Bo nært kanaler, shopping og museer

Bilderberg Garden Hotel, Amsterdam, Nederland

Executive-rom

Deluxe-rom

Et stilig, femstjerners hotell i Amsterdam nært Van Gogh-museet – inkludert frokost

Det femstjerners Bilderberg Garden Hotel i Amsterdam er et elegant og tidsriktig hotell i strømlinjeformet design, beliggende bare få minutter fra kanalen. Plassert i et rolig område i nærheten av gaten Apollolaan, er hotellet fremdeles i gangavstand til de beste museene og de mest trendy shoppingområdene Nederlands tilbakelente hovedstad har å by på.

Rommene er like moderne som resten av hotellet, med hvite bad med marmorfliser og luksusfasiliteter i rikelig monn, inkludert myke badekåper og tøfler. Når det gjelder mat, har den moderne, franske restauranten De Kersentuin (kirsebærhagen) alt under kontroll, og kan tilby en fristende fireretters meny som får tennene til å løpe i vann. Det finnes også en lounge-bar på stedet, ideell for å nippe til en drink eller noe smått å bite i. Hotellet har ikke eget spa, men det er fremdeles mulig å bestille en massasje på stedet – perfekt etter en dag med sightseeing fra sykkelsetet (en av de beste måtene å se byen på) eller til fots.

Greit å vite

Merk at en byskatt på 5% av totalprisen og et servicegebyr på €2,20 per person, per natt betales direkte til hotellet.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser