Fryken. I Loungen finner du et bredt utvalg av sjeldne vintyper, likør, konjakk og whisky.

Spa

Spaområdet omfatter både innendørs og utendørs bassenger samt flere ulike badstuer. I tillegg kan du velge blant ett av de største tilbudene av spabehandlinger i Norden. Du kan blant annet unne deg massasje, kropps- og ansiktsbehandlinger, fotbehandlinger, badsturitualer og mye mer. Terapeutene hjelper deg gjerne med å velge riktig behandlingstype for deg.

Beliggenhet

Sunne er et ideelt sted for friluftsaktiviteter, spesielt når været er fint. Dette er et skikkelig treningsmekka, med stier for fotturer og løping, spesielt rundt Sundsberget. På vinteren er det muligheter for slalåm og flotte langrennsløyper. 

Fantastisk for
Aktiviteter Land Avslapning Spa
Sundsberg Box 500, 68628 Sunne, Sverige

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Vi liker

  • Å skjemme seg bort fra topp til tå med det store tilbudet av spabehandlinger
  • Få råd om kosthold og trening med en personlig trener
  • Sesongbaserte og økologiske råvarer holder energinivået oppe

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Hvorfor booke gjennom oss?

  • De beste prisene på nettet. Det er vår garanti. Vi sjekker alltid for å forsikre oss om at vi har det aller beste tilbudet på nettet når vi håndplukker våre tilbud. Hos oss kan du være fullstendig sikker på at et team med reiseeksperter allerede har sjekket nettet rundt for å kunne tilby den beste prisen.
    Les mer om vår prisgaranti i FAQ.
  • Velg dine foretrukne datoer, så gjør vi resten - ingen verdikuponger som må løses inn!
  • Nyt godt av våre eksklusive medlemsfordeler som velkomstdrinker ved ankomst, gratis romoppgradering, flyplasstransport og andre ekstragoder.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser