Bryllupsreise

Drømmer du om en uforglemmelig bryllupsreise sammen med din kjære? Oppdag magiske nye destinasjoner med TravelBird!

Tilbud

Velg en avreisedato
1 tilbud
Når invitasjonene er sendt ut, selskapslokalene booket og brudekjolen funnet er tiden kommet for den beste biten av planlegging - bryllupsreisen!

Bryllupsreisen markerer en ny epoke i livet deres, og mange drømmer seg derfor bort til eksotiske reisemål. Populære bryllupsdestinasjoner er gjerne Maldivene, Thailand, Sri Lanka, Dubai, og Seychellene, men mange reiser også til nærmere destinasjoner som Italia, Spania, Hellas, og vår kjære nabo Island! Alle par er forskjellige, og det er opp til dere å finne ut hvor dere vil reise, og hvilken type tur dere ønsker å dra på. Vi i TravelBird gir dere de siste trendene innen bryllupsreiser, så er det opp til dere å ta valget!

Er du og din kjære lidenskapelig opptatt av mat? Hvorfor ikke kombinere kjærligheten til hverandre med kjærligheten til mat? Verden er (bokstavlig talt) din østers! Dra til Asia hvor klimaet er tropisk og kjøkkenet like hot! Thailand ryktes å kombinere luksuriøse hoteller og uberørte strender, med mange spennende spisesteder. Hva med å melde dere på et kokkekurs, og lage spennende retter sammen? Er middelhavsmat deres stil, kan dere lære å lage tapas i Barcelona, tagine i Marrakech eller pasta i Toscana. Høres ikke det spennende ut? Reisen kan planlegges ut fra måltid til måltid, heller enn fra by til by. Kombiner 12-retters menyer, med små restauranter med de ferskeste lokale råvarene. Vinbarer med dyktige vinkelnere, og piknikk i parken. Matsnobber bør ta turen til kjærlighetens by Paris, hvor dere på L’Atelier de Joel Robuchon får servert små tapasliknende porsjoner av klassikere som foie gras. Foretrekker dere noe mer avslappet kan den kulinariske scenen i San Sebastian i Spania anbefales. Byen gir samme by-møter-strand vibber som Barcelona, men med en mer aristokratisk arv og turer gjennom gamle palasser.

Spennende nye opplevelser

Mulighetene er mange på deres bryllupsreise

Er dere av den eventyrlystne typen, hvorfor ikke legge dette inn i bryllupsreisen? Velg adrenalin over endorfiner!

Prøv strikkhopp, kiting eller dykking. Enten dere vil dra på oppdagelsesferd i jungelen eller hoppe i fallskjerm, er alt mulig! Elsker dere vintersport, hvorfor ikke kombinere skiturer i Alpene med kakao foran peisen? Eller hva med å dra på en romantisk roadtrip? Følge Route 66 fra Chicago til LA. Med stopp i sjarmerende småbyer. Eller hva med Skottland? Landet er som bygget for roadtrips, med sine klart merkede motorveier, førsteklasses overnatting, gammeldags gjestfrihet og fantastisk natur.

Dra på cruise! Her finnes det massevis å velge mellom, enten dere vil dra på rundtur i Karibien, eller et intimt elvecruise. Dere får sett en rekke byer uten å måtte bruke krefter på transport eller gjentatt pakking av kofferten. Elvecruise er blitt stadig mer populært, og her finner dere de samme bekvemmelighetene som på et vanlig cruise, men med jevnere seiling og høyere kulhetsfaktor. Hva med å tilbringe deler av bryllupsreisen på et elvecruise fra Budapest til Wien på legendariske Donau, en av de mest romantiske turene i verden? Eller hva med å sette Kina på kartet med en tur nedover Yangtze-elven fra innlandet til Beijing. Spis masse god mat, dra på shopping, og få med deg serverdigheter som Den himmelske fredsplass og den kinesiske mur.

Kombiner late dager på billedperfekte strender med safari i Tanzania. Afrika er kjent som en av de beste destinasjonene for en romantisk luksussafari. Et økende antall bryllupsreisen ønsker å utforske verden samtidig som de har minimal påvirkning på miljøet. Besøk Costa Rica, det lille landet i Sentral-America mellom Panama og Nicaragua. Her finner dere ruvende fjell, vakre strender, grønne regnskoger, myrlendt lavland og vulkaner. Eller hva med en tur til Australia eller Borneo, andre populære øko-turismedestinasjoner. Ta en romantisk spasertur og bare nyt hverandres selskap!

Knapt med tid?

Dra på en kortere bryllupsreise

En moderne utvikling blant travle par som ikke har tid til en lengre bryllupsreise, er såkalte mini-bryllupsreiser, eller “mini-moons”.

Ta en pause fra bryllupsgalskapen med en svipptur til en Europeisk storby. Nyt spa, champagne og en 7-retters middag. Nyt en kopp kaffe på en gatekafé i Paris, slentre hånd i hånd gjennom Montmartre, eller ta en tur til Eiffeltårnets glitrende midnattslys. Kanskje en klisjé, men god gammeldags romantikk går aldri av moten! Husk, dere kan alltid unne dere en lengre bryllupsreise på et senere tidspunkt! Motpolen til mini-moons er utvidede bryllupsreiser hvor man er ute på reise i et par måneder. Dere velger selv om dere vil utforske et land eller et kontinent. Hva med en reise til en once-in-a-lifetime destinasjon som Maldivene eller Bora Bora, eller en rundreise i Asia? Dere får uansett en uforglemmelig tur! Overnatt i en undervannsbungalow i Fransk Polynesia eller lei en bil og kjør gjennom Sveits. Valget er deres!

Tips til bryllupsreisen

TravelBird har tipsene som hjelper dere på veien til den perfekte bryllupsreise

Bli enige om hva som er viktig på turen - for dere begge. Er sol og varme viktigst? Vil dere reise til en eksotisk destinasjon?

Mulighetene er mange, så her lønner deg seg å gjøre litt research. En pakkeløsning bestilt gjennom et reisebyrå kan spare dere for både stress og penger. Reiser dere utenfor høysesongen, er turen gjerne rimeligere, og dere slipper de største hordene av turister. Det anbefales å bestille i god tid, husk at de billigste bilettene ofte går først. Det kan også lønne seg å reise fra andre flyplasser enn de største dersom dere vil spare penger på transport. Bestiller dere i tillegg all-inclusive ver dere hva turen vil koste på forhånd. Sist men ikke minst - husk å si dere er på bryllupsreise! Ikke undervurder effekten av goodwill. Er dere heldige og det er ledig plass på flyet eller hotellet, så kanskje dere kan få en oppgradering eller en ekstra flaske champagne!

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret