Designhotell med art deco-sjarm i Oslo

Clarion Collection Hotel Folketeateret, Oslo

Standardrom

Superior-rom

Superior-rom

Superior-rom

Standardrom

Standardrom

Oslo

Vakkert boutiquehotell som ligger i en av Norges få art deco-bygninger, inkludert frokost og kveldsmat - med ledige datoer frem til august

Clarion Collection Hotel Folketeateret er et stilig og sentralt beliggende hotell i en av Norges eneste art deco-bygninger. Her ønskes du velkommen av selveste Kate Moss (på sett og vis), før den ellers svært så elegante atmosfæren overtar oppmerksomheten og du sjekker inn på det flotte Superior-rommet ditt. Rommene er inspirert av Manhattan, og er utformet med juveltoner, lekkert fløyel og duse farger.

Bygningen ble oppført på 1930-tallet og er inspirert av New Yorks Empire State Building. Før Operahuset ble reist i 2008 var det hit man kom for å få påfyll av kulturelle opplevelser, og det tidligere operahuset deler fortsatt bygningen med Folketeateret, som setter opp musikaler og forestillinger som aldri før. Med kort vei til sentralbanestasjonen, Karl Johan og attraksjoner som Slottet, Aker brygge og Stortinget er det dessuten ingenting å klage på beliggenheten.

For alle kjæresteparene der ute kan det være verdt å nevne at hotellet er blitt utnevnt som et av verdens 25 beste hotell for romantikk i TripAdvisors Travellers’ Choice Awards. Så den kjæresteturen til Oslo dere har snakket om så lenge – den har du i boks nå.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser