Bo ved en bortgjemt strand

Chryssana Beach Hotel, Kreta, Hellas

Double Sea View-rom

Double Sea View-rom

Dobbeltrom med hageutsikt

Dobbeltrom med hageutsikt

Bo elegant på vakre Kreta med nærhet til byen Chania, inkludert halvpensjon, velkomstdrink og andre ekstragoder

Det moderne Chryssana Beach Hotel er noe av en skjult perle på Kretas nordkyst, like ved den historiske byen Chania. Her, midt i en blomstrende hage, ved en bortgjemt strand, kan du finne det de fleste av oss lengter etter i ferien – fred og ro og muligheten til å lade opp batteriene.

Hotellet gir deg muligheten til å selv bestemme tempoet på ferien. Du kan tilbringe lange, late dager ved bassenget, stikke ned på stranden med en god bok eller få pulsen opp med vannsport, fotturer eller fisking. Eller kanskje du vil besøke den venetianske havnen i Chania? Hotellrestauranten serverer tradisjonelle og ferske retter fra Middelhavsområdet, og i baren får du kalde drinker dagen lang.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser