Glamorøst og kunstnerisk i Nice

Best Western Plus Hotel Massena Nice, Nice, Frankrike

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Opplev den sørfranske glamouren i Côte d’Azur ved et stilig hotell inspirert av kunst og film – inkludert frokost

Glamouren ved den franske rivieraen kjenner ingen grenser; vakre, solbrune kropper i St. Tropez, Hollywoods lekeplass, Cannes, og de fasjonable kasinoene i Monte Carlo. Men det er Nice, den største byen i Côte d'Azur, som er den virkelige stjernen med en sjarmerende gamleby, livlig og glamorøs strandpromenade og eksklusive strender.

Hotel Massena har en vakker fasade med balkonger i Belle Epoque-stil. Interiøret er inspirert av eieren Ms. Lengs kreative visjon, som stammer fra Pop Art og moderne film. Dette firestjerners hotellet har egen parkeringstjeneste, hvor en av de ansatte parkerer bilen for deg. Bli imponert av de vakre marmorgulvene i resepsjonen, og de toppmoderne rommene.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser