Chict opphold i Nice

Hotel Ellington, Nice, Frankrike

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Et opphold i glamorøse Nice på et stilig og sentralt firestjerners hotell, inkludert frokost og velkomstdrink

Glem St. Tropez, Monte Carlo og Cannes – Den franske rivieraens mest solbrune og overdådige stjerne er uten tvil Nice, med sin sjarmerende gamleby, bygninger fra århundreskiftet og solfylte Promenade des Anglais. Sist, men ikke minst, byr byen også på strålende shoppingmuligheter, kultur og god mat.

Firestjerners Hotel Ellington holder til i hjertet av Den franske rivieraens hovedstad, og er et typisk 1920-tallshus, med en jazzinspirert kjerne bak terrakottafasaden. Fra den elegante cocktailbaren Duke Bar and Lounge til amerikanske frokostbuffeter med alt du måtte ønske samt en romslig terrasse ute på gårdsplassen, er dette stedet gjennomført sofistikert, men likevel imøtekommende.

Greit å vite

Happy Hour er fra kl. 17.00-20.00.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser